Gravidute prin FIV(64)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabi_B spune:
fetelor, am fost la Sanador, la eco la dr Herghelegiu.
Veste proasta: placenta previa centrala e sigur, si cu sanse f mici sa se ridice. Asta inseamna risc de hemoragie oricand=avort/nastere prematura sau cezariana la termen, dar care se poate lasa cu histerectomie de necesitate si asta oricat de cuminte as sta!
Veste buna: col inchis, de 4 cm lungime. S-o fi inchis intre timp? (ceea ce mi s-a spus ca e putin probabil). N-o fi vazut dr Ples bine?
Si sigur e baiat! sper sa fie cuminte si sa nu dea din picioruse prea tare, ca si asta poate declansa o hemoragie oooooffff
Va pup
Gabi+18
diana23ct spune:
gabi sanatate multa. nu te panica prea tare, cunosc 2 cazuri care au avut placenta pevia si au nascut si bebelusii sunt ok. stai in pat cat mai mult.
+8
cristy1977 spune:
gabi, draga mea, trebuie sa recunosc ca nu prea ma pricep, insa cunosc o fata care are placenta previa, este adevarat ca nu avut o sarcina usoara, insa nu mai are mult si in noiembrie naste, deci totul se va termina cu bine, te pup
and the miracle happened... 4 +
pisucmic spune:
Gabi draga - iti doresc tot binele posibil, sa poti sa-ti tii baietelul in brate cu bine!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 17+ cu un dragalas
alina06st spune:
Gabi draga,
eu zic ca e de bine. Daca ai colul lung si inchis, ai tu grija sa fie totul bine pana la capat. O sa fii linistita si o sa te odihnesti, ai grija la contractii si o sa fie bine. Trebuie!
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Gabi_B spune:
fetelor, multumesc de incurajari! sper sa fie bine, sa pot sa va dau vesti bune peste vreo 20 de saptamani, asa...
Gabi+18
cristy1977 spune:
gabi, ai idee, uscosinul este recomandat si in sarcina de trimestrul 1, ieri cand am fost la doctor am uitat sa intreb, iar acum nu raspunde la tel, asa cum ziceam no-spa nu ma ajuta aproape deloc, azi dimi dupa ce am luat unul la 2 minute am vomitat tot, de fapt no-spa pe mine nu ma ajuta nici inainte de a ramane gravi la dureri de ciclu, te pup si ai grija de tine
cristy1977 spune:
fetelor, am vorbit cu medicul si mi-a zis sa nu iau nimic pentru dureri, asa ca nu pot decat sa stau in pat si sa am rabdare...off...
va pup
samira33 spune:
fetelor,am vazut ca intrebati de adipapazi...am venit sa va spun eu cate ceva despre ea si prichindei:
fetita a avut 1800 gr si baietelul 1700 gr.
sunt bine amandoi,sunt in salon cu mamica lor,deja papa de la san.
ca s-o citez pe adi...ea e o "adevarata Fulga"
mami se simte bine si ea.
mai trebuie sa ramana o vreme in spital pana iau bine in greutate puiutzii.
mai multe o sa va povesteasca ea cu sigurana cand o sa aibe o clipa de liniste.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
cristy1977 spune:
adipapazi, felicitari mamico!!! sa-ti traiasca puiutii si sa fiti fericiti
fetelor, eu miercuri, saptamana viitoare merg la eco, voi avea 5 saptamani si 3 zile, credeti ca voi avea vreo sansa sa aud inimioara lui bebita sau e prea devreme?
va pup si va urez o zi frumoasa