Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Honeys, nici nu stiu cum sa exprim cat de trista sunt pentru voi si cat de bine va inteleg greul, noi am trecut doar prin temeri cand am avut mici sangerari in perioada de 6-8 saptamani, si tot am fost terminati... Dar sa va adunati puterile, sa proviti pozitiv faptul ca a existat implantare, si - tot inainte! Dumnezeu va va ajuta!
Cristy, ce minune ca ai doi puisori! Sa creasca mari si sa ai o sarcina frumoasa si usoara! Abia astept alte vesti!
Many_bani, la multi ani pentru ziua ta recenta! Noi am implinit 35 anul asta, si ma intrebam la ce varsta te incumeti la al doilea (ma gandesc si eu la asta pentru viitor, desi sunt atat de recunoscatoare pentru ce minune creste acum in mine ca mi-e si frica sa maiimi doresc mai mult!)
Monas, sarcina usoara!

Cioc Cioc! Cine ne pune si pe noi pe prima pagina, am dat acum cateva pagini datele?

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

honeys, fii tare!

monas, este foarte corect ce spune drita ta. cerclaj preventiv, fara motiv, nu exista in carti. e drept ca unii dri practica cerclaj preventiv, dar este exces de zel. cerclajul se poate face pana la 22-24 de sapt. daca tu ai colul lung, ferm si inkis, relax. nu e o placere, stai numai in pat dupa aceea pana la nastere. aceeasi obsesie am avut-o si eu, avand sarcina gemelara. colul meu s-a deskis in s 19, cand am fc si cerclajul. pana in s 19, o tampisem pe ginecoloaga cu cerclajul, pt ca eu am un col de maxim 38 mm, eram obsedata de ideea ca se implinesc cele 22 s si nu mai pot face nimic apoi. dar uite ca de ce mi-a fost frica n-am scapat, asa ca am stat de mi s-a acrit in pat. deci: daca tu ai col lung, de peste 40mm, relax.

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

monas, multumesc pentru raspuns, imi doresc atat de mult sa le aud inimioara ca sa ma linistesc, insa incerc sa ma calmez singura si sa am rabdare, adevarul este ca am inima cat un purice din cauza primelor 3 luni care sunt mai periculoase
pisucmic, toate avem niste minuni in burtica, la noi toata familia a intrat in fibrilatii, abia am oprit-o pe mama sa nu cumpere carucior de gemeni, singurul argument care a functionat a fost ca nu stim daca vo fi fetite sau baietei
va pup

and the miracle happened... 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

adinapapazi: sa-ti traiasca si sa infloreasca bebeii. multumesc mult pt raspuns. eu credeam ca daca faci cerclaj preventiv, atunci chiar nu mai tb sa stai in pat. colul meu este de multa vreme stabilizat la 32mm..cam mititel. o sa ascult de ce-mi spune doctorita mea si sa ma rog ca dupa cele 22 saptamani sa fie totul in regula. ma intreb, intre doua ecografii, cum pot sa-mi dau seama ca este totul ok si colul este inchis? e vreun semn?
cristy1977:te inteleg perfect, pt ca si eu am stat cu inima cat puiul de purice in primele 3 luni, ba am mai avut si niste vagi sangerari. am crezut ca mor de ingrijorare.dar m-au luat greturile puternice f repede si am mai uitat de ingrijorari

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

monas, multumesc pentru raspuns, imi doresc atat de mult sa le aud inimioara ca sa ma linistesc, insa incerc sa ma calmez singura si sa am rabdare, adevarul este ca am inima cat un purice din cauza primelor 3 luni care sunt mai periculoase
pisucmic, toate avem niste minuni in burtica, la noi toata familia a intrat in fibrilatii, abia am oprit-o pe mama sa nu cumpere carucior de gemeni, singurul argument care a functionat a fost ca nu stim daca vo fi fetite sau baietei
va pup

and the miracle happened... 5 +

Mai, mai ce imi place noua ta semnatura, sper sa o vad pana spre 38 sapt. sau de ce nu 40.

Pisucmic ma incumet cum sa nu, sa creasca impreuna si cand am zis gata sa fie gata si sa am 2-3 copii marisori.Ne-am programat ptr. 22 nov. la prof. Ron-el, sa vedem ce zice si apoi facem planuri

Fetelor W-e placut.

P.S Cata pe unde esti?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Adipapazi ce mai faci? Te-am tot cautat pe la diverse topic-uri sa vad detalii despre voi dar nu te-am gasit. Mai zi-ne despre tine!

fericita!! 36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Monas eu sunt pro cerclaj pt sarcinile gemelare. Mai bine ma pazesc decat sa ma trezesc ca am probleme. Am o prietena care a nascut la 29 de saptamani pt ca la fel dr a considerat ca un cerclaj nu isi are rostul ca avea colul lung si inchis. Din pacate ea racit si a avut o tuse urata rau de tot iar din cauza asta brusc s-a scurtat colul. cu mare greu a ajuns la 29 de spatamani si numai ei stiu cat s-au chinuit cu copii dar bine ca acum sunt sanatosi si ok.
Asta e parerea mea asa ca idiferent de ce decizie vei lua iti doresc o sarcina usoara si la termen fara probleme.

Honey imi pare nespus de rau. Iti doresc putere multa sa mergi mai departe.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

yarrina, te vad eu cand o sa faca bebelushii pe ! nu m-ai gasit ca de-abia am timp sa dorm. daca alaptezi exclusiv san, este foarte greu sa mai ai timp si pt altele, ca vreo 7-8 ore pe zi esti cu alaptatul, cu picatura de colici, cu serul de ochi si nas, cu pipi-caca-pampers, apoi cazi lata si dormi odata cu ei ca altfel o iei razna. plus bautul celor 2 l de ceai de chimen si anason.o sa intru acolo la mame cu gemeni, dar sa imi mai revin nitel. ce ma bucur ca ai ajuns la 36 sapt!o sa faci bebei grasi.

Mergi la inceput

catalina, pe copii ii cheama ioachim si ana, eu le zic chimen lui ioachim, anason anei, pt ca pana la botez nu le zic pe nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

hola!

Honey, te imbratisez Multa putere!

Monas, te invit la mamici si viitoare mamici de gemeni, vei afla o gramada de lucuri utile si interesante despre sarcina gemelara si despre copilasii tai aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158128&whichpage=11

si eu, ca si elenada sunt pro-cerclaj! te fereste de probleme mai tarziu in sarcina, cand uterul se va mari brusc si nu ai de unde sa stii cum va reactiona colul la aceasta marire in volum... eu am facut la 12 saptamani si 4 zile cerclajul si am fost norocoasa pentru ca in afara unui episod cu contractii urate prin sapt.19-20, am putut sa lucrez si sa sofez pana cu o luna inainte sa nasc.

Sarcini usoare tuturor!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput