Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
buna seara fetele!!!!
de dimineata tot citesc incercand sa va ajung dar nu am avut sanse la cat e de energica fata mea
La multe lunite sarbatorilor!!!
Cris LA MULTI ANI!!! (pt ieri) multe impliniri , sanatate si bucurii
Larissa se pare ca suntem singurelele care am pus manuta pe teste de sarcina de aci numai ca eu ma protejez dar la ce stari de rau am de o sapt si ceva stateam pe ganduri si ca sa pot dormi noaptea(ce ramane din noapte) am preferat sa fac ca la mine inca nu au venit uratii ca sa imi dau seama.
sa va ajute Dumnezeu sa vina cand va doriti urmatorul bebe
Crispro deja din ce in ce mai bine. asa imi place cand te simt optimista din mesaje.
Dragaica pan la urma sotul tau ia scris mosului mai devreme sa va ajute Dumnezeu sa vina si fetita mult dorita
Puiutz imi pare asa rau ca inca aveti proleme, sper din suflet sa nu fie nimic rau. multa sanatate va doresc
noi avem 2 nopti albe din cauza lipsei scaunului, asta e a 3-a zi si i-am pus supozitor de dupamiaza ca sa nu mai am inca o noapte la fel dar nimic neica tot stau cu urechile ciulite sa aud marea ieseala dar degeaba. oare de ce nici cu supozitor nu face??
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
santorini spune:
Buna ziua dragi mamici! Ma scuzati ca dau buzna aici, dar vreau sa fac un anunt. Sunt o mamica de dovlecel de sept_oct 2009 si cum baietelul meu a facut un an a trebuit sa ii fac vaccinul (noi am ales sa facem infarix-urile). Dintr-o neintelegere cu medicul de familie am achizitionat Infarix hexa (in loc de cel penta care se face la un an). Bineinteles ca in momentul in care am mers la vaccinare asistenta a vazut ca nu e cel bun, asa ca atrebuit sa ma duc si sa-l cumpar pe cel bun. Asa ca am ramas cu un vaccin Infarix Hexa pe care as vrea sa il vand. Pretul in farmacie este de 260 ron, iar eu il du cu 200 ron. Daca este vreo mamica interesata sa imi scrie PM. Mamica trebuie sa fie insa din Cta pt ca nu am cum sa il trimit pe curier avand in vedere ca trebuie tinut la rece. Pupici si multumesc anticipat daca puteti sa ma ajutati!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Mi-am luat carucior Quinny. Bineinteles ca mi-au zis ca poate fi folosit de la nastere, si pe carticica scrie ca doar de la 6 luni...Eu l-am pus , si sta ca si in scoica...dar cred ca mai ramanem putin in landou si mai tarziu in Quinny, dar l-am luat ca avea reducere 20%. Imi place mult dar e un pic cam greu.
Oana, de la Zara am luat vestuta. Uned ai sunat pt programarea la eco cardiologic?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc salutari si de la mine Mai rarut, dar na! sper ca ma intelegeti. Problema mea e ca nu imi vine sa ![]() ![]() Mamica de ![]() Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori ![]() |
Si la mine cam doare, din pacate nu ne-am reintrat in normal.
va admir fetelor ce curajoase sunteti sa va ganditi deja la urmatorul bebe. zau daca nu!!! toata admiratia!
cred ca eu sunt mai egoista
![](icon_smile_blush.gif)
de Larisa Ioana 24.06.2010
![](images/user_man.png)
geo_mi66 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mersi fetelor de incurajari..na, mai clachez si eu..:( numa ca de data asta se va vedea in factura de telefon, ca de nervoasa ce am fost, am luat bebelu (care urla in loc sa doarma) si am iesit afara, desi era intuneric ca naiba, ca noi nici stalpi de ilumniat public nu avem in zona..si mi-am sunat prietena din copilarie..in spania..oi vedea eu cat ma va costa. ![]() apropo, rodi, nu este vreun abonament cumva sa se vb din spania pe fix in ro ieftin?ca tut tot zici ca stai cu orele la tel cu mama ta. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Buna mamici!
Multumesc inca o data pt urarile frumoase
Am inceput sa sarbatorim de vineri cand au venit nasii (plecau in w/e din Buc).
Initial am vrut sa iesim de ziua mea la o terasa in Herastrau (avand in vedere vremea superba de afara). Am iesit de proba sambata. Toate bune si frumoase. Delfinasa a adormit pe drum. Am ajuns la restaurant, am comandat si in cinci minute s-a trezit puiul de zmeu. N-a fost chip de stat pe loc, asa ca am mancat pe rand
si am plimbat fata pe rand
.
Ca urmare am invitat doua perechi acasa. A fost foarte placut. Am cantat in soapta LMA, ca dormea delfinasa alaturi.
Am luat tortulet de la Capsa. A mai ramas destul, asa ca cine doreste... sa pofteasca la o feliuta
.
Am primit de la sot bilete la Concertul de Craciun cu orchestra de la opera din Viena.
Printre altele am mai primit si un bonsai. Habar n-am cum se ingrijeste.
Am inceput sa scriu demult raspunsul. Mai citesc ce-ati vb si revin
Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
LA MULTI ANI CRIS !!!
Sa fii sanatoasa si fericita linga puiul tau de om.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crispro spune:
Gabriela, bine ai venit!
Larisa, poate vine cat de curand inca un puiut...
Creata, da ce inaltime ai?
Otilia, cum stai cu kilele?
Mycya, io cred ca esti obosita, si fizic, si psihic... ca nu iti e usor, asta e clar... Si io de cateva zile am o stare de greata/voma, dar de regula cand alaptez sau chiar dupa.... parca is sleita de puteri... nu am luat de ceva vreme vitamine, ca sa nu imi dea pofta de mancare in plus... dar reincep, ca uneori simt ca nu mai am vlaga...
Ilinca, io stiu ca diareea e de la 5 scaune pe zi... Sigur nu se vad semne de dintisori???
Rodi, ce nebunie pe la cabinet... Vroiam sa te intreb cat timp ti-a luat sa ii dai la Isa papa cu lingurita cei 60ml?
Katalina, ce faini sunteti!!! Imi plac tare mult pozele de grup - toata lumea in tricou albi si blugi! Super!
Al meu iar a mancat putin - 150ml... Azi peste zi tot asa... unde-s mesele cu minim 180? Pai nu e de mirare ca nu pune bine in greutate...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Cristina, mie nu mi se pare putin 150 ml la o masa. De ce tii tu neaparat sa pape copilul mult laptic? Ti se pare ca e slab? ca mie din poze mi se pare ca e f bine...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
crispro, folosesc lubrifiant, dar tot doare, undeva in interior. Probabil ca au fost cusaturile prea stranse. Zic si io.
ochidut, eu nu sunt curajoasa, ci inconstienta, dar na! nu vreau distanta prea mare intre copilasi, nu vreau sa fie din generatii diferite, cum sunt eu cu sora mea. Si in plus, deja am 31, la al2lea deja o sa am probabil 33. Nu as vrea sa fiu baba la majoratul copiilor.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori