Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

aelita, iti calc pe urme cu bebeii! Multa sanatate din partea noastra!
Tu mai faci bebei?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Pe bune? Esti gravi?
Sa fie cum iti doresti

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Rodyka help me please.Am ajuns la nivelul 17 la Farmerama si am intrat pe pasunea salbatica insa trebuie sa invit cativa prieteni sa ma ajute sa o curat.CUm procedez?Caci nu am vazut nicaieri o optiune ce imi permite sa fac acest lucru.

tara arde si babele ca noi se piaptana!!! . in stanga unde iti apar vecinii, in casutele goale (sunt 12) poti invita vecini! daca le stii id, daca nu pe e-mail...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Tu mai faci bebei?

Pe bune? Esti gravi?
Sa fie cum iti doresti

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

nu mai nu's. mi-au venit acu' 2 ore uratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:

Tu mai faci bebei?

Larisa,pana la urma esti????faci trei??
eu mai mult nu mai am curaj,poate daca ii faceam cu distante intre ei..dar eu i-am vrut unuldupa altul sa creasca impreuna.mi-am dorit mult gemeni,asa invidiez fetele astea ale noastre cu gemenei!
eu si la a3-a sarcina as fi vrut gemeni,inca
dar gata,am umplut masina cu 3scaune in spate
ia,zi,esti?ca nu am apucat sa citesc tot,acum mananc citind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Tu mai faci bebei?

Pe bune? Esti gravi?
Sa fie cum iti doresti

nu mai nu's. mi-au venit acu' 2 ore uratii.

aaa,am crezut ca gata !
deci imi iei pe urme in sensul ca o sa il faci si pe al treilea in curand
Sofia avea 8 luni cand am ramas cu Andres.
iar Andres avea 1an jumate cand am ramas cu Miguel.
intre timp,am folosit prez.Andres si Miguel au venit dintr-o singura data "fara".si acum folosesc,ca altfel ...anul si copilul

Mergi la inceput

sa vin si eu cu povestea zilei de luni

de dimineata am avut "musafiri", nasii nr.2 ai isabelei au plecat in Germania si au venit sa-si mai pupe finuta o data, am dus-o pe maria la scoala, i-am dat delfinasei papa si am plecat cu tati si cu isa la spital, unde aveam programare la 11. si am tot stat de mi s-a urat acolo sa astept, se trezise si isa si nu vroia sa stea in carucior neplimbata... trecusera deja 2 ore si intrasera la dr femei care aveau programare mult dupa mine, foaia cu programarea si cealalta cu semnatura de acord cu conditiile de implant sterilet le dadusem inainte asistentei... isa incepuse sa planga ca o lua foamea, biberonul nu-l mai vrea nici daca moare de foame (le-am probat pe toate 3 din dotare!!), asa ca ma bag peste o asistenta cand iese sa cheme urmatorul sa vad ce e cu mine, imi zice ca o sa verifice si ma cheama... mai cheama 2 persoane, eu o iau pe isa si o pun la titi acolo, in sala de asteptare (imi luasem o camasuta cu nasturei si sutien cu deschidere in fata daca va fi cazul pe drumul spre casa, cam asa am socotit eu). se uita cu drag toata lumea la noi, ea tocanea acolo de zor. chiar ma gandeam ca ar fi o faza sa ma cheme atunci, ca n-o puteam lasa asa pe isa. imi zice o femeie ca sa intru cu ea, pai si cum ma urc io pe masa cu fata in brate? dar mai trece o vreme, iese iar asistenta si cheama pe altcineva, la care femeia respectiva ii spune asistentei ca eu astept de atatea ore si sunt inaintea ei, sa ma ia pe mine. o las pe isa la tati (isi mai alinase foamea in 10 min) si merg la usa cabinetului unde imi spune asistenta ca hartiile mele nu-s acolo si nici nu am programare!!! si ca probabil sunt la celalalt cabinet, de langa . pai doar eu nu-s nebuna, stiu unde am dat hartiile si la ce asistenta, ca era tot aia si acum 2 sapt cand am fost la control... in fine, nu ma primeste!!! bat la usa de langa, normal ca nu sunt acolo hartiile mele!!! dar iese o dr foarte amabila si-mi spune sa stau linistita ca ma cheama ea acolo. si mai stau pana mai intra 2 pers care aveau programare la 13.30!!! iar intr-un final ma cheama asa, fara hartii, oricum mi-au dat alta si am semnat-o, dupa ce o cheama pe asistenta din celalalt cabinet sa intrebe ce s-a intamplat si incepe aia sa urle ca ei nu i-am dat nimic! era s-o scuip in fata pe nenorocita aia, ca nici macar nu se uita la hartii si la persoane, cine stie in al cui dosar a bagat hartiile mele. si apoi, ca sa fie si mai frumos, imi spune dr ca daca a trecut deja o sapt de CM nu crede ca imi mai poate pune steriletul, trebuia sa vin in primele zile! parca nu fierbeam eu destul, si-i spun ca eu am sunat marti si mi-au zis ca doar luni au liber!! a zis ca incearca sa vada daca se poate, si s-a putut, si inca repede! a fost la un moment o senzatie mai neplacuta, dar la cate chestii am vazut ca aveau asistentele alea in maini si le tot schimbau si le dadeau la dr m-a luat cu frig in spate. dar a fost bine si repede, la urmatorul CM tre sa merg la control si luna asta sa folosesc si alta metoda, ptr siguranta. apoi, 5 ani nu mai am treaba! si gata aventura...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la mine
Mai rarut, dar na! sper ca ma intelegeti.

Si eu vreau bb2 cat mai repede, adica la anu ma apuc de treaba. Problema mea e ca nu imi vine sa , nu pentru ca nu am dorinta, ci pentru ca am niste dureri groaznice. Cand ajung la gine o sa intreb de ce e atat de rau.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

iar cu isabela, vad ca se ingroasa randurile celor care nu mai au pofta de mancare...

eu m-am ingrijorat ptr ca mai erau si alte simptome, ii auzeam bulbucei in stomac cand manca, 2 zile nu a facut kk si in a treia avea si mucozitati (poate erau mucisorii care nu i-am putut scoate cu pompa in zilele dinainte), biberon nu mai vrea deloc, cu lingurita abia am reusit o data 30+30 ml, pare satula de la san, unde papa la 3-4 ore cel mult 15 minute... totusi, noptile sunt tot de somn, de gangurit mai putin, dar de zambit e toata numai zambete... putinele ciupercute de pe limba au disparut dar continuam tratamentul... eu stiu ce sa mai cred?! nici daca nu ia mult in greutate nu m-as ingrijora, doar sa nu scada si sa nu faca foamea...

_

Mergi la inceput

sa nu uit sa urez sarbatoritilor de azi, iar ptr cristinuta, bravo scumpo! asa te vrem, cu zambetul pe buze, optimista, cu drag de sotul tau, ca restul vine de la sine...

larisa, citeam cu sufletul la gura postarile tale, pana la urma n-a fost sa fie luna asta... dar va veni cand ii va fi harazit

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara si de la noi.

Ne alaturam clubului bebelusilor silfizi. Noi in ultima luna am luat 430 de grame. Si nu ma mir, pentru ca a mancat destul de putin. Insa de astazi am inceput si cu masa de cereale asa ca ma astept ca sa ia mai bine in greutate in luna a cincea.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput