Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza_bra aceeasi problema o am si eu cu dantura, ..imi singereaza gingiile uneori. Oare de ce?
Eu dantura mi-am reparat-o inainte de a ramane gravida....si tare bine imi este acum! Nici o cariuta nu am ..nimic, nimic....practic mi-o pregatisem pt un tratament de albire... si dr mi-a spus ca daca consum cafea ...nu am facut nimic. Asa ca am aminat momentull...de cafea m-am lasat... dupa nastere poate fac si treaba asta...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

Mergi la inceput

lalely- nici dublu test nu ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

catank, din lene am dat cam rar pe aici, dar eu sper sapt asta sa ma revansez, si sa stau pe capul vostru

Parca a trecut asa repede timpul...mai e doar o sapt si intrm in noiembrie. Pe 8 nov, am programare la dr Haiduc, Filantropia. Sper sa decurga totul ok si sa nasc cu el.
Nasa lui Cristi a nascut miercuri in Municipal, prin cezariana, si a trebuit sa-si aduca de acasa tot ce a trebuit pentru operatie si pentru dupa operatie. Spitalul a avut doar ata chirurgicala , A trebuit sa-si sumpere pana si seringi pentru calmante.. deci clar nu vreau sa nasc acolo.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

madutza_bra aceeasi problema o am si eu cu dantura, ..imi singereaza gingiile uneori. Oare de ce?
Eu dantura mi-am reparat-o inainte de a ramane gravida....si tare bine imi este acum! Nici o cariuta nu am ..nimic, nimic....practic mi-o pregatisem pt un tratament de albire... si dr mi-a spus ca daca consum cafea ...nu am facut nimic. Asa ca am aminat momentull...de cafea m-am lasat... dupa nastere poate fac si treaba asta...

cica este una din nepacerile sarcinii, din cauza fluxului mai mare de sange....face zona mai sensibila..,ceva in genul asta. Oricum la cateva sapt dupa nastere a revenit la normal.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

ce chestie madutza cu conditiile in ziua de astazi in spitale. Platim asigurarile si le platim degeaba. Oare asa o fi si la Elias? tot cu ata in buzunar trebuie sa ma duc? ce groaza imi este...eu inainte sa raman graviduta cu o luna inainte mi-am facut o laparoscopie si o histeroscopie (2 in 1) la gynecoland la dr Stoian ...2 mii de euro am dat, dar nu-mi pare rau.... o mina de milioane, conditii f bune, tratament deasemeni... Pledez pentru clinicile private cind este vb de o "boala" dar faptul ca esti gravida...nasterea in sine nu o consider o boala...si atunci de ce sa dau atitia bani la pivat? sau gindesc eu aiurea...nu stiu?

Mergi la inceput

Aaaaaa apropo de morfologii, ...intre dr Pop si dr Herghelegiu pentru cine ati opta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oooo lume "noua" mada si pusa pe treaba!!! sper sa te vedem mai des de acum in colo.

am pus si eu cateva pozici "calde" facute acum 1 ora ....

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

bb_yasmi cam inchise foto dar se evidentiaza bine burtica din profil. Felicitari!!! Creste... creste...

Mergi la inceput

mada arati... fff bine!!!! si burtica e frumoasa....dar eu nu prea imi dau seama cum creste cand schimbi costumatiile in poze... oricum cred ac la tine a crescut cu mare avant la inceput apoi a lasat-o mai incet... cam asa cred ca fost si la mine.

pe mine saptamana asta incepe sa ma incerce emotiile......mai aveam o saptamana si nasteam...uffff cand se apropie 31 ma ia melancolia,,,,,

catank arata ne si nou burticutza care a prins contur!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

bb_yasmi cam inchise foto dar se evidentiaza bine burtica din profil. Felicitari!!! Creste... creste...

catank cum am reusit sa imi fac eu singura foto ca al meu sotz nu se prea omoara cu pozatul,....mai ales ca stie ca vreau sa le pun aici...
burtica e destul de mareeee.....dar oricum e mai micuta decat la prima sarcina, ceea ce am bucura.

Mergi la inceput