Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 ooana, pai si eu cand am ramas gravi aveam 59, tot cu 2 in plus fata cum aveam de obicei. Dar cred ca mie cu 57 kg imi sta cel mai bine, la nunta aveam 54-55 si aveam niste bete....si o fata ascutita..... eu cand sunt mai slaba imi sta rau la fata caci slabesc tare mult acolo si la picioare. Deci, in concluzie, tot cu 57 m-as declara multumita. Oricum, acum si eu am tot 65, ca si tine. fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010) |
eu credeam ca deja tu ai ajuns la 57
...is aiurita rau de tot
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
Mai fetelor deci voi ma felicitati degeaba pe mine mai. Fara merit! E drept ca teoretic imi doresc o familie mare, sa fiu mai incolo o bunica la care sa se adune toti copii si nepotii sa fim o familie mare, frumoasa si unita. Sunt ferm convinsa ( nu mai am nici un dubiu) ca, copii iti aduc mult mai multa fericire decat orice altceva lumesc.
Dar...desi gandesc asa teoretic si pe termen lung momentan nu imi doresc expres bebe3. Noi nu ne protejam pentru ca am decis sa nu alegem contraceptia ( sa nu mai alegem contraceptie corect zis). A iti dori un copil e una a dori sa nu mai faci un pacat e alta. Oricum ma simt bine asa...in firesc...atat de bine ca nu prea pot sa descriu in cuvinte. Asta pentru ca, pacatul m-a durut si ros ani la rand. Acum am intrat in firesc! Oricum am decis amandoi ca vom primi cu bucurie un sufletel atunci cand ni-l va darui Bunul Dumnezeu. Sa nu uitam ca un copil se face intotdeauna in 3!
Oricum va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
ooana spune:
citat din mesajul lui katalina Am trimis invitatie pe gmail delfinasi sa-mi vedeti "satra". Imi pare tare rau ca sunt delfinasi bolnaviori printre noi.ma rog sa se faca bine cit mai repede. La multi ani tuturor delfinasilor sarbatoriti zilele acestea, sa creasca mari si sanatosi. Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
sunteti minunati i-am aratat pozele si sotului meu
sa nu te superi dar stii ce mi-a trecut prin gand atunci cand am vazut pozele? ca tu vei fi o "veritabila" soacra cu 3 nurori
Noi 2
larissa_79 spune:
Ce frumusel e Matei, Oana! Va intrece pe amandoi..v-am mai zis asta nu?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Mi-am luat carucior Quinny. Bineinteles ca mi-au zis ca poate fi folosit de la nastere, si pe carticica scrie ca doar de la 6 luni...Eu l-am pus , si sta ca si in scoica...dar cred ca mai ramanem putin in landou si mai tarziu in Quinny, dar l-am luat ca avea reducere 20%. Imi place mult dar e un pic cam greu. Oana, de la Zara am luat vestuta. Uned ai sunat pt programarea la eco cardiologic? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
bine ca ti-ai facut damblaua cu caruciorul
pentru consultul cardiologic am sunat la NovaVita San la receptie si le-am spus ce vreau...controlul se face in cabinetul de pediatrie
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Ce frumusel e Matei, Oana! Va intrece pe amandoi..v-am mai zis asta nu? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
Noi 2
bumblebee spune:
Mi-am pus si eu brotacul in pat.
Sunt sucarita rau. Nu pricep de ce-mi scade productia... am ajuns la 800 ml, de la 900, dar nu e incident, de cateva zile e in scadere.
De fapt ar fi o schimbare, nu m-am mai muls inainte de fiecare data, l-am lasat pe el de la un capat la altul in timpul zilei... cred ca de fapt nu-mi golea complet sanii. Mi-am pus ceasul sa sune la noapte pt pompat, si nu ma mai las nici ziua... eu care visam ca macar la 3 luni sa am macar 2 mese pe zi fara pompa aia electrica, dar se pare ca nu... Dar macar de-ar fi asta motivul, sa nu fie altceva ca mi se termina putina rezerva de LM care o am.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Otiliav spune:
Cristina stai linistita ca eu tot la 70 sunt. Iau Multivitamine, Fier cu Vitamina C, Omega 3 cu vitamine si acela, Galafor, Medox. Am luat si Calciu. Ce sa mai un pumn de stimulente. Si toate acestea ca sa produc laptic bun.
Mi-ar place sa slabesc vazand cu ochii dar din pacate am testat suficient pana acum. Cum tin regim si dau jos 1-2 kilograme cum nu mai am lapte si copilul nu creste. La Ana am zis ca-i intamplare, la Elisa am testat din nou. Cu ele imi permiteam ca in acel moment erau umflate bine de tot dar dupa o luna de regim eu hop si ele au cazut de pe curbele lor.
Asa ca acum ar fi cel mai prost moment sa ma apuc de dieta cand Iulia e pe urmarire.
Mai vorbim dupa ce face 6 luni si o diversific.
Alina, nu te maia amara degeaba. Vezi ca toti pe aici mananca mai putin pentru ca nu mai cresc exploziv dup 3 luni si atunci si productia se regleaza. Gandeste-te ca daca tii neaparat la 4 luni ii poti introduce o masa de mancare si atunci laptele care il produci va fi suficient ca se imparte la un numar mai mic de mese. Eu asa am facut la Ana si am lungit alaptatul exclusiv pana la 8 luni cand i-am dat prima doza de LP.
Rodyka deci se pune in primele zile steriletul. Eu credeam ca se evita sangerarea.
Oh Doamne cat sunt de needucata in ceea ce priveste contraceptia. Am fost atat de norocoasa incat in 12 nu ne-am protejat ca la carte si n-am ramas decat de trei ori. Noroc chior pentru ca eu chiar imi doream trei copilasi. Atat ca am fost suprinsa pana peste cap de Iulia. Dar Doamne Doamne stie ce face si lucrurile s-au asezat foarte bine. Nesperat de bine. Si la servici si cu gradinita Elisei ca nu a mai fost nevoie. Si cu Ana la scoala ca o pot supraveghea mai bine in clasa I. Sunt cam nostalgica, se face un an De la UM din sarcina cu
Iulia.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
aelita spune:
RODICA ce ghinion ai avut cu programarea la medic !
dupa cum povestesti ca afost asa usor ,parca as pune si eu .sterilet,nu? dar astia pun la cerere? ca nu stiam.mie mi-e cam frica..
Am citit zilele trecute si de intamplarea Mariei la scoala.saracuta de ea ! nota 10 directorului !bine ca s-a rezolvat !
DRAGAICA ,bravo! cunosc cazuri in care ,dupa fiv,au mai venit 3 sarcini naturale rapide.
LARISSA imi place ca animi fetele si le dai numai sfaturi bune in spiritul familiei !
KAtALINA,Andres a fost vinerea cealalta la urgente cu o viroza respiratorie credem,si respira f greu ,si l-am tinut pe aerosoli.nimic grav,doar ca nu mananca mai nimic.Azi totusi am avut noroc,au mancat amandoi.Sofia de vinerea asta cu voma si kk.zic eu viroza respiratorie,dar la ea pare enterocolita,..nu stiu ce e!! ca ei nu sunt asarau,doar primele zile,dar apoi nu mananca..
iar pe mine m-a luat tot vineri dureri in tot corpul,senzatie devoma,frisoane desarea plapuma pe mine,o zi si o noapte.tati avenit si el vineri seara vomitand ...Miguel mananca rar,dar doarme !o fi si el afectat...nu stiu..
sa caut contul,ca il uit mereu..sa vad si eu pozele.
CRISPO vad ca te plimbi ia sa vezi ca se invata cu plimbarile si va dormi si noaptea.
ai mei nu rateaza somnul din masina !si noaptea e noapte,nu se pune,e de somn!
PAULA eu am landou la Quinny deocamdata,scaunul da ar fi pt 6luni.dar eu am auzit ca se poate si ca sta bine,pana la urma nu mai e nici bebe de 0 luni.landoul eu il foloseam pana la 3 luni.apoi scoica pana la 6,apoi scaunul.(la celelalte caruturi),dar e lume care ia fara landou .
apropos de somn,eu dupa ce i-am culcat pe toti in seara asta,am dat cu aspiratorul .
dorm dusi.