Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pt. putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cristy, bine ai venit! Cat ma bucur, abia asteptam vesti de la tine!!! Deci Prof Ron-El chiar e foarte tare, nu?
Si ma bucur ca a folosit si progesteronul injectabil
De acum sarcina usoara si bebe sanatos!

Intrebare: voi ati facut culturi vaginale in sarcina, si in ce saptamana? Mie nu mi-a dat inca sa fac, si ma gandesc ca o infectie vaginala are risc de ruptura prematura etc, dar nici nu vreau sa se umble pe-acolo degeaba...
Ce parere aveti?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

pisucmic, da asa este, inca nu-mi vine sa cred, mai rau este ca acum nu-mi mai vine sa ma dau jos din pat de frica sa nu-i fac rau lui bebita, incerc sa-mi revin si sa ma port normal, si bineinteles in continuare cu progesteron injectabil, ti-am dat pm

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

pisucmic - in sarcina cu Anastasia nu am facut nici un fel de cultura. Am acceptat un singur tuseu vaginal prin saptamana 28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

mirela - 21 zile.

Edit - ginecologul mi-a recomandat mai putin. Hematologul din Grecia care mi-a urmarit sarcina , 21 zile.
Catalina

de asta te am si intrebat
merci frumos

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Cristy, bine ai venit! Cat ma bucur, abia asteptam vesti de la tine!!! Deci Prof Ron-El chiar e foarte tare, nu?
Si ma bucur ca a folosit si progesteronul injectabil
De acum sarcina usoara si bebe sanatos!

Intrebare: voi ati facut culturi vaginale in sarcina, si in ce saptamana? Mie nu mi-a dat inca sa fac, si ma gandesc ca o infectie vaginala are risc de ruptura prematura etc, dar nici nu vreau sa se umble pe-acolo degeaba...
Ce parere aveti?
Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Eu am facut secretie abia in trim.3 pregateam de fapt nastere iar tuseu abia in sapt. 37 cand am mers la spital ptr. prima data.
Ce am facut frecvent a fost urocultura, ptr. ca in primul trim. am avut infectie urinara si apoi am repetat analiza lunar si mai vroia Ron-el ca la fiecare control sa ma duc cu hemoleucograma, am avut fierul scazut, in rest cele uzuale, DT si TT.

Cristy felicitari si sa dea DD sa ai noua luni linistite si frumoase.

Cata pup fetili si poate iti faci mila de mine si faci cumva sa vad si eu printesa mica

Noi azi am luat motul, maine il chelesc

Pupici burtici si sarcini linistite

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Cata pup fetili si poate iti faci mila de mine si faci cumva sa vad si eu printesa mica

Noi azi am luat motul, maine il chelesc

Pupici burtici si sarcini linistite

mami de Vlad (29.10.2009)

Gata, trimis via mess printeasa.
Pupam si noi flacau fara motz in frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna mamicii si viitoare mamici!Vam citit pe unde am apucat si urmarit pe toate!felicitarii celor noi gravidute,sarcini usoare si linistite!noi am fost bn pana acum avem deja 35 de saptamani,mi sa cam lasat burta si doctora mea spune ca o sa vina mai devreme bebelusul,adica undeva pe 22 noembrie.acum am marii emotii,deabea astept marea intalnire! 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

alina06: sa stii ca si eu am de vreo 2-3 zile niste scurgeri, si la fel ca tine ma gandeam sa nu fie ceva (doamne fereste) legat de lichidul amniotic. insa m-am calmat singurica, pentru ca ma simt relativ bine si am zis sa nu-mi fac griji degeaba.
catalina: eu am facut culturi in saptamana a 11-a pentru ca aveam o scurgere cu un firicel de sange si dr m-a controlat si a spus daca tot sunt pe masa sa-mi ia si culturile. oricum ma stia ca mai avusesem probleme inainte. mai mult ca sigur ca os a mai fac pt ca tot nu scap de un streptococ hemilitic de grad B..si acesta trebuie urmarit. insa o sa repet analzia in trim 3 de sarcina.
va pup si bun venit noii burtici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

many bani, multumesc, am mari emotii si nu stiu ce ma asteapta, dar toata lumea imi spune ca este ceea mai frumoasa perioada, asa ca merg increzatoare inainte
fetelor, am o intrebare: de vreo 4-5 zile transpir abundent noaptea (cred ca din aceasta cauza am si friosane) voi aveti asa ceva?
va pup

and the miracle happened...

Mergi la inceput