Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Buna seara Am revenit si noi acasa si suntem 3 crestini acum. Raul s-a comportat exemplar...la restaurant. Ca la biserica a urlat cum nu a facut-o niciodata.La inceput a stat cuminte , pana l-am pus pe spate, la dezbracat...de acolo incolo, nimeni nu l-a mai putut calma. A incercat preotul sa se grabeasca si sa vb mai tare, sa intelegem si noi ceva.... Cum am terminat l-a luat somnul si a dormit flacaul meu vreo 3 ore si apoi distractia!!! Sa urez si eu La Multi Ani pt Antonia, Larisa, Filip, Theodor, Mihai si Florentin! La multi ani si pt Cris!!! Sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti!! Si un de la Raul pt urari. Pun niste poze de la petrecere, ca la biserica am avut fotograf si doar pe sfarsitul sapt am pozele. Am facut si cununia religioasa, cu un drum... http://picasaweb.google.com/102703283069752686680/BotezRestaurant#5531704225972537282 Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
Paula sa va fie de bine! Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti 3! Doamne ajuta!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
La multi ani! si din partea mea, sa cresteti sanatosi si frumosi, si cuminti si voiosi! Incet, incet raman fara laptic... nici macar peste noapte nu mi se mai intaresc sanii... Iar la ultima masa de seara, cand ar trebui sa satur bine copilul, la mine bate vantul... Ei, asta este... Incerc cat pot sa il pun sa scoata si ultima picatura... daca nu, trecem pe LP... Paula, atata e de fain Matei... cu camasuta si bretele... Dragul de el, cum a urlat la biserica... AZi noapte am avut prima trezire la 4, papat, culcat, apoi la 6, apoi la 7, apoi la 8 si ceva s-a trezit de tot... Si aseara ghiciti ce... He he... am avut parte de intimitate cu sotul... Ca niciodata copilul a adormit de cum l-am pus in patut, nici o foiala, nici un scapat de suzeta... de parca stia ca tre sa fie cuminte... Si a fost un pic dureros la inceput, dar apoi a fost bine... Si m-am simtit femeie, am uitat pentru o clipa ca am bebe, ca ma scol noaptea, ca is obosita... m-am simtit apropiata de sotul meu drag... El a fost foarte surprins, ca nu se astepta... Cam atat cu noutatile! Larisa, Ochidut, Racusor, de va mai aud cu kilele, scot bata la voi... Io am 69 de kile, si nu is inalta... Of!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
da'de ce sa scoti bata mey....scoate dulciurile.... io am 62.7 de dimineata...uraaaaaa...mai mie orice scadere in greutate imi da o stare asa de bineeeeeee poate sa urle si copilul, nu ma mai enerveaza nici sotul cu nik...toate is bune si frumoase cand e cantarul prieten cu mine... iar cand cantarul nu e prietenos nimeni nu imi intra in voie cu nimic
a si mai am un cui...luna asta nu mi-a venit menstruatia...mi-am facut un test ieri si nu par a fi insarcianata...dar nu stiu de ce intarzie...uffffff
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 desi si eu am inceput sa il urmaresc pe andrei ca mi se pare ca si la el arata cam ciudat si in seara asta a facut asa verde...ma gandesc ca o fi de la fier, dar nu stiu...acum imi fac tot felul de griji, mai ales cand am vazut cati delfinasi au avut probleme cu tot felul de virusi |
tot citesc si eu simptomele delfinasilor, si isa e ca andrei, nu mananca nimic in plus fata de san, si daca trec la al doilea molfaie de doua ori si gata! mi-e si groaza s-o cantaresc... ieri a facut kk mai verde dar cu mucus asa cum descriau fetele... , de aia ma tot ingrijorez, ca nu mananca din alte motive nu ca e satula...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo apropo, rodi, nu este vreun abonament cumva sa se vb din spania pe fix in ro ieftin?ca tut tot zici ca stai cu orele la tel cu mama ta. |
sunt doua formule foarte avantajoase si ptr fix si ptr mobil, dar de pe tel fix din spania. de pe mobil, cel mai avantajos ramane digi... daca vrei detalii iti trimit PM
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
larisa..am asa un feeling ca tu vei fi urmatoare graviduta de pe aici...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Buna dimineata
Larisa, test de sarcina!! Vrei inca un puiut asa repede?
Eu am invatat sa descant, cutia cu chibrituri e la loc de cinste, si cand il vad ca e tare urlator si stiu ca am iesit afara, ii descant la Raul . Dupa ce zic o rugaciune se potoleste puiul meu.
Si Raul a inceput sa manance mai putin laptic!! Ma tot gandesc ca poate e semnalul ca e pregatit si de altfel de mancarica, dar am zis ca astept pana la 4 luni! Poate isi revine cu lapticul.
Multumim de aprecieri
La multi ani pt Beatrice si Filip!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
eladea2005 spune:
Neata dragelor!
multumim mult de urari si vi el intoarcem, bineinteles... de la Filip pt toata lumea...
noi ier am iesit la Strasse, adica la mall...lume multa, asta ma enerveaza cel mai tare... dar ce sa facem, vine frigul si oamenii nu mai stau pe afara, prefera sa stea la caldurica...
uram si noi la multe lunite pt sarbatoriti, sa creasca mari puii frumosi si sanatosi si norocosi!
