Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

puiut , dar de cd e asa? poate are ceva in gat..si ce face in restul timpului dc nu mananca? doarme macar?
neaparat mers la medic!un gastro

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz, subscriu la ce au spus fetele, un dr competent repejor, eventual un gastroenterolog. O sa fie bine

Racusor, cand barbatelul meu era mai grijuliu cu ce mananca nu a dat niciun gram jos cu fructe seara. Seara mai bine o salata, ceva. Fructele sunt pana la urma tot dulce, fructoza, chiar daca e sanatos, eu asa stiu eu, nu te supara ca m-am bagat in seama

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mai pe la pranz

Beatrice si Filip

O bag si eu pe Antonia in clubul celor care papa putin...doar seara dupa baie baga mai mult

Crispo bravosss....noi nici aseara nu am facut nimic...a adormit copilul tare greu...pe la 23 si atunci m/a luat somnul si pe mine

Puiutz offf cat va mai chinuiti...cum au zis si fetele incearca sa gasesti un gastroenterolog...multa sanatate lui Raducu

Si eu bag dulciuri la greu,plus mancare nesanatoasa...sunt curioasa cate kg am dar sigur sub 50

Eu am inceput sa ma gandesc serios daca mai vreau un copil sau nu...in acest moment balanta inclina spre nu...poate peste vreo 2 ani o sa ma razgandesc

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu (desi e deja miezul zilei)

Cu intarziere urez si eu pentru Cris2010! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
De asemenea pentru delfinasii sarbatoriti ieri si azi. Sa fiti sanatosi si cuminti puiuti dragi!

Noi am fost tare ocupati ieri, am fost la cumparaturi si apoi am avut musafiri toata ziua, asa ca nu am apucat sa mai intru sa citesc/scriu.

Am inceput sa iau Galactogil, mult ceai de stimulare a lactatiei si bere FA si vad ca s-a imbunatatit productia. Cel putin Victor nu mai plange la san, mananca acum cate o jumatate de ora de la ambii sani, si a mai crescut si cantitatea. Sper ca suntem pe drumul cel bun.

Ma doare sufletul cand vad ca atatia delfinasi au probleme cu apetitul...uf, oare ce se intampla cu ei? mamicile, sa nu se streseze prea tare, desi stiu ca e greu. Ei sunt luptatori si sigur e doar ceva trecator si isi vor reveni. Eu cred ca la noi au ajutat si probioticele, i-am dat Biotics Baby, se poate administra pentru cresterea imunitatii si refacerea florei digestive.

Paula_m, am vazut pozele, Raul e un scump, tare imi place freza lui Sa fie intr-un ceas bun cununia voastra, sa aveti parte de multa fericire si intelegere!

crispro ce ma bucur pentru tine, ca ai facut marele pas Vezi cum se aranjeaza toate, plimbari in oras, iubire cu sotul? O sa fie tot mai bine sunt sigura de asta.

Mai mamici dragi, eu ma simt tare obosita in ultima vreme si nu stiu de ce, ca nu mi se pare ca fac mare lucru, copilul e destul de cuminte, nu ma suprasolicita. Ieri m-am intalnit cu o colega in mall si m-a intrebat daca ma simt bine ca am asa o privire fixa. Si a avut dreptate, ca in timp ce vorbeam cu ea simteam si eu ca nu mai am multe si pic jos de oboseala. Mi-am facut si analize si au iesi bunicele, iau si fier, vitamine. Poate ar trebui sa incerc o metoda alternativa de investigare. Eladea tu parca ziceai ca ai fost la un fel de scanare?

Sa aveti o zi frumoasa si calda, sa puteti scoate delfinasii la soare!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dragele mele, a avut limbuta alba pana sa ia antibiotic. Acum nu o mai are alba... Culmea, cand o avea alba manca mai bine... De afta nu stiu... o s-o rog pe pediatra sa-l verifice maine la consult.

Adineaori a papat la san 50 grame, dar fara entuziasm ca sa spun asa... fara pofta! si masa anterioara a fost la 04.30 azi noapte...

Noaptea cred ca mananca mai bine, spun cred pt. ca nu l-am cantarit inainte si dupa mese, dar asta-noapte de exemplu a papat de 2 ori, la 01.30 si la 04.30 si a supt destul de bine, dar era mai mult adormit... Cand e treaz parca nu ii place.

Nici la biberon nu mananca bine intotdeauna, ca si la san. Cu seringa nu am incercat...

Cred ca mai avem si ceva colici, de vreo 2 zile parca iar se strange de picioruse... Am mancat eu niste oua prajite si peste prajit... sa fie de la asta? Ca inainte de a manca astea parca manca ceva ceva mai bine...

o sa vad ce zice maine pediatra si poate imi recomanda un gastroenterolog.

va multumesc mult pentru sfaturi si sustinere, nici nu stiti cat de mult inseamna pt. mine!!!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu o mamica de delfinas de iulie 2010.V-am scris la inceput,cand eram graviduta dar nu am putut tine pasul cu voi pentru ca mai am un delfinas dar de iul 2008 si ma tinea in priza toata ziua. Vs felicit pe cele care va descurcati excelent cu , eu ma descurc extrem de greu. Sper sa ma primiti si pe mine din nou printre voi

Vad ca multe dintre voi va confruntati cu bebei mai putin mancaciosi. Si a mea delfinasa este la fel. In primele 2 luni a luat bine in greutate,dar luna asta m-a terminat psihic. Nu vrea sa pape nici la 3-4 ore.Cum o duc la san urla. Noroc cu noptile ca papa bine.Nu a scazut in greutate, dar a luat f putin, in 2 sapt 150 gr. I-am facut o eco abdominal si are reflux. Oare asta sa fie cauza?Vrem sa ajungem la dr Stanciu sa vedem ce zice. Ai vostrii regurgiteaza si intre mese?(adica chiar si la 1-2 ore dupa papa)

------------------------------------------------

12+
DPN 06.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Buna fetelor!

Sunt si eu o mamica de delfinas de iulie 2010.V-am scris la inceput,cand eram graviduta dar nu am putut tine pasul cu voi pentru ca mai am un delfinas dar de iul 2008 si ma tinea in priza toata ziua. Vs felicit pe cele care va descurcati excelent cu , eu ma descurc extrem de greu. Sper sa ma primiti si pe mine din nou printre voi

Vad ca multe dintre voi va confruntati cu bebei mai putin mancaciosi. Si a mea delfinasa este la fel. In primele 2 luni a luat bine in greutate,dar luna asta m-a terminat psihic. Nu vrea sa pape nici la 3-4 ore.Cum o duc la san urla. Noroc cu noptile ca papa bine.Nu a scazut in greutate, dar a luat f putin, in 2 sapt 150 gr. I-am facut o eco abdominal si are reflux. Oare asta sa fie cauza?Vrem sa ajungem la dr Stanciu sa vedem ce zice. Ai vostrii regurgiteaza si intre mese?(adica chiar si la 1-2 ore dupa papa)

------------------------------------------------

12+
DPN 06.08.2010

Parca vorbesti de Raducu al meu... exact la fel si el. Cum il duc la san, urla! Sau daca il accepta, ori papa f. putin, ori doar il linge si se joaca cu sfarcul... Acum ma pregatesc sa-i dau o masura de LP...

Sanatate multa!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gabriela, bine ai revenit! Sanatate multa delfinasilor!

Eu din cate stiu, un reflux poate da probleme in timp, se poate ajunge la esofagita de reflux. Cand face copilul tampenia asta il doare si intr-adevar nu prea mananc, dar eu stiu ca asta se intampla in mai mult timp. Mie pediatra mi-a recomandat sa-i dau Humana AR dupa fiecare masa, sau mucilagiu de orez cu laptic de-al meu, sau o chestie de la Dr. Besson (cred ca tot un fel de mucilagiu) ca sa aiba ceva mai grosut in burtica. In timpul mesei facem f multe pauze, dam aerul afara, il tin la o pozitie cat mai verticala, dupa massa nu il asez cel putin 20 de min. Mai vomita din cand in cand, dar putin si de obicei pt ca sunt inconstienta si fac multe lucruri cu el in brate.
I-am dat ce-i drept o cutie de Humana AR, dar acum e numai pe LM, asa ca nu stiu daca chiar a functionat.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am uitat sa/l felicit pe micul crestin Raul....si le urez casa de piatra parintilor si multa iubire si intelegere

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Multumesc mult fetelor

Ce inseamna in timp? a mea de 1 luna si jumatate face asa la san,dar acum s-a accentuat Eu ii dau doar san,am la congelator 2 recipiente in care am muls cand nu a vrut sa pape si sanii erau beton dar m-am tinut tare sa nu-i dau bibe ca apoi sa ma gandesc ca asta poate fi cauza ca nu mai vrea sanul. Si a mea la fel face...ia sanul de parca ar fi infometata, trage de 2 ori apoi urla...mi-e asa o mila ca nu stiu de ce plange...daca i-o fi foame si eu o tin infometata...offff

--------------------------------------------

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput