Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Diana_Eva spune:
Si noi am vrea repede bebe 2 dar vom vedea cand va vrea sa vina. Nu ne protejam cu nimic, dar nico nu suntem cei mai activi jucatori. Simt ca vine cm-ul de luna asta asa ca mai incercam. Cand am fost la eco la 6 saptamami ovarul drept dormita dar stangul era super activ - erau cativa foliculi chiar mari.
Eva e solidara cu delfinutii care fac greva foamei - azi a papat cu greu 400ml. Nu pare a avea gatul rosu nici dintisori, clar nu are febra ... Vedem ce va fi maine.
Va pup pe toate !
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
pufescu spune:
problema mea e ca mananca prea mult :)...nu ma mai tin de el cu productia,zilele astea i-am dar si LP.Ma pompez in nestire ca poate creste productia....sa vedem.Ieri a mancat 1160 ml.
Incep sa ma deprim de la atata muls.
Si bubu e tot iritat,sper ca doar de la crema cu care l-am masat(am tot citit ieri de dermatita atopica...brrr).A mai avut cineva probleme cu Sanosan?Am crema de fund de la ei si a fost ok...am zis sa iau si lapte de corp sa il masez si acum puiu meu are solzi :(
La kg sunt campioana,84!De cand am reluat mulsul noaptea am mai pus un kg ca mai iau si cate o gustarica.Nu pot sa tin regim...scade laptele instant.Sunt o vaca obeza.Avem sambata botezul,nu incap in nimic.Iar gandul ca mergem acasa cu bubu iritat sa il vada bunicile asa...mama ce o sa imi auda urechile :D
racusor2010 spune:
neata
al meu copil s-a culcat flamand, ca era f obosit si s-a trezit la 6.30
acum sunt cu pompa, ca aveam sanii beton
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu problema mea e ca mananca prea mult :)...nu ma mai tin de el cu productia,zilele astea i-am dar si LP.Ma pompez in nestire ca poate creste productia....sa vedem.Ieri a mancat 1160 ml. Incep sa ma deprim de la atata muls. Si bubu e tot iritat,sper ca doar de la crema cu care l-am masat(am tot citit ieri de dermatita atopica...brrr).A mai avut cineva probleme cu Sanosan?Am crema de fund de la ei si a fost ok...am zis sa iau si lapte de corp sa il masez si acum puiu meu are solzi :( La kg sunt campioana,84!De cand am reluat mulsul noaptea am mai pus un kg ca mai iau si cate o gustarica.Nu pot sa tin regim...scade laptele instant.Sunt o vaca obeza.Avem sambata botezul,nu incap in nimic.Iar gandul ca mergem acasa cu bubu iritat sa il vada bunicile asa...mama ce o sa imi auda urechile :D mami de Raducu, 10 august 2010 |
Eu am avut lotiune Sanosan. a fost ok. Acum vreau sa termin cu toate firmele si sa raman pe ulei de masline cu migdale, poate mai adaug de susan, am auzit ca-i bun.
Si noi suntem la categoria fomisti, spre disperarea tzatzelor mele.
Tu cat mai produci? La mine cateva zile a tot scazut...
Dar am 2 saptamani fara nicio ragada
Pt eritem noi folosim sudocrem, merge super.
Cat despre bunici, bafta! Dar te rog, nici in gluma sa nu te mai dojenesti! Esti o mamica frumoasa si kg s-or duce ele, lapticul e mai important.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
crispro spune:
Neata!Is rupta, copilul face misto de mine... V-am zis aseara ca a mancat 150ml... Intr-adevar, nu e foarte putin, dar cum la masa de dinainte bagase doar vreo 80-100, trebuia sa manance mai mult... El ar fi mancat, dar nu mai era mare lucru, si se pare ca nu a avut chef de muncit... Asa ca la 12 jumate azi noapte s-a trezit, nici vorba de suzeta... I-am dat sa pape un san, dar nu prea aveam laptic, a tras ce a tras, vedeam ca nu ii mai vine nimic, s-a enervat, i l-am dat si pe celalalt, l-a golit, ca nu era mare lucru, si tot nu adormea... I-am dat suzeta , urlete...Pana la 3 jumate am tinut-o tot asa, cat un san, cat celalalt, desi erau goi, cat in brate, cat leganat, si maxim 7 minute de somn neintrerupt... de la 3 jumate la 6 jumate treziri din ora in ora, dat sani- goi, si de la 6 jumate suntem in living... Nu stiu ce are. Ca in pat urla, nu vrea, nici cu suzeta... Sta doar in brate... Cum l-am pus in fisher, mi-a zambit frumos, si a mai motait o ora... Inteleg ca nu suporta sa stea la orizontala??? Nu mai stiu ce vrea... Oricum, diseara LP scrie pe el... Ca nu mai am nervi... Sanii mi-s goi, ca 2 carpe... am simtit inca de ieri ca tot goi, chiar si dupa 4 ore... ce mama zmeilor???
