Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ochidut, te felicit pt puterea si determinarea pe care le ai de a face atatea lucruri...esti de admirat...cum reusesti?

am vazut printesica, e tare dulce...sa fie sanatoasa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ochidut vazut printesa .Frumoasa foc,seamana perfect cu mami!!!!
Pt par eu am folosit din gama Schwarzkopf Profesional toata gama pentru caderea parului.SI rezultatele sunt fantastice!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dragele mele, sunt disperata!!! De vreo saptamana Raducu nu mananca mai nimic! Daca are 2 mese in 24h cand mananca aprox. 80-100 grame!

Inca inainte de tratamentul cu antibiotic nu mai manca cum trebuie, dar dupa ce am terminat cu antibioticul e jale! Sunt si mese pe care le sare!!!!

In prima saptamana dupa aniversarea de 2 luni a luat aproape 200 grame in greutate, dar in saptamana urmatoare mai nimic!!! Ne invartim tot pe la 4800 grame. La 2 luni avea 4600 grame!

Maine mergem si la vaccinare si sa vedem ce zice si pediatra. Dar eu simt ca nu mai rezist! Oare s-a intamplat ceva cu laptele meu de nu-i mai place?

Ce ar putea fi????

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

buna seara fete bune

eu sunt tare suparata al meu copil a luat fix 000 grame saptamana asta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

scumpa mea si eu ma stresam de fiecare data cand Matei lua putin in greutate...in luna a 3-a a luat 500gr!!! si eu ma asteptam la cel putin 700gr...
dar medicul de familie mi-a spus ca atat timp cate greutatea lui totala e buna sa nu ma mai stresez ca numai mie imi fac rau...si stii ce?! are dreptate!!!
trebuie sa ne alarmam cand scad in greutate...si sa apreciem greutatea ca valoare pe luna si nu sa fim stresate ca intr-o saptamana nu ia in greutate, poate iti face o supriza saptamana viitoare

uite un pupic de la noi sa treaca supararea!

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata fetelor si sa aveti o saptamana cat mai usoara!

Urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor din weekend, sa creasca mari, sa fie sanatosi, cuminti si sa-si faca parintii mandri de ei!

Am mult de ecuperat, deci ma bag la citit sa vad daca va pot prinde din urma pana pe la 13.00 cand iesim pe afara, nu de alta dar sunt cu Matei pe langa mine si o sa citesc o pagina, dau papa, inca o pagina, haoi la ragait, inca una, hai la joaca, inca una hai la plans....si tot asa.... Copilul asta nu prea stie sa stea singurel si sa "se joace"

Aaa....sa nu uit, Crispo, am pus niste poze noi in album sa vezi cum iti explicam sa-l pui pe Vladut pe burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici

La Multe Lunite delfinasilor nostri iubiti!!!

Cris La Multi Ani fericiti!!!

Noi suntem bine, se pare ca intram in trend, Leti papa in jjur de 50-70 ml de laptic la o masa si papa cam la 4 ore iar noaptea doar o data, daca o fortez atunci vomita tot pe mine!
Avem 6200 si doctorul zice ca e prea mult la 3 luni jumate ca s-a nascut cu 3 kg si trebuia sa-si dubleze pe la 6 luni, povesti, nu-l ascult la asa ceva ca mi se pare absurd si i-am zis deja!
E foarte maraita ziua, noaptea la trezirea de la 4 zambeste mult si e foarte fericita pana ii dau laptic , de atunci incepe zbuciumul ca dupa ce papa 50-70 nu mai vrea si pace!!
Asa ca am inceput sa-i dau pana zice ea stop ca vomita tot daca ii dau pana zic eu stop!

Imi astept sotul azi , vine din usa dupa o saptamana si ii era tare dor de noi azinoapte cand s-a urcat in avion!

cu kg, eu pierd cam unul pe sapt in felul urmattor!
paine gri doar de dimineata cu ceva, pranz normal iar seara tot felul de salate cu carne/peste dar fara carbo deloc!
nu e regim doar ca seara am scos carbo si am eliminat dulciurile!
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Larisa, tu oricum stai mai bine ca mine, eu am 1.63, tu parca ai mai mult. Eu cred ca tu arati deja f bine, chiar daca nu recunosti. Eu tanjesc dupa o rochie de la stradivarius, tare mult mi-a placut, stramta sus si forma conica, finuta si nu era sofisticata.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

am 1.68...parca incepe sa imi placa cum arat...dar trebuie sa mai dau clar...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

asta da
la mine s-a intepenit cantarul la 65 kg ...uff...si trebuie sa recunosc ca am o pofta nebuna de prajituri, ciocolata, inghetata

trebuie sa iau masuri...vreau sa merg la cheful de Craciun de la firma si asa nu ma pot arata

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Creata, foarte fain sta Matei pe burta. O sa incerc asta cu perna, sa vedem... Am incercat cu un prosopel rulat, nu e incantat (Sorina are poze cu Bogdan al ei cu prosopul)...

Puiutz, nu incerci si un alt pediatru? Si mai fa o data copro... Incearca sa nu te necajesti... Dar la mesele cand nu vrea san, nu ai incercat LP? Poate vrea... cine stie...

Musai tre sa iau si io ceva pt par, imi cade cu pumnii...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Dragele mele, sunt disperata!!! De vreo saptamana Raducu nu mananca mai nimic! Daca are 2 mese in 24h cand mananca aprox. 80-100 grame!

Inca inainte de tratamentul cu antibiotic nu mai manca cum trebuie, dar dupa ce am terminat cu antibioticul e jale! Sunt si mese pe care le sare!!!!

In prima saptamana dupa aniversarea de 2 luni a luat aproape 200 grame in greutate, dar in saptamana urmatoare mai nimic!!! Ne invartim tot pe la 4800 grame. La 2 luni avea 4600 grame!

Maine mergem si la vaccinare si sa vedem ce zice si pediatra. Dar eu simt ca nu mai rezist! Oare s-a intamplat ceva cu laptele meu de nu-i mai place?

Ce ar putea fi????

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

of elena, imi pare tare rau pt voi...intr-adevar e putin 2 mese...nu vrea nicicum? nici tzitzi nici sticluta? da-i cu seringa...nici asa nu accepta??? hmmmmmm...pt linsitea ta, eu zic sa gasesti un medic bun, daca se paote gastroenterolog... sa fii tu sigura ca nu e nimic cu puiutul... sanatate multa va doresc!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Puiut, e putin spun si eu ca si fetele, inca nu ai anuntat pediatra? ufff, nici nu stiu ce sa te sfatuiesc!!

Mergi la inceput