Cris2010, La multi ani draga mea, sa fii sanatoasa si sa ai putere sa-ti cresti puiul mic si sa fii fericita alaturi de familia ta!
crispro, bravo draguta...vezi ca se paote?? o sa-ti imtri in ritm si va fi mai usor, mai creste Vladut, va fi tot mai bine, o sa vezi!
Paula, feicitari pt micul crestin, sa fie sanatos si norocos in viata, ca frumos este deja... e adorabil cu parutul lui, si elegant... iar voua casa de piatra si intelegere, multa iubire si fericire...
racusor, nu te stresa cu greutatea lui Andrei...si Filip a avut o sapt in care nu stiu daca a luat mare lucru...dar atata timp cat e in grafic, relax...o sa vezi ca n-ai de ce sa te stresezi...
larisa, cred ca mi-a scapat mie, dar voi de ce nu va protejati? eu de ex folosesc folii contraceptive, locale...sunt f bune si stai si tu linistita... tie deja ti-a venit menstruatia???
revin! o saptamana faina sa aveti!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata Larisa, test de sarcina!! Vrei inca un puiut asa repede? Eu am invatat sa descant, cutia cu chibrituri e la loc de cinste, si cand il vad ca e tare urlator si stiu ca am iesit afara, ii descant la Raul . Dupa ce zic o rugaciune se potoleste puiul meu. Si Raul a inceput sa manance mai putin laptic!! Ma tot gandesc ca poate e semnalul ca e pregatit si de altfel de mancarica, dar am zis ca astept pana la 4 luni! Poate isi revine cu lapticul. Multumim de aprecieri La multi ani pt Beatrice si Filip!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
noi suntem pe liber din motiv de ascultare de parintele duhovnic, deci e de natura religioasa totul. cumva mai vreau vreo 3-4 copii. bine ar fi sa il concepem pe la anul totusi. acum...cum o da Bunul Dumnezeu ca nu decidem noi asta. daca va veni un bebe mai repede insa vom primi vestea cu bucurie cum altfel. stati linistite ca va anunt daca o fi da mi-a venit menstruatia de la sfarsitul lui septembrie desi alaptez exclusiv si stiti si voi ce bebeloi am
btz_ovi spune:
Neatza!!!!
LA MULTI ANI TEODORA SI FILIPSa fiti sanatosi,frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!!!
Cu intarziere spun LA MULTI ANI SI TIE CRIS2010,PRECUM SI SARBATORITILOR DE ZILELE TRECUTE
Paula sa-ti traiasca micul crestin iar voua CASA DE PIATRA!!!!Cat de dulce e micul Raul!!!
Crispo waw....sa va fie de bine seara!!!Ma bucur ca te-ai simtit bine...era si timpul ....
Fetelor din ce mi-a zis medicul,e normal sa ne cada parul in perioada asta,asa ca nu va faceti griji,e ceva temporar si in curand acest lucru nu se va mai intampla.Dar se poate stopa prin folosirea tratamentelor.
Eu am folosit si inca folosesc tratamente iar acum cade din ce in ce mai putin!!!!
Noi am avut parte de o noapte cosmar,niciodata nu s-a intamplat ca Paul sa se trezeasca din ora in ora.Ba maraieli,ba caraieli,ii puneam suzeta in gurita,ma bagam la somn,dupa 10 min de atipeala incepea sa scanceasca ca si-a scapat-o din gurita.Si tot asa de la 1 la 5,pana cand i s-a facut foame de atata maraiala.A papat,dupa care somn pana la 6 si iarasi show.De data asta o ora si ceva langa mine a marait ca l-am luat in pat.Nu mai stiam ce sa ii fac..foame nu ii era,schimbat era,cald in camera da,colici nu,chiar nu stiu ce avea.Iar la 7.30 cand iarasi atipisem bine a inceput plansul ca saracutu era ud leoarca pana la ceafa.
Deci Tina rectific ce am spus zilele trecute,e musai sa trecem pe nr 4 caci deja nr 3 micut
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
offf am inceput sa am si eu problema asta cu parul oare ar trebui sa incep sa iau ceva vitamine? Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Si eu am o MARE PROBLEMA CU PARUL!!! Nu as putea zice ca imi cade parul, ar fi prea putin. Pur si simplu chelesc de-a binelea. Peste tot e par de la mine, maini intregi de par. Cand ma spal pe cap imi cad suvite!!!! cum vezi prin filme,zici ca sunt bolnava......doamne fereste
eu nu am luat vitamine si mi-a parut rau, poate nu imi cadea totusi chiar in halul asta! asa ca eu zic sa iei cat mai repede.
acum iau si eu elevit in continuare plus magneziu si fier si mai iau si niste pastile speciale pentru par si unghii. deocamdat nu se vde nimic, dar astept rabdatoare.
daca stie cineva si un tratament bun de aplicat pe cap, astept sugestii
de Larisa Ioana 24.06.2010