Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
strumphitza spune:
am luat un no-spa si astept sa vad daca imi trece durerea ... desi mi-am luat 2 cutii de no spa cand am fost in tara pana acum nu le-am desfcaut si nu am luat nici una, 40 pastilute in 2 cutii si eu am stat si stau cu dureri ca deh.. mi s-a spus ca nu e prea indicat no spa ul asta ca atunci cand o fi sa intru in travaliu nu se mai contracta uterul ca lumea si o sa fie mai naspa ... Dumnezeu stie... atatea pareri am auzit de nu stii ce sa mai crezi...
s-a dus Nick pe afara pe la magazin sa imi cumpere Doppler sa ascultam pe bebe abia astept sa ajunga acasa cu el
BB on board!!! 18+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi sa nu mai zic de alina.n care ne "rugam" de ea de ceva timp sa ne arata burticosul frumos si se face ac nu aude... sica[/red] si printisor [/b] s 23 |
Aud aud da nu ma lasa Naty , promit ca fac
mami de Naty (10.04.2009) si 23+ cuAlex
strumphitza spune:
vreti sa radeti si voi ca mine azi , cand mi-am dat seama ce prostie am spus eu la doctori vineri ?
azi mi-am schimbat semnatura ca la mine vinerea se schimba semnatura si sunt pe 18 + dar eu vineri am spus la doctori ca-s in 19 sapt cand m-au intrebat
unde naiba mi-o fi capul nu stiu
BB on board!!! 18+
stefyapost spune:
citat din mesajul lui strumphitza am luat un no-spa si astept sa vad daca imi trece durerea ... desi mi-am luat 2 cutii de no spa cand am fost in tara pana acum nu le-am desfcaut si nu am luat nici una, 40 pastilute in 2 cutii si eu am stat si stau cu dureri ca deh.. mi s-a spus ca nu e prea indicat no spa ul asta ca atunci cand o fi sa intru in travaliu nu se mai contracta uterul ca lumea si o sa fie mai naspa ... Dumnezeu stie... atatea pareri am auzit de nu stii ce sa mai crezi... s-a dus Nick pe afara pe la magazin sa imi cumpere Doppler sa ascultam pe bebe abia astept sa ajunga acasa cu el BB on board!!! 18+ |
ma gandeam sa iau si eu doppler...am vazut la mother care era vreo 50 de euro...dupa ce il auzi pe bebe da de stire daca-i bun poate iau si eu..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+
alina.n spune:
strmfule imi pare rau sa citesc iar ca ai dureri, eu zic sa stai in pat intinsa si sa nu te apuci sa faci treaba sau altceva azi.
Iar maine mergi sa-ti faca un eco sa vezi daca e ceva in neregula,desi nu cred. Ce frumos veti asculta inimioara lui bb acasa
alina.n spune:
in legatura cu infectia urinara am avut si eu la prima sarcina stiu ca am facut analize pt ca ma ustura si a iesit atunci Ecoli dar nu am luat tratament caci nu am vrut si am tratat-o cu ceai de busuioc 1cana dimi si una seara + lamaie multa si lichide min 2litri/zi , dupa 1luna am repetat analiza si nu mai aveam
strumphitza spune:
a venit si Nick cu aparatul si nu ii putem auzi inimioara batand ca si noi destepti nu am citit mai nimic despre aparat online pe net si aparatul e bun dar de la 22 sapt incolo, chiar mai tarziu, in al 3 lea trimestru de sarcina e recomandat...si eu acum abia am 18 + sapt .... dar se aude cand bebe da cate un piciorus si cum se intinde el pe acolo
stefy, de la mothercare l-a luat si al meu, 30 lire ... se numeste "Summer Heart to Heart prenatal listening system "
BB on board!!! 18+
lalely07 spune:
Roxy_s..cum este cerclajul preventiv?
Tu ai colul deschis?
O sa incerc sa-mi iau 1 saptamana de concediu sa stau la pat...desi eu merg la medic peste 1 luna asacaintr-o luna chiar daca stau o saptamana la pat si apoi merg la munca..nu cred ca fac mare afacere.
Offf!Atatea probleme!
14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
lalely n-am nici col scurt nici deschis. am pierdut o sarcina si de aia am facut acum cerclaj. doctorul mi-a recomandat sa-l fac preventiv si este foarte bine. poti intreba doctorul.
strumphitza ia no-spa , nu te mai lua dupa toate babele. nu-i adevarat ca ai probleme la nastere din cauza lui. sunt fete care au luat si 6/zi si n-au avut probleme. este mai rau daca stai cu contractii si dureri.
stefy mie mi se pare mai maricica burtica fata de saptamana trecuta
alina.n sa te vad cand o veni si bb2 cat de ocupata vei fi
stefyapost spune:
citat din mesajul lui roxy_s lalely n-am nici col scurt nici deschis. am pierdut o sarcina si de aia am facut acum cerclaj. doctorul mi-a recomandat sa-l fac preventiv si este foarte bine. poti intreba doctorul. strumphitza ia no-spa , nu te mai lua dupa toate babele. nu-i adevarat ca ai probleme la nastere din cauza lui. sunt fete care au luat si 6/zi si n-au avut probleme. este mai rau daca stai cu contractii si dureri. stefy mie mi se pare mai maricica burtica fata de saptamana trecuta alina.n sa te vad cand o veni si bb2 cat de ocupata vei fi |
pai asta zic si eu...parca prea a crescut mult intr-o sapt
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+