Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
dar am si vesti buna
copilul meu a devenit foarte vorbaret ...vreo 2-3 saptamani nu a mai zis aproape nimic, iar azi asa de comic era cum gangurea el intr-una
si in seara asta pana sa adoarma statea pe pernuta si se uita la desenele de pe pereti si vorbea cu ele ""ooo", "aaa", "ooaaoo", dar asa delicat si frumos face, de iti vine sa il mananci
si cand rade chiuie
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Victo, parca e mai avantajos cu skype, voip.
Alina, ce fain, asa mi-e si mie drag de-mi vine sa-l mananc cu gangurelile lui.
Copro oricum tb sa facem, ca sa vedem daca a fost eficient trat pt klebsiella
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
nu mai vorbiti de kg ca am bagat dulciuri la greu weekendu asta, in timpul saptamanii mi s-a facut foame cand eram cu pompatul de serviciu si m-am ingrasat jumate de kil si eram asa de fericita ca scazusem sub 56
9 iunie 2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo chiar azi am vazut filmul "eu si marley"..chiar ma vedeam pe mine in scena in care tipa se criza de numa..:):):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
:)))) si mie mi-a placut tare mult filmul, m-am recunoscut in unele faze, mai ales ca avem si noi catei.
acum mai mult ca niciodata le apreciez pe mamele cu 2 sau mai multi copii, nu stiu cum ii impacati
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 buna seara fete bune eu sunt tare suparata al meu copil a luat fix 000 grame saptamana asta mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
nu cred ca ar trebui sa iti faci griji deocamdata. Larisa intotdeauna a luat neuiniform in greutate saptamanal. Erau saptamani in care lua ff putin si apoi deodata boom!! La inceput ma cam speriam si eu dar apoi m-am obisnuit. Spre exemplu in luna a 2-a, mai ales cand a fost bolnavioara a luat doar vreo 200 gr in 2 saptamani si apoi in celelalte 2 a recuperat si a ajuns la 800 gr/luna. Principalul era ca la fiecare luna, ajungea exact la greutatea ideala.
Am o prietena care tot asa se plangea ca pitica ei nu lua in greutate cand ii dadeau dintii. Eu zic sa mai astepti o saptamana si apoi sa te duci cu el la doctor.
am fost uimita cand am citit ca ii dau dintisorii eu sper sa nu vina asa curand perioada asta, deabia au trecut colicii si ne-am reglat si noi
va ziceam ca ea doarme noaptea, dar eu tot la fel ma trezesc ca imi curg sanii si ma dor. asa ca ma trezesc, ma mulg pun la frigider. e bine insa ca productia de noapte o folosesc ziua cand am inceput sa nu prea mai am.
ochidut spune:
E clar, ma duc deprimata la culcare. Voi vorbiti de kg, vad ca toate ati mai dat jos, unele mai mult altele mai putin. Eu stagnez, nu am mai dat nimic jos
Am incercat pana acum de 2 ori sa mananc mai ca la un fel de regim, nu chiar dieta, dar pe aproape. Si nu am rezistat. De fiecare data se mai intampla ceva si fix asta nu mai putea sa o fac, sa mai tin si dieta Pur si simplu nu ma mai pot ocupa si de asta acum
Si se intampla periodic, cam o data la saptamana, sa ma deprim ca ce grasa sunt, ca nu imi vin hainele...etc.
M-am gandit serios ca astept sa termin alaptatul - care mai mult de 2 luni sigur nu va mai dura- si apoi ma apuc serios. Cred ca voi lua in considerare serios sa iau si niste ierburi/pastile ce-or fi alea de slabit. Desi de altfel intotdeauna am fost impotriva lor dar acum nu mai am rabdare, vreau sa scap mai repede de kg.
paula_m spune:
Buna seara
Am revenit si noi acasa si suntem 3 crestini acum. Raul s-a comportat exemplar...la restaurant. Ca la biserica a urlat cum nu a facut-o niciodata.La inceput a stat cuminte , pana l-am pus pe spate, la dezbracat...de acolo incolo, nimeni nu l-a mai putut calma. A incercat preotul sa se grabeasca si sa vb mai tare, sa intelegem si noi ceva.... Cum am terminat l-a luat somnul si a dormit flacaul meu vreo 3 ore si apoi distractia!!!
Sa urez si eu La Multi Ani pt Antonia, Larisa, Filip, Theodor, Mihai si Florentin!
La multi ani si pt Cris!!! Sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti!!
Si un de la Raul pt urari.
Pun niste poze de la petrecere, ca la biserica am avut fotograf si doar pe sfarsitul sapt am pozele.
Am facut si cununia religioasa, cu un drum...
http://picasaweb.google.com/102703283069752686680/BotezRestaurant#5531704225972537282
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
racusor2010 spune:
paula, raul e un frumos ! si are lipici la blonde vad
sa va fie de bine! casa de piatra si voua , ca tot ati facut cununia religioasa
ochidut sper sa fie asa. pana acum andrei a luat in fiecare saptamana cum trebuie in greutate, o data a luat mai putin, dar tot in grafic. e prima data cand stagneaza.
noapte buna delfinariu. s-a terminat de facut fripturica, fug la nani, ca da bebe imediat trezirea si mami e franta
9 iunie 2010
Cris2010 spune:
'Neata mamici!
Va multumesc foarte mult pt urari si vi le intorc inzecit.
Acum o ora ne-au plecat ultimii invitati. Va povestesc mai tarziu cum am petrecut si ce cadouri am primit.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010