Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL
[Many bany muuult succes pentru bebe 2!!Sa fie intr-un ceas bun!

------------------------------------
Cea mai fericita 36+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Multumesc mult, dar ce putin mai ai pana la intalnirea cu micuta ta.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
[Many bany muuult succes pentru bebe 2!!Sa fie intr-un ceas bun!

Cea mai fericita 36+

Multumesc mult, dar ce putin mai ai pana la intalnirea cu micuta ta.

Many bani intr-adevar, mult a fost, putin a ramas...Nu stim exact cat...S-ar putea sa fim nevoiti sa provocam nasterea mai repede, daca micuta nu mai acumuleaza in greutate...Sunt tare nelinistita, avand in vedere ca in ultimele saptamani a crescut tot mai putin...Acum facem echo saptamanal, plus de 2 ori pe saptamana monitoring si sa vedem...Cu speranta in DD mergem inainte! Cel mai inportant e sa o vad sanatoasa, ca apoi o ajuta mami sa creasca...

Bruny ce mai faci?

Fetelor, numai bine tuturor! Nasteri usoare celor care sunt la rand, ca sa zic asa, si bebei sanatosi si papaciosi!

Cea mai fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Gabi, am citit si pe celalalt forum, multumesc de explicatii.
Monas

Mergi la inceput

Citat:
Many bani intr-adevar, mult a fost, putin a ramas...Nu stim exact cat...S-ar putea sa fim nevoiti sa provocam nasterea mai repede, daca micuta nu mai acumuleaza in greutate...Sunt tare nelinistita, avand in vedere ca in ultimele saptamani a crescut tot mai putin...Acum facem echo saptamanal, plus de 2 ori pe saptamana monitoring si sa vedem...Cu speranta in DD mergem inainte! Cel mai inportant e sa o vad sanatoasa, ca apoi o ajuta mami sa creasca...

Cea mai fericita 36+

Te inteleg foarte bine, am fost si eu in situatia asta. Adica la echo. la 36 sapt. s-a constatat ca nu luase nimic in greutate, la 37 sapt. la fel, asa ca eram programata la 38 sapt. si 5 zile(era dr. de garda) la cezariana, numai ca printzesul meu nu a mai vrut sa stea si la 38 sapt. si 3 zile ne-a dat binete . Am avut mari emotii, m-am linistit putin cand am auzit primul scancet, dar apoi cand neonatologul a stigat 3,800kg si 54 cm, am izbucnit in plans, iar dr. a ramas uimita. Ceva scapa la masuratori, nu stiu ce, ca doar toata sarcina cu acelasi echo. a fost monitorizata si pana la 36 sapt. ajunsese la avans de 10 zile fata de varsta gestationala.
Sper ca si la tine sa fie totul ok

Mergi la inceput

Cataaaaaaaaa poze cu micuta crestina cand vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Many bani sa inteleg ca ai nascut natural?
Oricum ai fost norocoasa! Bebele tau te-a scutit de neplacerile unei nasteri provocate!!!Ma bucur...Sper sa trecemcu bine...

Cea mai fericita 36+

Mergi la inceput

Citat:

Many bani sa inteleg ca ai nascut natural?
Oricum ai fost norocoasa! Bebele tau te-a scutit de neplacerile unei nasteri provocate!!!Ma bucur...Sper sa trecemcu bine...

Cea mai fericita 36+

Din pacate nu am reusit sa nasc natural, am ajuns noaptea la spital cu membrane rupte, dar nu am avut dilatatie deloc, asa ca dupa stat in sala de travaliu vreo 4 ore, in care am pierdut apa la greu, au hotarat ca pe la 6,30 sa ma bage in operatie sa nu intre copilul in suferinta fetala. Am avut anestezie rahi si l-am vazut din primul moment.
O sa fie bine si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Many bany, sa te bucuri e bebe, sa fie sanatos, mancacios si haios!!!

fetelor, am fost aseara la ecografie la dr Pop. Mi-a zis ca bebele e bine si colul e inchis.
Dar placenta e tot acolo, si pe deasupra are hematom cronic subcorial in 1/2 superioara!!! L-am intrebat cat e de mare, dar a zis ca n-are importanta!!!????!!!!!

A mai avut cineva hematom din asta? ce semnificatie are?
oricum, mai mult decat sa stau lata in pat, nu stiu ce as putea sa fac ?!

OOFFF

Gabi+21
placenta previa centrala + HEMATOM SUBCORIAL !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gabi, si la mine dr. Pop a vazut la eco de 22 sapt un hematom cronic subcorial. Nici mie nu mi l-a masurat. Am intrat in panica, am fost la urgente si acolo mi=au spus ca nu au ce sa imi faca. Mi-au zis sa iau nospa si....odihna. Asa ca ... m-am intors la Pop si i-am spus ca vreau sa-mi masoare hematomul In fine...Pop zice ca m-am dus sa-i alarmez degeaba pe cei de la urgente, ca hematomul asta "e la fel ca la inceput".
Ceea ce ma uimeste pe mine e ca nimeni nu a mai vazut hematomul, nici macar Herghelegiu, la care am fost si la 12 si la 32 de sapt. Si daca era cronic, inseamna ca era acolo de mult timp.... In fine.... cred ca Pop are alte sisteme de referinta, la fel ca si Iosup.
Edit: am uitat sa te intreb - cat timp a durat ecografia la Pop? Ca am si eu un fix... La mine cu totul a fost cam 15 min. Mi-a mai spus cineva ca Iosup a tinut-o cam 10-15 min tot la morfofetala...
33+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Many bany, sa te bucuri e bebe, sa fie sanatos, mancacios si haios!!!

fetelor, am fost aseara la ecografie la dr Pop. Mi-a zis ca bebele e bine si colul e inchis.
Dar placenta e tot acolo, si pe deasupra are hematom cronic subcorial in 1/2 superioara!!! L-am intrebat cat e de mare, dar a zis ca n-are importanta!!!????!!!!!

A mai avut cineva hematom din asta? ce semnificatie are?
oricum, mai mult decat sa stau lata in pat, nu stiu ce as putea sa fac ?!

OOFFF

Gabi+21
placenta previa centrala + HEMATOM SUBCORIAL !!!

Bine ca s-a inchis colul iar cu repaus la pat trebuie sa ajungeti la final cu bine

Vlad nu mai este asa mancacios , dar sper sa fie numai o etapa sau sa-l supere vreo maseluta.

W-E placut buritici

Mergi la inceput