Gravidute prin FIV(64)
Raspunsuri - Pagina 13
tamaryllis spune:
Bravo Adi! Sanatate si tie si celor doi bebelusi!

31+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
many_bani spune:
Pisucmic stiu ca tu esti pacienta prof. Ron-el, stii cumva cand vine in tara in dec.? Ioana nu mai lucreaza acolo? Vrem sa vedem daca se merita sa facem FET avand numai un embrion criogenat sau sa fac toata procedura FIV. La mine "problema" este ca inca alaptez si vreau sa stiu la cat timp dupa terminarea alaptatului pot sa incep stimularea. Am sunat azi la clinica si dintre toate cunostintele nu mai era nici una pe acolo. Asistentele cu care am facut eu, toate trei au nascut iar Ioana nu mai lucreaza. Multumesc
Cristy felicitari ptr. cele 2 punctulete si sarcina usoara pana la capat.
Burtici va urmaresc si abia astept sa ma reintorc la odiseea asta.
mami de
Vlad (29.10.2009)
cristy1977 spune:
fetelor, azi am fost la eco si suntem ametiti de fericire, avem doi puiuti: unul de 8,4mm si unul de 7,6mm, inimioarele nu le-am auzit, medicul a zis ca este inca devreme, insa ne-a aratat un miez alb in saculeti care a zis dansul ca este tesut embrionar, marti mergem din nou la eco, azi avem 24 de zile de la punctie si abia asteptam sa auzim inimioarele
pisucmic, tamaryllis, cata, diana, gabi, alina, si toate fetele va multumesc tare mult pentru sprijin si va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi
and the miracle happened...
5 +
cristy1977 spune:
many_bani, multumesc pentru urari, mie imi urmareste sarcina doctorul Tutunaru, profesorul Ron-el vine in tara pe 22 noiembrie, eu atunci am programare la eco, cel mai bine ar fi sa suni si sa-ti faci programare la dansul, azi am fost acolo si avea agenda cam incarcata asa ca ar fi bine sa suni cat mai curand
te pup si-ti doresc sa vii din nou la odisee cat mai curand
5 +
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristy1977 many_bani, multumesc pentru urari, mie imi urmareste sarcina doctorul Tutunaru, profesorul Ron-el vine in tara pe 22 noiembrie, eu atunci am programare la eco, cel mai bine ar fi sa suni si sa-ti faci programare la dansul, azi am fost acolo si avea agenda cam incarcata asa ca ar fi bine sa suni cat mai curand te pup si-ti doresc sa vii din nou la odisee cat mai curand ![]() and the miracle happened... 5 + |
Am sunat azi dar am fost usor dezamagita de inlocuitoarea Ioanei, parca nu putea sa se adune, in plus nimic din ce am intreba nu a putut sa-mi raspunda pe loc, ptr. tot a zis ca revine maine cu tel. dupa ce vorbeste cu Ron-el. Nu-mi fac probleme de programare la Ron-el, intre punctii sau alte programari daca ne hotaram, ma vede si pe mine, de obicei Ioana ma suna imediat ce zicea profu. ca poate sa ma vada si ajungeam in 5 min.(stau pe str. cu clinica) acum vom vedea.

mami de
Vlad (29.10.2009)
alina06st spune:
Vai Cristy, ce m-ai emotionat. Aveti doi puiuti! Numai bine va doresc! 
in sapt 17+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Monas spune:
Fete dragi,
Nu mai stiu daca s-a disuctat asta aici, ca-mi cam maninca cei mici neuronii:). Va intreb , v-ati gandit sau discutat cu doctorii care va urmaresc sarcina si despre cerclaj? Mai ales fetele cu gemenasi? Pt ca eu am auzit ca se practica destul de mult asta, insa dr mea mi-a spus ultima data ca nu prea practica cerclajul decat daca la vreo ecografie rea vreun semn ca se deschide colul. Insa si cerclajul se poate face numai pana pe la 19 saptmani...si eu cam ajung la limita...
ce parere aveti voi?
18+
alina06st spune:
Monas, nu stiu ce sa zic. La sarcinile monofetale, asa e. Se face cerclaj daca apare ceva care sa ridice semne de intrebare, sau daca a existat vreo pierdere de sarcina inainte. De ex cumnata mea a pierdut prima sarcina si la a doua i-a facut medicul cerclaj preventiv, chiar daca ecografiile erau ok.
La gemeni, poate iti spun fetele care au gemenasi. Dar si eu m-as simti mai in siguranta cu cerclajul. Chiar si preventiv...
in sapt 17+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
cristy1977 spune:
many_bani, si eu sunt destul de dezamagita, am vrut sa merg la o eco inainte de cea de pe 22 cu profu, au zis ca ma suna pentru o programare, dar nici in ziua de azi nu am mai primit nici un tel, Ioana cand spunea ca suna, apoi suna, pacat ca pierd astfel de oameni, te pup si succes la intrevederea cu profu
alina, multumesc, si noi suntem in culmea fericirii, desi trebuie sa recunosc ca m-am tot gandit la acesta posibilitate cand am vazut ca beta se tripla la fiecare 2 zile

monas, am vazut ca si tu esti mamica de gemenasi
si mai mult de atat vei avea fetita si baietel, ce frumos
, imi poti spune te rog la cat timp de la punctie ati auzit inimioarele?
pup fetele
5 +