Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ochidut, te felicit pt puterea si determinarea pe care le ai de a face atatea lucruri...esti de admirat...cum reusesti?

am vazut printesica, e tare dulce...sa fie sanatoasa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

sarut mana, ma chinui si eu. Nu le fac chiar pe toate bine si ma mai crizez ......am momente cand imi vine sa imi iau campii.

In ianuarie fac 10 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu si sper sa plecam atunci intr-o vacanta. In momentul de fata asta e lucrul care ma tine pe linia de plutire

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fete dragi, am anuntat pediatra de vineri, a zis sa-l mai lasam pana marti, adica maine, cand oricum mergeam la ea pt. vaccin... poate isi revenea, dar vad ca mananca din ce in ce mai putin...

Crispro, da, am incercat si cu LP, dar i-am facut doar o masura. A papat si a adormit, asa ca nu am mai avut ocazia sa-i mai dau inca o masura macar...

Culmea e ca se repede la tzitzi bucuros uneori, dar cand pune gurita pe ea, parca i se taie elanul! Parca se asteapta sa fie altceva decat ce primeste! De asta zic ca poate s-a intamplat ceva cu lapticul meu... Azi mai incerc si cateva mese doar cu LP, sa vedem... Nu stiu cum de nu a scazut in greutate... Am ramas la 4800, ca acum o saptamana...offf! Sunt tare suparata!!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fete dragi, am anuntat pediatra de vineri, a zis sa-l mai lasam pana marti, adica maine, cand oricum mergeam la ea pt. vaccin... poate isi revenea, dar vad ca mananca din ce in ce mai putin...

Crispro, da, am incercat si cu LP, dar i-am facut doar o masura. A papat si a adormit, asa ca nu am mai avut ocazia sa-i mai dau inca o masura macar...

Culmea e ca se repede la tzitzi bucuros uneori, dar cand pune gurita pe ea, parca i se taie elanul! Parca se asteapta sa fie altceva decat ce primeste! De asta zic ca poate s-a intamplat ceva cu lapticul meu... Azi mai incerc si cateva mese doar cu LP, sa vedem... Nu stiu cum de nu a scazut in greutate... Am ramas la 4800, ca acum o saptamana...offf! Sunt tare suparata!!!!

Puitzule, nu cred ca e nimic cu laptele, nu exista lapte de mama care sa nu mai fie bun, asa tam nesam si sa nu mai vrea copilul. Deci, eu as zice sa te elimini pe tine din discutie.
Desi cand analizez problemele altora sunt f calma, la tine zic eu ca nu e de joaca, mi se pare f putin 2 mese. As recomanda sa ii faceti niste analize puiului tau, macar la inceput urocultura, sumar si copro. Spre linistea asa ar fi cel mai bine, in afara de consultul medicului. Si ia in calcul sa te mai duci si la alt pediatru, poate un gastroenterolog. Oricum in general cu cat mai multe pareri cu atat mai bine. Cauta si pe net pe alte forumuri, vezi poate mai sunt mamici care s-au confruntat cu asa probleme.
multi si sper sa fie doar o faza trecatoare si sa nua veti nimic

Mergi la inceput

Citat:
Am ramas la 4800, ca acum o saptamana...offf! Sunt tare suparata!!!!

Un lucru e totusi bun, 4800 la 2 luni nu e putin. Si e f bine ca nu a scazut in greutate si doar a stagnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

voi mai aveti colici? in gurita e ok, n-are ciupercuta? cu kk cum sta? schimbarea ai observat-o dupa antibiotic? ati luat ceva pt refacerea florei intestinale? totusi, daca zici ca papa din biberon, incearca si da-i asa, laptic de-al tau, paote accepta...daca nu si nu, poti pune putin LP in lapticul tau in bibe, incearca si asa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

La Multi Anisori delfinasilor Beatrice Teodora si Filip!

racusorule, eu zic sa nu te sperii ca nu a luat Andrei in greutate o saptamana, stai sa treaca luna si atunci sa faci bilantul!

paula sa va fie de bine botezul, este un mare scump micul tau crestin!

larissa tu chiar slabesti vazand cu ochii, ma enervezi , tu de ce poti si noi nu? La mine s-a blocat acul cantarului la 65 de cand avea Matei 2 saptamani. Orice as manca sau nu as manca fluctueaza cantarul doar cu juma de kg. Bafta in continuare, totusi si BRAVO, slabanoago!

