Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
Paula se vedeca v-ati distrat pe cinste
de unde ti-ai luat vestuta cu blanita?
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mai fetelor, copiii vostri mai ragaie? al meu adoarme la san..asa ca nu prea mai ragaie Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
asa si Matei...nu de fiecare data ...dar de cele mai multe ori adoarme la san...si macar de ar dormi dar e un somn superficial de 30 de min iar daca il pun jos se trezeste
Larissa jos palaria pentru gandul de a avea bebe nr.3
Creato' (sper sa nu incurc borcanele)...pai eu 57 kg aveam cand am aflat ca sunt ...si deja aveam un + 2 kg
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Dragaica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui aelita
deci imi iei pe urme in sensul ca o sa il faci si pe al treilea in curand Sofia avea 8 luni cand am ramas cu Andres. iar Andres avea 1an jumate cand am ramas cu Miguel. intre timp,am folosit prez.Andres si Miguel au venit dintr-o singura data "fara".si acum folosesc,ca altfel ...anul si copilul Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Noi vrem sa-l facem pe-al treilea in curand.
S-a tot rugat sotu de mine, a venit cu argumente si n-am putut rezista. Am sa las sa treaca ceva timp sa se vindece operatia apoi lasam la voia Domnului, poate o avea un ametit de gigel care sa-si faca treaba natural ca fiv nu mai fac.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
katalina spune:
citat din mesajul lui larissa_79 cristinuta, super...uite la senzatia aia de bine de inainte si dupa ma gandeam si eu cand te tot bateam la cap cu sampania. Sa mai repetati figura... georgia, la cum arati tu iubita nu stiu cum mai rezista barbatul ala al tau. dormi si tu in timpul zilei. hai ca facem galerie pentru diseara...[ Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
Larisa,esti cea mai tare, mai eu chiar uitasem ca sunt si femeie,nu doar mamica,si gindindu-ma la tine ne-am propus o zi pe saptamina, fara exceptie sa mai prestam si noi.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
katalina spune:
citat din mesajul lui aelita Sunt 10 zile de cand Andres e bolnavior si nemancat,Sofia si noi adultii de 4 zile.Miguel rezista pe baricade ,sa vedem cat ! |
Aelita,ce s-a intimplat,eu sunt in urma cu cititul.Aveti grija de voi !!!!
Dragaica spune:
Baietii mei au inceput sa doarma noptile de la 22 la 4-5 dimineata mami si tati sunt super fericiti .
Botezul il avem pe 4 decembrie, abia astept am emotii cu caru
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Creatza11 spune:
ooana, pai si eu cand am ramas gravi aveam 59, tot cu 2 in plus fata cum aveam de obicei. Dar cred ca mie cu 57 kg imi sta cel mai bine, la nunta aveam 54-55 si aveam niste bete....si o fata ascutita..... eu cand sunt mai slaba imi sta rau la fata caci slabesc tare mult acolo si la picioare. Deci, in concluzie, tot cu 57 m-as declara multumita. Oricum, acum si eu am tot 65, ca si tine.
katalina spune:
Am trimis invitatie pe gmail delfinasi sa-mi vedeti "satra".
Imi pare tare rau ca sunt delfinasi bolnaviori printre noi.ma rog sa se faca bine cit mai repede.
La multi ani tuturor delfinasilor sarbatoriti zilele acestea, sa creasca mari si sanatosi.
gabrielaene spune:
citat din mesajul lui Creatza11 ooana, pai si eu cand am ramas gravi aveam 59, tot cu 2 in plus fata cum aveam de obicei. Dar cred ca mie cu 57 kg imi sta cel mai bine, la nunta aveam 54-55 si aveam niste bete....si o fata ascutita..... eu cand sunt mai slaba imi sta rau la fata caci slabesc tare mult acolo si la picioare. Deci, in concluzie, tot cu 57 m-as declara multumita. Oricum, acum si eu am tot 65, ca si tine. fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010) |
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
gabrielaene spune:
Amvazut ca vorbeati la un moment dat despre stimulentele pt lactatie. Si halvaua este foarte buna in acest sens. E bine ca impusc 2 iepuri o data. Pap si dulce si creste si cantitatea de laptic
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
crispro spune:
Nu am apucat sa citesc, scriu repede, ca acum am venit din Cluj - am stricat bani, mi-am luat un fas, si-a luat si sotu o haina si un papuc, mai una, alta.... a fost bine. Copilul a dormit aproape tot timpul, ma tem ca nu va dormi la noapte... Acum doarme de numa... tot in scoica... il trag de maini... nimic... nasol ca i-am dat iar papa chinuit in masina, de abia l-am tinut, ca a plans si el de la atata chinuiala...
Adriana, vroiam neaparat sa iti zic sa folosesti gel lubrifiant pt momentele intime... Io folosesc, ca altfel, cred ca ma urcam pe pereti... Ca cica in urma alaptarii e mai uscata zona decat de obicei...
Mai citesc si revin...sper sa se trezeasca copilul...sa pape...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze