Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabi nu ne spui si noua ce ascunzi in burtica, sau ai spus si am scapat eu ?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Tamy, multumesc mult de info, m-ai mai linistit. Sper sa ajung si eu din nou la Herghelegiu, care macar e ginecolog, si mi se pare ca e mai pe faza la lucrurile legate de placenta, fibroame etc
Aveam programare pe 1 decembrie, dar m-au sunat de dimineata ca se anuleaza si ca, cica ma vor reprograma!...

Eco la Pop a durat 20-25 de minute maxim...dar pt mine a fost ok, pt ca oricum, m-a durut toata burta si s-a lasat cu injectie cu Scobutil aseara si cu 1/2 de diazepam...

Many bany, scumpa mea, e un baietel, mi-a aratat ieri dr "bijuteriile familiei" ...sper sa-l strang in brate la termen, sa scapam amandoi cu bine din asta!!!

va pup, dragelor!
Gabi+21
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Tamaryllis, hai ca n-am avut de lucru si am citit pe site-uri medicale de hematoamele astea - am aflat ca se asociaza cu nenorociri (pierderea sarcinii), e adevarat ca mai mult in trimestrul I si mai mult la femeile care au hemoragii (ceea ce eu n-am mai avut din sapt 15).

dar parca imi aduc aminte ca tu faceai eco destul de des, la 2 saptamani, parca? la eco urmatoare s-a mai vazut? (nu ma refer la cea de la 30 de sapt, ci mai aproape, de ex, nu stiu, 24). Cei de la urgenta, la care te-ai dus ti-au facut eco?

mi-am sunat dr si a zis sa ma duc luni sa se uite si ea la eco la hematom, intai a zis ca e rau, ca inseamna dezlipire de placenta, apoi a zis ca daca e cronic o fi de la sangerarea mea veche (dar de la sapt 15 la sapt 21...??), dar s-a mirat si ea de ce nu l-a masurat ??!!!! dar pana luni, iar ma framant!

mi-a mancat sufletul placenta asta, ba e previa centrala, acuma e si cu hematom, totusi, isi face ea treaba daca bebe creste bine, nu???

nu stiu cum o s-o mai scot la capat!..

Gabi+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, ma bucur ca bebele este bine si colul este inchis. In priviinta hematomului, cred ca are dreptate Tamy, mai bine ai si a doua opinie. Stai mai mult la pat ca pana acum si incet, incet o sa ajungi spre termen. Doamne Ajuta sa ai un baietel sanatos si la termen!

Mergi la inceput

adria, multumesc mult de incurajari!
stau la pat tot timpul, mi se aduce mancarea si toate cele, ai zice ca ar trebui sa ma simt ca o regina!In loc de asta, ma simt vinovata ca-i chinui si pe cei din jur...
sper numai sa nu fie degeaba tot efortul asta...

va pup, dragelor, SARCINA USOARA si bebelusi sanatosi!

gata, nu mai citesc nimic despre hematoamele astea, ce-o fi, o fi! cum vrea DD. va scriu ce zice dr luni, mi se pare desteapta, sper sa aiba si ecograf bun la Romar Polizu, n-am mai facut eco acolo.

Gabi+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gabi, parerea mea e sa lasi cautarile astea pe net. Mi-am facut si eu o gramada de probl la vremea respectiva, insa oricum, nu avem ce face. Nu am mai fost la serviciu de atunci, de la 22 de sapt, insa nu am stat numai in pat. Am mai fost si la cumparaturi, etc...si nu mi s-a intamplat nimic.
Cei de la urgente mi-au facut eco, insa nu au vazut nimic. Cu toate astea, mi-au zis ca nu au un aparat f performant deci e posibil ca din cauza asta sa nu fi vazut nimic.
Am fost la eco saptamana imediat urmatoare, la medlife, la Maria Bari care a cercetat zona si nu a vazut niciun hematom.
Nici la urmatoarea eco nu s-a vazut nimic.
Eu sangerari nu am avut; doar o scurgere maroniu-galbuie prin sapt 7 si atat.
Eu cu 2 sapt inainte de Pop, fusesem la morfofetala de 20 de sapt la Botica, in care am ajuns sa am mare incredere. El nu vazuse nimic.
Eu cred ca, pur si siplu, Pop are alte criterii de referinta...
Personal, o impresie mult mai buna mi-a facut Herghelegiu care nu e vorbaret, o fi ursuz, dar mie mi se pare super OK.
Crede-ma, ca am si uitat de ceva vreme de hematomul asta si mi-am amintit de abia acum, cand ai scris tu!
Eu am asa o senzatie ca o sa ajungi cel putin pana in sapt 32!
m-am intins..............

33+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Am uitat sa spun ca eu am mania asta cu ecografiile cam de cand am fost la Pop. M-am uitat peste ecografiile trecute si am stat si 6 sapt fara eco. M-a speriat rau Pop, caci mie mi-a gasit si un notch protodiastolic si IR marite! (notch-ul avand legatura cu IR marite).

33+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158816\]Cap. nou[/url]

Mergi la inceput