Gravidute prin FIV(64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

pisucmic stiu ca trebuie sa privesc inainte, ceea ce si fac, maine repet pt ultima data analiza, daca valoarea de asta seara se confirma inseamna ca bebe s-a oprit din evolutie si ma impac cu ideea ca e mai bine asa decat sa sufere el in primul rand toata viata. Privesc inainte si peste cateva lui cu ajutorul lui Dumnezeu si cu speranta ca o sa fie bine o iau de la capat...
Ma doare sufletul, dar trebuie sa depasesc si acest moment, viata e prea scurta ca sa pierd vremea plangand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mie mi-au iesit colesterolul si trigliceridele mari, cu toate ca la analizele din trim I, erau ok. Bine....nu prea e de mirare tinand cont ca mananc foarte mult unt, kaizer, etc. Mi-am facut de cap in sarcina! Stie cineva ce as putea sa fac in afara de a manca mai putine grasimi?
Azi il sun si pe dr, dar mi-ar folosi sa aud si cate ceva din experienta voastra.
Honeys, eu la cinci sapt si 3 zile nu i-am auzit inimioara, iar dr a spus sa revin dupa 7 sapt. Si la mine parea mai mic embrionul cu 2-3 zile...Banuiesc ca mergi la Albu pt eco, nu?

31+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Multumesc tuturor fetelor care mi-au urat la multi ani pt ieri!!

Diana si Honeys, scumpele mele, sper sa nu fie adevarat, sa fie doar bebici mai lenesi care recupereaza!!!
am trecut si eu prin asta, dupa FIV 2 si stiu cum este!
Honeys, eu tot zic ca nu tb sa depui armele pana la urmatoarea eco! si ca dr astia, indiferent cat sint ei de buni profesional, ar tb sa fie mai buni psihologi!!!cat inca nu e sigur diagnosticul. Nu-ti face bine sa te consumi atata!

DAR AVETI OPTIUNI IN SITUATIA ASTA!
cand am avut sarcina oprita in evol dupa FIV2 mi-au spus 3 dr ca trebuie obligatoriu chiuretaj. si a 4a dr mi-a zis ca se poate elimina in 90% din cazuri sarcina si singura daca am rabdare, pt ca nu apare coagulare intravasculara diseminata (CID) care m-ar putea pune in pericol, la varsta respectiva de sarcina - 6-7 saptamani... si ca asa se face in Franta, nu traumatizeaza uterul din nou, daca pacienta este complianta si intelege ce si cum. Si asa a fost, chiar daca au fost niste contractii destul de dureroase, cam 1/2 ora. Am incercat sa evit chiuretajul, pt ca ma gandeam ca asta inseamna ulterior histeroscopie sau histerosalpingografie, sa verifice daca n=am facut sinechii uterine, deci alte si alte batai de cap pt o incercare ulterioara...
Desigur ca la o alta sarcina oprita in evol in 2007, atunci obtinuta natural, nu stiam asta si am facut chiuretaj, si probabil de asta am acum placenta previa asta, cu atatea riscuri!!!

Sper sa fie de folos detaliile astea, desi e un subiect atat de delicat! e bine sa fiti informate ca se poate elimina o sarcina oprita si natural, fara chiuretaj si ca se practica in lumea civilizata...si eu cred ca e mai bine asa, mai ales pentru noi, cele care continuam perseverente pe calea FIV! se poate da si Cytotec, dar asta nu e aprobat in Ro, mi se pare.

si nu va pierdeti speranta
trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe

Gabi+19
placenta previa centrala

scuze pt mesajele kilometrice... nu stiu cum imi iese de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Da, la dr. Albu merg. Era mai mic cu 2 zile, era sacul, embrionul inauntru, dar nu ii batea inimioara.

Am asa emotii...multumesc pentru raspunsuri fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Vai Gabi, nu stiu cum am uitat ieri sa-ti fac urarile - m-am focalizat numai pe Mihaele si Mihai, pentru ca nu prea am Gabriele printre prietene! Chiar daca cu intarziere, La multi ani, si mai ales sa ti se implineasca visul cel mai de pret!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

multumesc! si tie sa ti se implineasca visul, si la toate fetele care au trecut si trec prin incercarile astea!

azi m-am speriat rau pt ca devenise burta asimetrica si tare, nu ma durea dar nu stiam ce se intampla!! apoi s-a linistit si s-a facut simetrica la loc - presupun ca s-a rasucit gagalice cumva...mi se pare atat de ciudat, stiu atat de putine despre ce e normal si ce nu in sarcina...
acum nu-l simt ca se misca, cred ca a obosit de atata efort...uneori mi-as dori sa am un ecograf acasa, doar sa-l vad ca e bine...

Gabi+19
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dragilor,
cum v-a spus si samira, am nascut pe 25 oct, la 5 zile dupa ce am perdut dopul. de ziua regelui si a Armatei, ca sa iasa copiii glont. cum stateam eu si dormeam linistita (la 4 dimineata facusem relaxata un pipi). deodata ma trezesc la 5 fara 5 cu membranele rupte. sun la dna dr, vine la spital si, dupa ce imi scosese intre timp firul de cerclaj drita care era de garda, m-am pus la monitorizare si au iceput pregatirile pt nastere. am nascut, desigur, prin cezariana, ambii 42cm, scor apgar 8, fata 1800, baiatul 1700, neintubati, respiratie normala. au stat la terapie ca toti prematurii. nota 10 spitalului municipal. asa un personal la terapie intensina permaturi n-am crezut ca exista in tara noastra. asistenete extraordinar de atente si iubitoare so competente si grijulii, dri buni. am plecat de acolo invatata cu tot ce trebuie. dupa 6zile, am avut bebeii in salon, unde am stat inca o sapt. acum au recuperat scaderea fiziologica in greutate, papa milka si fulga de la mama lor, dorm si fac caca. ocupatiuni f importane.
va sarut

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Adi ma bucur ca sunteti bine si ati crescut mari. Asteptam poze cand ai timp.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, La multi ani si de la mine, tot cu intarziere

Adi, ma bucur ca sunteti bine, va doresc multa sanatate in continuare!

Astazi am fost si noi la eco, 4D. Bebe e bine, dezvoltat in parametri normali si e baietel 100 la 100

Rog pe Catalina sa ma treaca si pe mine pe prima pagina: FIV 1 reusit Polisano Sibiu, dr. Ispasoiu, ET 2 august, DPN 21 aprilie si un carucior albastru

Va pup pe toate, numai bine!

in sapt 16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bravo Alina!!! Deci inca un baietel
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas

Mergi la inceput