Pufescule, tu esti inalta, altfel se numara kilele la tine. Nu esti grasa, ca te-am vazut in poze.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
pufescu spune:
bumble productia variaza destul de mult,din cate imi dau seama somnul e cel mai bun stimulent dar din pacate nu pot sa-l cumpar la farmacie :) .
si mulsul intensiv stimuleaza,nu imediat dar in cateva zile se vede.din pacate mulsul intensiv nu se impaca cu somnul...Am renuntat la stimulente,mai beau ceaiuri cand apuc.
Am scos in ultimele 10 zile cel mai putin 810 si cel mai mult 1045...dar bubu a mancat aproape de fiecare data mai mult decat am scos.
Si eu stau mai bine cu ragadele pt ca l-am pus pe el mai putin la titi :).dimineata am avut un episod de supt calm cum nu s-a mai intamplat pana acum,cred ca era adormit.Sper sa mai am lapte macar vreo 2 luni,dar oricum o sa ii dau completare cand ii e foame...fac tot ce e posibil sa am lapte dar nu o sa imi tai venele cand se termina(sper :) ).
Creatza11 spune:
La multe lunite bebe de peta!
crispo nasoala noapte ai avut....poate mai poti azi sa mai furi vre-un pe langa puiul tau. Nu mai aveai provizii prin frigider sau n-ai vrut tu sa-i mai dai biberon?
Eu am 1.68 inaltime.
Noi am papat la 7, ne-am mai uitat la multimea de jucarii agatate de mami de aplica din tavan, am mai gonganit cu ele, ne-am schimbat, am facut pishu pe mami, s-a schimbat si mami, ne-am obosit pe burtica, am marait, am urlat, am bagat suzi si am adormit. In maxim 20 minute este trezirea caci atat stim noi sa dormim in casa, la orice ora si oricat de obositi am fi.
Azi se strica vremea , nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa ma urc pe pereti cu el in casa de acum in colo in zilele cu vant, foarte friguroase sau ploioase. Cand il scot afara este ca un fel de anestezic pt el, adoarme imediat in carut si dus este. Doarme si 2-3 ore in carut afara insa daca-l bag in casa chiar si dupa 30 minute, in maxim 5 minute e treaz luminat. Toate fetele din parc se mira ce copil cuminte am, doarme nonstop, degeaba incerc eu sa le explic ca este asa doar afara.....
btz_ovi spune:
NEATZA
Pufescu hai mai,cum sa zici ca esti vaca obeza?Draguta,si eu am cam tot atatea kg ca si tine,dar cum a zis si Bumble avantajul nostru este inaltimea.
Si nu te mai gandi ca esti grasa,esti mamica si esti frumoasa,mie imi esti tare draga sa stii.
Iar curele de slabire da-le naibii acum.
SI eu imi faceam griji ca vai,sunt enorma,ca acusi nu mai incap pe usa,ca sotu va dormi pe jos din cauza mea si eram disperata sa fac cura pana cand mi-a zis matusa mea ca dansa dupa nastere a tinut cure de slabire (o facea sotu grasa si alea alea) si a pierdut lapticu.
Asa ca eu acum ma gandesc :e iarna,nu ies eu in disco si baruri,stau acasa,sotul ma adora si asa,pap de toate caci e important ca motanu sa aiba laptic bun.
Asa ca fata,baga pompa cu o mana si cu cealalta papa daca ti-e foame si nu te gandi la kg.Sa vezi tu ca peste ceva timp vom fi amandoua niste gazelute iarasi.
Hai te tzuc draga
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Creata, si io tot 168... As vrea io sa ajung la 57...hehe.. deocamdata daca reusesc un 60 kile as fi super multumita...
MAi am ceva provizii de laptic, dar nu vrea cu bibe dupa san, prefera sa nu mai manance... De cate ori incerc sa ii dau cu bibem reusesc maxim 30 ml, cu greu, si il vomita. Daca apoi il pun la san, mai trage de acolo ceva... Bibe il accepta numai daca e super flamand, inainte de san, si maxim 60-80ml... Cred ca diseara ii dau direct cu bibe, ori Lm , ori LP...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze