Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Cris2010 spune:
Azi avem o sarbatorita speciala, o mica luptatoare
La multe lunite Beatrice Teodora!!!
si
La multe lunite Filip!!!
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
aelita spune:
La multe lunite Beatrice Teodora!!!
La multe lunite Filip!!!
PAULA-Felicitari pt botez ! foarte frumoase pozele ,le-am vazut acum,Raul e asa frumos si are niste ochi superbi!
bumblebee spune:
Micuta si frumoasa luptatoare Beatrice-Teodora de crissy77 Sanatate multa si crestere usoara!
Filip de mya85
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Nu va spun la cat s-a trezit Victoras ca aruncati cu rosii dupa mine. Dar cred ca a fost incident izolat, eu am fost superobosita de nu m-am trezit la pompat si am vazut ca-l tine frate si somnul. Am dormit 7 ore legate
Luna 3
bumblebee spune:
Paula, sa va fie de bine botezul! Micului crestin multa sanatate si o viata binecuvantata
V-ati si logodit? Daca da, CASA DE PIATRA! Armonie intelegere si multa iubire!
Luna 3
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita RODICA numai sa nu imi dai in cap cu samponul,daca nu ti se potriveste !sa stii ca a inceput saimi cada si mie parul,ieri am observat cam mult la spalare.asa ca o sa iau si eu pilfood si sampnul.am si un tratament incasa de Kerastene de frizerie,mi l-a adus tati dar in sarcina am zis ca nu o fi bun sa il folosesc,ma gandesc ca nu o fi la fel cu alaptatul,sunt niste fiole de aplicat la radacina parului plus sampon. la voi parca nu mergea suzeta? ca eu la faze din astea de "molfait" ii dau suzeta si adoarme. Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
offf am inceput sa am si eu problema asta cu parul
oare ar trebui sa incep sa iau ceva vitamine?
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Oana, eu n-am intrerupt vitaminele pronatale si tot imi cade parul.
Luna 3
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Micuta si frumoasa luptatoare Beatrice-Teodora de crissy77 Sanatate multa si crestere usoara! Filip de mya85 Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
La multi ani! si din partea mea, sa cresteti sanatosi si frumosi, si cuminti si voiosi!
Incet, incet raman fara laptic... nici macar peste noapte nu mi se mai intaresc sanii... Iar la ultima masa de seara, cand ar trebui sa satur bine copilul, la mine bate vantul... Ei, asta este... Incerc cat pot sa il pun sa scoata si ultima picatura... daca nu, trecem pe LP...
Paula, atata e de fain Matei... cu camasuta si bretele... Dragul de el, cum a urlat la biserica...
AZi noapte am avut prima trezire la 4, papat, culcat, apoi la 6, apoi la 7, apoi la 8 si ceva s-a trezit de tot... Si aseara ghiciti ce... He he... am avut parte de intimitate cu sotul... Ca niciodata copilul a adormit de cum l-am pus in patut, nici o foiala, nici un scapat de suzeta... de parca stia ca tre sa fie cuminte... Si a fost un pic dureros la inceput, dar apoi a fost bine... Si m-am simtit femeie, am uitat pentru o clipa ca am bebe, ca ma scol noaptea, ca is obosita... m-am simtit apropiata de sotul meu drag... El a fost foarte surprins, ca nu se astepta...
Cam atat cu noutatile! Larisa, Ochidut, Racusor, de va mai aud cu kilele, scot bata la voi... Io am 69 de kile, si nu is inalta... Of!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
arissa spune:
Neata!
Bumblebee, si la noi a fost o noapte record. A dormit de la 22.00 aseara pana la 7. Ce-i drept, ieri peste zi nu prea a dormit.
Cu putina intarziere,
La multi ani Cris2010! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de micuta Natali!
La multe lunisoare Beatrice si Filip!
Iulia mananca prost, sau asa mi se pare mie. Suge un pic, se opreste, o apuca zambitul la mine, ganguritul. Si totusi, e grasa, de-a dreptul, desi a inceput sa ia mai putin in greutate. Cu cateva zile inainte de a face 3 luni am fost la control, luase 500 g in 3 saptamani. Acum are 7 kg, adica a avut un salt de vreo 300 g. Oricum, mi-am gasit leacul, de cate ori ma apuca grija ca nu mananca suficient, ma uit pe caietelul de la Maya, unde imi notam evolutia ei din primele luni si imi trece. Maya a avut 7 kg abia in apropiere de 5 luni! Si era in grafic, arata bine, iar mai apoi a fost un copil sanatos, rezistent, care a facut doar 2 viroze in primii 2 ani de viata. Comparand cu sora-sa, Iulia e de-a dreptul grasana. Oare de ce ne stresam noi asa, cand copiii sunt perfect in limite? Probabil ideea de "copil gras si frumos" e mai adanc inradacinata in subconstientul nostru decat credem, cu toate ca o respingem in mod constient.
Tocmai am vazut pozici cu Andreiul lui Racusor si cu Larisa lui Ochidut Ce frumos au crescut si ce draguti sunt! Eu m-am cam lenevit in privinta asta, trebuie sa imi fac timp sa o mai pozez pe domnisoara.
arissa spune:
paula, sa-ti traiasca micul crestin! L-am admirat in poze, o frumusete de baiat!
Cristina,