Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA numai sa nu imi dai in cap cu samponul,daca nu ti se potriveste !sa stii ca a inceput saimi cada si mie parul,ieri am observat cam mult la spalare.asa ca o sa iau si eu pilfood si sampnul.am si un tratament incasa de Kerastene de frizerie,mi l-a adus tati dar in sarcina am zis ca nu o fi bun sa il folosesc,ma gandesc ca nu o fi la fel cu alaptatul,sunt niste fiole de aplicat la radacina parului plus sampon.

la voi parca nu mergea suzeta?
ca eu la faze din astea de "molfait" ii dau suzeta si adoarme.

offf am inceput sa am si eu problema asta cu parul
oare ar trebui sa incep sa iau ceva vitamine?

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

cauta ceva special pt par si unghii,cam asa sunt astea nu ca te-ar interesa unghiile intreaba la farmacie.altfel risti sa cada mult par,si pana se regleaza el din alimentatie,care stiiiim cum e acum in perioada asta .am vazut fete care dupa nastere au stat asa si le cadea cu pumnul,de ramanea gol.se acoperea din nou,nu edesperiat,dar cam intr-un an.
bineinteles ca sunt si fete care nu patesc asa,sa nu se sperie !
dar in general,caderea asta pe la 3 luni e f puternica si e bine stopata din timp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinariu!

Nu va spun la cat s-a trezit Victoras ca aruncati cu rosii dupa mine. Dar cred ca a fost incident izolat, eu am fost superobosita de nu m-am trezit la pompat si am vazut ca-l tine frate si somnul. Am dormit 7 ore legate

si Miguel tot cam asa azi noapte,prima tura cred ca au fost vreo 7 ore,cand m-a trezit eram fleasca !
apoi a dormit alte 5 ore ,si apoi alte 2 ore.Si acum doarme iar.
mi se pare ca suge prea rar,desi pare ca se satura...dar in ritmul asta mi-e sa nu se imputineze laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

otilia asa suntem si noi cu masa de noapte. nici nu apuc sa adorm bine, ca el deja se trezeste pt prima gustare.noi n-am ajuns inca la 6 kg..dar suntem aproape

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noi nu mai mancam noaptea cam de o luna Adica intre 23:00 si 5:00 nu mananca. Ce-i drept eu nu am intervenit cu nimic, mi s-ar parea prea devreme pt asa ceva. Mie pediatra mi-a spus ca e f bine pt stomacelul lui sa aiba un repaos mai lung. Dar na, sunt copii si copii, la noi cel mai devreme se culca la 11 seara.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ei, pai de aia alina, nu se mai trezeste, ca se culca tarziu.
al meu se culca la 9, maxim 9 jumate..ca at il culc si pe stefan si vreau si eu sa "aud" linistea din casa. eu ma culc dupa 23..iar el de pe la 12 jumate incepe sa se trezeasca.dar a avut nopti in care se trezea abia pe la 3..deci statea mult nemancat.
\acum o fi iar vreun puseu de crestere..eu nu mai iau galafor, am lasat-o mai moale si cu berea- la botez aveam ditai burta din cauza asta..acum vad ca mi-am mai revenit, mai arat si eu cumva.
am depasit pragul psihologic pt mine de 3 luni de alaptat exclusiv.
de-acum inainte cum va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ei, pai de aia alina, nu se mai trezeste, ca se culca tarziu.
al meu se culca la 9, maxim 9 jumate..ca at il culc si pe stefan si vreau si eu sa "aud" linistea din casa. eu ma culc dupa 23..iar el de pe la 12 jumate incepe sa se trezeasca.dar a avut nopti in care se trezea abia pe la 3..deci statea mult nemancat.
\acum o fi iar vreun puseu de crestere..eu nu mai iau galafor, am lasat-o mai moale si cu berea- la botez aveam ditai burta din cauza asta..acum vad ca mi-am mai revenit, mai arat si eu cumva.
am depasit pragul psihologic pt mine de 3 luni de alaptat exclusiv.
de-acum inainte cum va fi...

