Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Va felicit si eu pentru micile minuni din viata voastra,sa fie cu totii sanatosi!

--------------------------------------------

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

puiutz sunt alaturi de tine
gabriela bine ai revenit printre noi
SI eu am aceeasi problema ca si tine.INca de la nastere,Paul vomita branzuca atat in timpul meselor cat si intre ele.Iar vomele lui sunt insotite de obicei de plansete cauzate de durerile de stomacel.
Am intrebat medicul care se ocupa de el iar explicatia lui este urmatoarea: sfincterele inca nu sunt bine inchise,stomacelul este inca fragil,dar voma va disparea cand va incepe diversificarea.Ne-a explicat ca sunt ceauri si lapte praf anti voma insa ne-a spus ca ori cu ele ori fara ele tot a vomita.
Am o prietena care si baietelul ei inca vomita la 6 luni,nu au inceput diversificarea,i-au facut analize,ecografii si nu i-a descoperit nimic.
Dar eu imi fac griji deoarece mi se pare ca vomita prea mult cateodata!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Bebelina mea da afara si ca un fel de apa, cred ca e laptele care e in procesul de digestie. Nu ma deranjeaza ca da afara,ma deranjeaza ca nu vrea sa pape ,decat in somn o pot pacali. Eu noaptea ii dau sa suga culcat si nici nu o tin sa dea aerul afara. Oare si asta sa fie o problema? Mi-e frica sa nu se trezeasca de tot,dar parca mai bine asa,decat sa nu pape ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

BTZ

De Raducu ce sa zic... el nu prea vomita, nici macar nu prea regurgiteaza sau daca o face, nu cantitate mare...bine, ca nici nu prea avea ce daca nu mananca ca lumea...

Alimentatia mea nu s-a schimbat cu nimic asa ca nu prea inteleg de ce urla cand vede sanul... Poate doar daca are vreo afta cum spuneti voi, care ii provoaca durere cand suge.

Am incercat adineaori cu bibe cu LP, dar nu a vrut... a molfait putin tetina si cand i-a iesit putin laptic si-a facut greata...

Oare cat poate sta un bebe fara sa manance??? Acum are vreo 50 grame de LM in stomacel, dar chiar sa-i satisfaca foamea asa mica cantitate??? Nu stiu ce sa mai cred, ma simt atat de neputincioasa si nestiutoare ca imi vine sa ma urc pe pereti!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ma inscriu si eu in clubul bebelusilor care tin la silueta si papa putin.
Mesele sunt in jur de 4-5 in 24h,iar durata lor este intre 10-15 min pe ceas.
Dar atat timp cat nu urla de foame si papa,nu imi fac griji ca nu se satura.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Si eu stiu un baietel de 5 luni, tot asa,vomita f mult dar ia in greutate ff bine,peste medie. Eu zic ca daca ia in greutate nu este nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristinuta, super...uite la senzatia aia de bine de inainte si dupa ma gandeam si eu cand te tot bateam la cap cu sampania. Sa mai repetati figura...
georgia, la cum arati tu iubita nu stiu cum mai rezista barbatul ala al tau. dormi si tu in timpul zilei. hai ca facem galerie pentru diseara...[

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Eu voi merge azi la doct cu ea iar,dar parca vad ca merg degeaba. Probabil imi va da un lapte antireflux dar nu ma incanta ideea. Puiutz_mic,si mie mi-e frica de deshidratare, unii spun sa ii dau ceai dar nici ideea asta nu imi surade. Nu as vrea sa ii umplu burtica cu ceai si apoi sa nu mai vrea sanul nici macar pt o inghititura de laptic. Ma enerveaza ca scade si cantit de laptic in felul asta

Mergi la inceput

Larisa,felicitari pt puiutzi si ma ales pentru curajul de a-l face si pe al treilea asa curand!
Mi-a placut mult ce ai scris in unele postari,i le-am citit si sotului ca m-au impresionat pana la lacrimi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Gabriela, bine ai revenit! Sanatate multa delfinasilor!

Eu din cate stiu, un reflux poate da probleme in timp, se poate ajunge la esofagita de reflux. Cand face copilul tampenia asta il doare si intr-adevar nu prea mananc, dar eu stiu ca asta se intampla in mai mult timp. Mie pediatra mi-a recomandat sa-i dau Humana AR dupa fiecare masa, sau mucilagiu de orez cu laptic de-al meu, sau o chestie de la Dr. Besson (cred ca tot un fel de mucilagiu) ca sa aiba ceva mai grosut in burtica. In timpul mesei facem f multe pauze, dam aerul afara, il tin la o pozitie cat mai verticala, dupa massa nu il asez cel putin 20 de min. Mai vomita din cand in cand, dar putin si de obicei pt ca sunt inconstienta si fac multe lucruri cu el in brate.
I-am dat ce-i drept o cutie de Humana AR, dar acum e numai pe LM, asa ca nu stiu daca chiar a functionat.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
El cum papa noaptea?il tii ridicat?il tii sa dea aerul afara?si eu o tin sa dea aerul afara in timpul mesei de ma multe ori dar nu functioneaza,cand nu mai vrea nu mai vrea

Mergi la inceput