Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fete dragi,
Cu tot riscul sa radeti de mine, trebuie sa va spun ce ma intreb eu acum de una singura. Daca ceea ce simt eu prin burtica nu sunt miscarile bebeilor mei? daca sunt contrcatii? Eu de unde stiu care este diferenta? Stiti sa ma ajutati sa scap de intrebarea asta?
va pe toate

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna fete dragi,
Cu tot riscul sa radeti de mine, trebuie sa va spun ce ma intreb eu acum de una singura. Daca ceea ce simt eu prin burtica nu sunt miscarile bebeilor mei? daca sunt contrcatii? Eu de unde stiu care este diferenta? Stiti sa ma ajutati sa scap de intrebarea asta?
va pe toate

19+

Eu pe la 19 sapt. si o zi am simtit primele baloane, asa ca bulele de apa minerala care se spargeau de coaste . Nu am stiut ca sunt miscarile copilului, dar in ziua aia am mers la prof. ptr. echo si dansul a confirmat ca sunt miscarile bebelului, din acel moment am simtit din ce in ce mai tare si mai des.
Asa ca draga mea eu cred ca de acum pot fii miscarile bebelusilor.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetele, sunt si eu insarcinata in 6 saptamani, ieri am facut primul eco....nu aveam de gand dar am mers mai mult de frica pt ca am avut o scurgere maronie si m-am speriat.
Se pare ca bebele e bine, insa doctorul mi-a vazut cam multi foliculi babani ramasi inauntru....nu inteleg cum pt ca stiu ca mi s-a zis ca au fost 14 foliculi care m-i s-au scos la punctie....oare sa se fii format altii intre timp?
Aveti idee e rau ca am foliculii astia babani inauntru, voi a-ti patit asa ceva...medicul nu ma lamurit daca sa ma sperii sau nu...am inteles doar ca nu poate umbla la ei cat sunt insarcinata si ca vedem ce se intampal cu ei dupa ....iar eu ma gandesc numai la asta sa nu fac chisturi sau altceva de la ei.
Multumesc si sper sa-mi poata raspunda cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Cred ca de fapt sunt chisturi si asta este specific FIV -ului . Sunt foliculii f mici pe care ii aveai de la stimulare si care nu au putut fi punctionati . Este posibil sa creasca in primul trimestru, dar apoi de obicei regreseaza .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

melisa: nu-ti face griji, eu din cate am inteles, sarcina e cea mai buna metoda sa capi de chisturi. nu te stresa si la viitoarea vizita la medic intreaba-l, doar asa ca sa te linistesti. in rest, felicitari pt bebic.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

melisa, asa raman dupa stimulare si punctionare ovarele. Incet-incet se retrag chisturile, dar la mine si la eco de la 12 saptamani se mai vedeau.
Practic, dupa punctie raman chisturi hemoragice si se retrag f lent. Important e sa nu creasca si sa nu faci lichid de ascita - adica hiperstimulare.
te pup si nu te stresa. concentreaza pe minunea care e in uter!!!

Gabi+21
placenta previa centrala WISH ME LUCK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Bryny FELICITAAARI Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati toata viata de minunea voastra! Refacere usoara si mult laptic pentru bebe!

Felicitari noilor gravidute! Sa aveti parte de sarcini usoare si frumoase si sa ajungeti cu bine la marea intalnire!

Many bany muuult succes pentru bebe 2!!Sa fie intr-un ceas bun!

------------------------------------
Cea mai fericita 36+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multumesc gabi, monas...m-am mai linistit un pic.
Vreau sa va mai intreb ceva la voi la cate saptamani de sarcina a batut inimioara bebelui?...Eu la eco care l-am facut la 5 saptamani si 6 zile, mi-a vazut doar embrionul dar de inimioara am uitat sa-l intreb daca bate....asa ma oftic ...

GABI, ai grija de sarcina incontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

melisa, pe la 7-8 saptamani de sarcina se vede inimioara. Se poate vedea cu atat mai devreme cu cat e ecograful mai performant (si dr mai priceput)
La 5 sapt oricum, e prea devreme.

vezi ca ti-am mai scris de chisturi si pe la FIV Europa.

Gabi+21
placenta previa centrala

Mergi la inceput

melisa: eu am facut prima eco la 6 saptamani si s-au auzit inimioarele, insa aparatul era ff nou.Mi-a spus dr ca deobicei se aud mai tarziu insa pt ca aveau aparatura f buna, am p[utut auzi. Cand mergi la urmatoarea eco sigur o sa auzi inimioara.

20+

Mergi la inceput