Tocmai de aia am mentionat. Ce-i drept, daca s-ar culca dupa masa de la 22 ar fi extra, indiferent de ora de trezire ca eu cred ca de acum imi pun ceasul sa sune pe la 4-5 ca sa ma pompez, numai asa cred ca pot sta in continuare pe LM.
Tare mi-as fi dorit sa fi fost si noi exclusiv pe LM pana la 3 luni... dar na, eu am incercat..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Puiut ai PM

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

eu nici nu pot sa spun cand se culca seara,doar cand are masa seara,ca el daca nu mananca,doarme oricum,in circuit.
deci seara mananca pe la 22 aprox.dupa ce se trezeste dinsomn,si se culca iar.nici nu pot numi culcat de seara,ca e un culcat continuu
bine,are doar 2 luni.uneori mai mananca si la 2 noaptea,alteori sare masa(asta cand mananca mai devreme de22,cam pe la 20 uneori)
iarasi nu pot spune cand se trezeste dimineata,pot spune doar cand mananca:pe la 4 sau5 ,se culca la loc,pe la 7 sau 8 sau 9 si se culca la loc,iarasi peste vreo 3 ore si se culca la loc...
sta treaz,in pauzele de masa cam o ora,cu schimbat cu tot,dar noaptea dureaza putin masa,15-20-30 de minute .
acum doarme iar,a supt ,a stat un pic ,si a adormit.

OCHIDUt sa nu te sperii daca vezi ca nu sestopeaza,pt cava dura destul de mult pana cand vei vedea asta.daca e luat din timp,se stopeaza mai repede,dar acum intai isi face "damblaua" cade ce cade,apoi incepe usor usor ...cam la cateva luni sa te astepti,deci sa nu te ingrijorezi !si sa ajuti si cu alimentatie bogata !

PUIUt asa rau imi pare...uf,si mai vine si vaccinul candsi asa sunt ei maraiti..
nu e vorba ca nu mai e bun laptele tau,dar dupa boala,tratament cu antibiotic din pacate ei au stomacelul facut praf si asa se intampla...oricum mergi la control,sa nu mai aiba ceva.daca ia lapte praf,da-i completare ,dar nu renunta la alaptat.recuperarea dupa antibiotice in general e lunga .si nu neaparat dupa antibiotice,dar dupa o boala.Ai mei,ca sunt mai mari,si o duc cate 2 luni de nemancare dupa o boala! si vorba aia,boli grele nu au avut,nici antibiotice nu au luat.of..cred ca esti disperata

CARMEN Andres (mijlociul) avea 6200 la 2 luni.si a mers asa pe linia de sus a graficului pana pe la 1 an jumate,cand a avut apoi de unde sa scada cand au inceput enterocolite,raceli,canini,masele...Si acum e un slabanog.Asa ca nu te preocupa !cand incep sa alerge prin parc si sa bage in gura ce nimeresc si sa inceapa bolile,te rogi sa fie gras sa aiba de unde da jos.Sofia mergea pe 25% in grafic,si la 1 an jumate cand a bolit 2luni si nu a mancat,ajunsese anemica.

LARISSA wow poate mai faci un bebic !

Eu pierd kg ca ori nu am timp sa mananc,ori in cele mai multe cazuri uit !!
gasesc seara mancarea in microunde,o pun la incalzit si cred ca am mancat,sunt chiar satula,ba pot sa si jur !!!
Sau dau copiilor sa manance si la final le golesc castroanele,si gata sunt satula !
cum ii am acum bolnaviori,intre siropuri si rugat de ei sa manance aia,sau aia,sau poate aia...ma duc cu capul!
Sunt 10 zile de cand Andres e bolnavior si nemancat,Sofia si noi adultii de 4 zile.Miguel rezista pe baricade ,sa vedem cat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

aelita, iti calc pe urme cu bebeii! Multa sanatate din partea noastra!
Tu mai faci bebei?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai fetelor, copiii vostri mai ragaie? al meu adoarme la san..asa ca nu prea mai ragaie

isabela nu, de vreo 2 sapt, asa ca nici nu ma mai chinui s-o tin ridicata mai mult ca n-are rost... cred ca a invatat sa respire pe nasuc...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput