Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Many_bani draga,
eu sunt ca reusita pacienta profului, dar eu am mers doar o data la eco de control la el, la 10 saptamani, asa de "multumesc"; altfel am ginecoloaga mea, care colaboreaza strans cu el si e foarte buna, asa ca si el mi-a zis ca n-are rost sa merg la amandoi.
Asa ca nu stiam de toata schimbarea asta de la MNL.
Eu cred ca te stiu de pe vremea cand am facut parca primul FIV, in octombrie 2008, tu il faceai pe al doilea - sau confund???
Pupaturi pentru toata lumea

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Many_bani draga,
eu sunt ca reusita pacienta profului, dar eu am mers doar o data la eco de control la el, la 10 saptamani, asa de "multumesc"; altfel am ginecoloaga mea, care colaboreaza strans cu el si e foarte buna, asa ca si el mi-a zis ca n-are rost sa merg la amandoi.
Asa ca nu stiam de toata schimbarea asta de la MNL.
Eu cred ca te stiu de pe vremea cand am facut parca primul FIV, in octombrie 2008, tu il faceai pe al doilea - sau confund???
Pupaturi pentru toata lumea

Pisuc Mic

DA in oct. 2008 am facut FIV 2, te cunosc? hai da-mi amanunte.

Sa inteleg ca esti pacienta dr. Gherasie?

Cred ca voi face FIV si renuntam la FET, nu vrem sa pierdem timpul cu FET avand numai un embrion, sa vedem ce zice si profu. Am primit azi raspunsul de la dansul, trebuie sa am in jur de 3 luni de la intreruperea alaptatului pana la inceperea unei noi proceduri, asa ca de azi, cu sufletul starns si lacrimi in ochi voi incepe intarcatul

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Nuuuu dr Gherasie (care am auzit ca a emigrat in Franta recent...), ci dr Ilinca Gussi.
Nu stiu daca ne cunoastem chiar, dar tin minte ca tu locuiai foarte aproape de MNL. Eu am mai facut in martie 2009 acolo, in martie 2010 la Viena, si in iulie la MNL - cu noroc
Mult mult succes la intarcat, si apoi la facut surioara si fratior pt Vlad. Daca nu sunt indiscreta, tu cati ani ai?

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Nuuuu dr Gherasie (care am auzit ca a emigrat in Franta recent...), ci dr Ilinca Gussi.
Nu stiu daca ne cunoastem chiar, dar tin minte ca tu locuiai foarte aproape de MNL. Eu am mai facut in martie 2009 acolo, in martie 2010 la Viena, si in iulie la MNL - cu noroc
Mult mult succes la intarcat, si apoi la facut surioara si fratior pt Vlad. Daca nu sunt indiscreta, tu cati ani ai?

Pisuc Mic

Eu am facut in feb. 2009 si a fost cu noroc
Nu stiam ca nici Gherasie nu mai lucreaza la MNL
Eu de cateva zile am implinit 38 ani, si asa frumos a fost ca inaintea mea cu o sapt. bebelusul meu, nu mai este bebelus a facut un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Fetelor dragi,

Eu n-am avut noroc. Sarcina e oprita in evolutie. Va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si imi doresc sa fiu ultima de la aceasta odisee care se retrage cu un asemenea motiv.

Asa ca sunteti obligate sa nasteti toate, la termen.

Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Honeys, imi pare tare rau

am vazut ca n-ai scris ieri deloc si am intrat azi pe forum cu gandul la tine!

te imbratisez si iti doresc tot binele din lume! sa ai putere s o iei de la capat!

Gabi+19
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

cristi1977: eu la 4 saptamani dupa punctie am auzit inimioarele. daca-mi amintesc bine , ca varsta a sarcinii era cam de 6 saptamani. insa aparatul este nou si f performant.
honey: nici nu stii ce rau imi pare. nu am cuvinte.
fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, o sa mai intreb o data dr cand merg la control...

18+

Mergi la inceput

Honeys , am trecut si eu prin asta, durerea nu se poate descrie in cuvinte. DD sa va aiba in grija si sa va ajute sa va tineti bebe in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

honeys, imi pare tare rau, nu am cuvinte sa-ti spun ce simt, incearca sa te aduni si cand vei fi pregatita sa o iei de la capat, noi suntem aici alaturi de tine si te asteptam
diana, ma gandesc si ma rog din tot sufletul ca visul tau sa se implineasca
monas, multumesc, cam asa vom avea si noi marti cand vom merge a eco, miercuri acum aveam doar 24 de zile de la punctie si probabil ca era prea devreme, te pup si sa-ti traiasca bebelinii

and the miracle happened... 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

cristy1977: si voua la fel :). daca cumva nu se vor auzi, sa nu te sperii, pt ca rar se aud asa de devreme:). dr mea mi-a spus atunci ca au aparat f performant si de aceea i-am putut auzi, pt ca deobicei se aud mai tarzior.
mor de durere de cap..si greturile nu m=au paraist cu totul. nici nu stiu ce sa mai maninc in afara de gutui..am mancat la gutui pana aucm,,,,

18+

Mergi la inceput