Gravidute prin FIV(64)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabi_B spune:
Pisucmic,
placenta previa la mine e centrala, am inteles ca sint sanse mai mici sa urce, dar nu e imposibil. Hemoragia a fost mai mare decat am apreciat eu, de am ajuns la hemoglobina 9,6, de la 12 cat aveam in urma cu 2 saptamani.
dupa hemoragie insa am avut contractii si s-a deschis colul, la 1cm si scurtat la 2 cm! cica nu se mai inchide la loc, iar serclajul e contraindicat, pt ca ar putea declansa o hemoragie mare din placenta cea prost situata!
azi se face o saptamana de cand m-am externat si stau cuminte de tot in pat si ma ridic doar la toaleta si pt cate un dus rapid cu apa calduta...am terminat cu serviciul si cu gatitul si cu orice altceva.
cam asta e cu mine, sper sa creasca baietelul si sa fie bine. vreau sa schimb ginecoloaga - de Ples de la Bucur care e ff pesimista in ceea ce ma priveste!...si nu pot sa accept sa depun armele deja, dupa ce am obtinut sarcina asta atat de greu!
asa ca, draga Pisucmic, daca poti sa-mi recomanzi dr ta, iti raman recunoscatoare, pt ca as avea nevoie de un dr care sa ma ajute si sa ma sustina, chiar daca sint sanse de 1%!!! poti sa-mi trimiti PM daca vrei.
toate fetele, va doresc sarcini usoare si bebei fericiti!
Gabi+17
pisucmic spune:
Gabi, nu ai PM activat, te rog activeaza-ti-l si iti trimit coordonatele.
Catalina, este dr Ilinca Gussi de la maternitatea Cantacuzino.
Va pup.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Gabi, nu ai PM activat, te rog activeaza-ti-l si iti trimit coordonatele. Catalina, este dr Ilinca Gussi de la maternitatea Cantacuzino. Va pup. Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas |
Ufff, mi-ai luat o piatra de pe suflet.Am avut impresia ca mergi la Municipal si mi-a fost teama ca sarcina iti este urmarita de dr. care mi-a urmarit si mie sarcina gemelara...
Oria77 spune:
elenada chiar ti-am admirat albumul cu al meu sot. Sunt convinsa ca este extrem de greu cu doi pitici dar din poze cel putin e foarte-foarte fain, vorba doctorului meu drag...
7+
Gabi_B spune:
pisucmic, multumesc de info!
am mai folosit PM-ul si a mers, nu stiu ce sa-i fac in plus, tainele tehnologiei si blonda (adica eu...)
dr Gussi este si ecografista?
te pup mult si o sa te tin la curent! din cate am citit, sint sanse mari sa nasc prematur, asa ca e esentiala si sectia de neonato de la maternitatea pe care o aleg... daca ajung intr-o saptamana de sarcina acceptabila...
in sfarsit, nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu probl mele. va citesc din umbra, mai ales ca am atata timp acuma...
sarcini usoare la fivoase! puup
Gabi+17
Monas spune:
Dragele mele,
Acum am descoperit ca exista si capitol pentru gravidute prin FIV. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe lista de inceput: am gemenasi in burtica, baiat si fetita, si azi am intrat in saptamana 17. FIV 2 facut la Medlife cu D-na Dr Deliana Predoi. data estimata a nasterii : 14.04.2011, insa cum vad ...deobicei este mai devreme.
Acum ca am descoperit asta o sa intru mai des sa discut cu voi, pentru ca am avut si voi avea destule nelamuriri.
Va pup!
16+
pisucmic spune:
Gabi draga
Dr Gussi este si o foarte buna ecografista (inclusiv pentru morfofetale), scolita in centre mari de medicina materno-fetala si sarcini cu risc din Franta, si citita. Eu am mare incredere in ea, si cred ca ar merita sa te vada ca second-opinion. Plus ca se lupta pentru bebei, inclusiv daca e cazul cu consulturi in strainatate etc.
Daca vrei sa te duci o data la ea, spune-mi si-ti dau coordonatele.
Monas, bine ai venit si aici, si eu ma simt tare bine aici fiindca toata lumea a trecut prin aceleasi incercari si ne intelegem cu adevarat, asta e senzatia mea.
Va pup pe toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas
Monas spune:
Buna dimineata,
Va multumesc pentru urari, si va doresc ca si voi sa aveti sarcini usoare si fara probleme.
Ma gandesc sa va intreb pe voi , cand ati sitmit prima data miscarile bebelusilor? Am impresia ca azi dimineata am simtti ceva fluturasi in partea de jos unde e asezata fetita. Habar nu ma daca de la ea, isna ii pandesc mereu sa-mi dea semne . Oare o fi prea devreme? Ca am intrat in saptamna 17 de ieri incepand...
16+