Gravidute prin FIV(64)
Raspunsuri - Pagina 11
tamaryllis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 ...credeti ca voi avea vreo sansa sa aud inimioara lui bebita sau e prea devreme? |
eu cred ca e prea devreme sa auzi inimioara!
30+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
diana23ct spune:
cristy1977 e prea devreme sa auzi inimioara. Sarcina usoara si stai cat mai mult in pat. mie mi-a dat uscosin de la urgente cand am avut o sangerare, 2 pe zi, unul dimineata si altul seara. Aveam 6 sapt de sarcina cand mi le-a prescris. Ti-am trimis un pm. daca te mai intereseaza astept sa ma contactezi.
+8
pisucmic spune:
Diana draga, ai fost la eco de control? Ai vazut si auzit inimioara? Sper din tot sufletul ca da si ca esti linistita!
Cristy, sarcina usoara usoara! O sa vezi, e un pic greu la inceput, dar apoi e o poezie . Si eu am avut sangerari mici in saptamanile 6-8, si au trecut si astea, abia daca mi le mai amintesc... dar ce stresata am fost atunci!
Pupaturi tuturor
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 17+ cu un dragalas
diana23ct spune:
pisucmic am fost la eco dar din pacate bebe nu se arata. Inca sunt in asteptarte, am repetat Beta HCG-ul si in 2 zile jumatate mi-a crescut valoarea de la 48600 la 54000, aproximativ 5400 unitati. Luni repet iar analiza si sper sa fie totul bine si sa se dezvolte puiul meu. De vreo 2 zile au aparut niste dureri usoare de spate, poate o fi un semn bun de la bebe....
+8
huski spune:
Buna dimineata si la multi ani tururor: Mihai si Mihaele, Gabriel si Gabriele!
Bafta multa si sarcini usoare noilor gravidute!
Nastere usoara celor care care mai au putin pana la marea intalnire cu bebicii!
Salutari veteranelor! Ce va mai fac puiutii?
Noi suntem foarte bine, avem putin peste 9 luni, aproape 11 kg, 76 cm si 8 dintisori . Facem pasi si escalatam tot ce se poate...
Huski, mami de Raducu (28.01.2010)
honeys spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o graviduta prin FIV care nu mai are liniste.
Joi pe 4 nov am facut eco la 6 sapt: sac gestational ok, embrion vizibil, dar fara activitate cardiaca.
Mentionez ca:
- eram fix la 4 sapt de la embriotrasfer, deci 6 sapt de sarcina,
- la masuratori, sarcina apare de 5 sapt si 5 zile.
Dr crede ca e mai degraba oprita in evolutie decat "retardata"...eu sunt terminata...
Ma duc joi iar la eco, pana atunci, ma chinui.
Multumesc Gabi pt raspunsul la alt subiect, dar cum vezi, n-am stare efectiv.
Ati trecut prin asa ceva?
diana23ct spune:
honeys nu iti pierde speranta, inca e devreme ca sa auzi inimoiara. mai asteapta cel putin o sapt. dupa 7 sapt trebuie sa apara activitatea cardiaca.
eu nici la 8 sapt nu am auzit inimoiara si azi am primit rezultatul analizelor care ma duce cu gandul la sarcina oprita din evolutie. maine mai repet pt ultima oara Beta si daca valoarea scade e clar ca bebe a plecat sus, unde probabil ca ii va fi bine.
pisucmic spune:
Diana si Honeys, multa putere va doresc si sa va ajute DD sa fie cum trebuie ca sa fie bine.
Poate ca daca e asa e semn ca bebele avea un defect cromozomial, si atunci e mai bine sa se piarda devreme decat sa suferi mai tarziu. Stiu ca astfel de cuvinte nu inseamna mare lucru, dar sa aveti putere sa mergeti mai departe.
Oricum, mergeti la cei mai buni ecografisti inainte de a lua orice decizie!
Sunt alaturi de voi!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas
pisucmic spune:
Aaaa, si rugaminte
Nu stiu cine se ocupa, dar va rog sa ma puneti si pe mine pe prima pagina:
Pisucmic, FET dupa FIV3 reusit cu prof.Ron-El (MNL Bucuresti) DPN 11 aprilie 2011 cu
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 18+ cu un dragalas