Oaaaauuuuu! Bravo bumblebe si arissa , la mai multe nopti asa!

puiutz incearca iubita sa mai consulti inca un pediatru, intr-adevar, mananca foarte putin pt varsta lui! Incearca sa fi tare si, cu ajutorul medicilor sa gasesti rezolvarea!

carmen, bravo ca nu iei in seama ce spune dr in privinta greutatii bebelinei. Eu zic ca Leti e perfecta cu greutatea ei la varsta asta. Si Matei are aproape 6 kg la 2 luni jumate si nu mi se pare a fi prea gras pt varsta asta (fizic vorbesc).

Felicitariiiiii, Crispo, bravoooooo , si ca tot ai dat iar de "bine", acum sa te lauzi cu asta din ce in ce mai des! Apropo, si eu ca si tine aseara, dar noi nu eram asa statuti! Si faza tare e ca dupa aceea, mi-a sarit gandu la tine daca ai prestat sau nu, m-a vazut sotul pe gaduri, m-a intrebat "Ce e puiule, ce s-a intamplat?", io " Nimic, ma gandeam ca ar trebui sa facem mai des", iar apoi ma bufnea rasul de una singura si ma intrebam ce-ar fi zis daca ma apucam sa-i povestesc la ce ma gandeam eu de fapt!

Parul si eu am probleme cu el, imi cade si mie, dar macar e cret si da impresia de voluminos, insa si fin si nasa au avut aceeasi problema la 3-4 luni dupa nastere, deci are dreptate bts-ovi, e normal sa se intample asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Felicitariiiiii, Crispo, bravoooooo , si ca tot ai dat iar de "bine", acum sa te lauzi cu asta din ce in ce mai des! Apropo, si eu ca si tine aseara, dar noi nu eram asa statuti! Si faza tare e ca dupa aceea, mi-a sarit gandu la tine daca ai prestat sau nu, m-a vazut sotul pe gaduri, m-a intrebat "Ce e puiule, ce s-a intamplat?", io " Nimic, ma gandeam ca ar trebui sa facem mai des", iar apoi ma bufnea rasul de una singura si ma intrebam ce-ar fi zis daca ma apucam sa-i povestesc la ce ma gandeam eu de fapt!

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

foarte tare faza!!!

Sa nu te aud cu kilele, pai nu e bine 65???? Cat vrei sa ai????

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna dimineata fete dragi

la amiaza, ca am dormit vreo ora si ceva cu puiul meu si tare bine a mai fost...eram asa de obosita

ochidut asa si eu, peste tot e par de-al meu imi e frica sa nu inghita andrei

carmen si leti a intrat in randul copiilor care mananca putin cred ca e la moda acum nici eu nu sunt de acord cu pediatrul tau, in carti scrie ca la 4-5 luni isi dubleaza copiii greutatea de la nastere, iar cei cu greutate mica, mai devreme. leti la 3 luni se incadreaza in cei cu greutate mica.

nu ne-ai spus cum a reactionat leti cand v-ati intors de la instanbul

puiutz offf, iubita, cate mai tragi si tu... cum zicea si andreea, vezi daca nu are ciupercuta in gurita (sa fie limbuta alba) sau vreo afta ceva, care il impiedica sa pape...incearca biberon, seringa, lingurita, orice si vezi daca refuza. dar e bine ca nu a scazut in greutate totusi. sanatate multa si rabdare!

cris felicitari la mai multe

creata nici andrei nu se joaca singur acum sta langa mine si povesteste la desenele de pe pereti si ma cearta ca nu ,ma joc cu el

rodi off, si tu cu iza...o fi ceva cu delfinasii nostri oare? sper sa fie sanatosi!! andrei o pupa tare tare pe papusica iza! pacat ca sunteti asa departe

larisa usor, dar sigur! bravo!

aseara nu am mancat decat struguri si a fost si cantarul mai prietenos cu mine 56.0!! deci adios mancare seara, tre sa mananc pe la 7 si apoi fructe, ca altfel

cris (2010) asteptam sa ne povestesti de ieri mai multe

LA MULTI ANI MICUTA BEATRICE!!! SANATATE MULTA SI SA CRESTI MARE!!

LA MULTI ANI FILIP (MYA)!

ma duc la puiul meu vorbitor poate iesim si noi putin afara...ca abia a papat!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Raspuns scurt si clar: 57 kg! Nici mai mult nici mai putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML Filip!

Mergi la inceput