Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor, copiii vostri mai ragaie? al meu adoarme la san..asa ca nu prea mai ragaie

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

A mea nu mai adoarme la san de la o luna.
Ai vostri isi sug degetul? Ecaterina a descoperit degetul mare de la abele manute si numai asa adoarme.parca o anesteziaza

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, eu ma straduiesc din rasputeri sa nu il las cu degetul, ii pun eu suzeta. si acum trag cu cel mare pe seama suptului degetului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai fetelor, copiii vostri mai ragaie? al meu adoarme la san..asa ca nu prea mai ragaie

Asa face si a mea. Noaptea suge la orizontala. Uneori scoate aer in timp ce suge dar uneori nu ragaie si in general nu regurgiteaza. Ziua in schimb se agita, are mult aer si regurgiteaza de cele mai multe ori. De aceea ma si bucur ca si-a indesit mesele de noapte ca asa sper sa se ingrase mai bine. De cateva zile suge la 9-9:30 dupa baie, la 12:30, 3:30 si in jur de 7 dimineata. La aceste 4 mese nu regurgiteaza. Ieri am mers cu ea in pat sa suga ca sa nu mai dea lapte afara. Cred ca aceasta e solutia la noi. Adineauri i-am dat pe canapea in brate si iar a scos lapte. Incerc sa gasesc logica dar inca nu sunt sigura care-i mecanismul. Poate la orizontala suge mai lent, intra mai putin aer si nu se agita sa-l dea afara. Ca agitatia pentru a scoate aerul atrage dupa sine si regurgitarea.
Ei din punctul asta de vedere astept diversificarea ca atunci incet incet scapam de problema plus ca daca stau in fundulet ragaie singurei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Intrebare: daca face kk apos tare se considera diaree? Nu a avut decat trei scaune asa, unul aseara si astzi doua, la interval de cateva ore. Multumesc

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

A mea nu mai adoarme la san de la o luna.
Ai vostri isi sug degetul? Ecaterina a descoperit degetul mare de la abele manute si numai asa adoarme.parca o anesteziaza

si Filip e fan degetel...doar asa se calmeaza...pt ca desi e semiadormit, maraie sau se agita prin somn, dr degetelul in gurita il cameaza, si vad ca asa adoarme linsitit, cu el in gura....pe suzi n-o vrea, oricat am incercat...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

gabi, eu ma straduiesc din rasputeri sa nu il las cu degetul, ii pun eu suzeta. si acum trag cu cel mare pe seama suptului degetului

Ii dadusem si eu suzta la un moment dat dar am zis sa nu fie asta motivul pentru care nu mai vrea sanul si i-am scos-o

Eu din ce am citit, cica ar inghiti mai mult aer daca papa la orizontala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Eu voi merge azi la doct cu ea iar,dar parca vad ca merg degeaba. Probabil imi va da un lapte antireflux dar nu ma incanta ideea. Puiutz_mic,si mie mi-e frica de deshidratare, unii spun sa ii dau ceai dar nici ideea asta nu imi surade. Nu as vrea sa ii umplu burtica cu ceai si apoi sa nu mai vrea sanul nici macar pt o inghititura de laptic. Ma enerveaza ca scade si cantit de laptic in felul asta

Si la mine a mai scazut cantitatea de laptic, dar incerc sa o mentin cat de cat mulgandu-ma cu pompa... am pompa manuala..

Al meu de fapt nici nu se trezeste noaptea, doar ca se foieste si maraie...si eu ma gandesc ca ii e foame sau sete... il iau in brate si suge destul de bine vreo 10 min. dupa care inapoi la culcare. Uneori mai punem feonul, ca se trezeste cand il pun in pat la loc.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Nici a mea nu se trezeste sa pape, o mai aud eu ca se foieste si o vad ca-si suge degetul. Am vb cu o tipa care e consilier in alaptare si mi-a spus sa dorm cu ea ca sa o aud cand se foieste,ca la un mom dat a dormit singurica in camera si eu nu o auzeam deloc,ma trezeam eu si surpriza....cum sa se trezeasca copilu daca are degetul la purtator mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rodyka help me please.Am ajuns la nivelul 17 la Farmerama si am intrat pe pasunea salbatica insa trebuie sa invit cativa prieteni sa ma ajute sa o curat.CUm procedez?Caci nu am vazut nicaieri o optiune ce imi permite sa fac acest lucru.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput