Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

Simo, am baut cafelutza ta matinala . cum rezisti sa nu dormi si sa mai si mergi la serv?

happiness, eu folosesc pasta de dinti sensodine si tot imi sangereaza gingiile. Am incercat-o si pe cea cu verde si albastru, dar degeaba.

Strumphi, bafta azi la dentist!

yasmi, gata treaba? ai si plecat? Tu nu zicei ca ai colul cam scurt si ca nu tb sa faci prea mult efort? Parca in ultimul timp iar esti pe drumuri toata ziua

miki, of ce nasol si la elias...eu cand l-am nascut pe Cristi a fost totul super ok, ba chiar daca as fi fost ceva mai norocoasa nu as fi dat banii nici pe vaccinul entru rh. in mod normal trebuia sa fie in spital, dar se terminase in per aia..era sf de luna. Am nascut in Flantropia.

roxy, in seara asta fac poze cu tricoul gri, ca sa vedeti diferenta la burtica . aici sunt vre-o 7 grade acum, dar ce as mai vrea sa ajung pe la munte cand e frig, frig si zapada multa

lalely, eu la prima sarcina m-am dat cu vichy, si nu am avut nici o vergetura in locurile in care m-am dat. Pe sani am cam omis si uite ca s-au crapat, deci probabil pe unde m-am dat crema si-a facut efectul. Acum am terminat un tub de Mustella si mi-am cumparat din nou Vichy, se absoarbe mai bine in piele. Poate dupa ce termin si tubul asta am sa incerc si dr fisher.

wmagnolia, foarte bine ca ati pregatit camera bebelusului. oricum iti e mai mare dragul sa tot faci cate ceva pentru bebelus

scrish, sa se ia buna dispozitie de la mine la tine, hai nu mai fi trista. Uite acusi e noiembrie, care trece repede de nici nu ne dam seama, apoi vine decembrie cu agitatia de sarbatori, in ianuarie ne odihnim, in februarie o sa vrem sa facem multe dar nu o sa mai putem de burti (eu chiar o sa nasc ), in martie alte ocazii de petrecere, iar in aprilie o sa vina bebelusul tau . Ai toate motivele sa fi fericita.

anaxena, ce faci?

Eu azi ies vre-o ora pe afara, apoi bag pestele la cuptor si vreau sa bag si somn dupa-amiaza.
Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy....nuuuu, sotul vorbeste el dar cine se chinuie..nu cred ca mai pot al patru-lea... Sa te dai bine cu crema pe unde te gadila, pe acolo se intinde pielea....Cum spuneam, de regula la fete pe solduri si spate...
Miki, ma bucur ca ai avut recomandari de la Elancyl...m-am mai linistit ca am dat atitia banuti pe ea...
Fete, cumnata mea v-am mai povestit ca are bb cu SD. Ei i-a urmarit sarcina Tutunaru de la Elias si eco de trim 2 a facut-o la Pop....nu a sesizat nimic in neregula cu copilul.... Deci...recomand pe Herghelegiu...

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am uitat si eu pe poze

bb_yasmi e o burtica veritabila de baietel,nu mi se pare ca ai pus pe laterale

stefyapost eu cred ca ultima poza e facut in timp ce expirai si de aceea s-a umflat burtica,eu cand imi fac poza respir repede ca sa nu prinda in timp de inspir ca iese prea mica si dc expir iese prea mare

maduta_bra pune o poza cu sarcina la sfarshit,sunr curioasa dc ai avut un puseu de crestere la inceput si apoi ai stagnat,am observat si eu diferenta la sutien,la mine a fost pe invers am scazut 2 numere

am pus si eu poze...azi pare mai mica...poate ca dupa 4zile am reushit sa ies la toaleta

bb_yasmi au ieshit foarte bune sarmalele!!

azi e luni si cum va tot plictisesc de ceva timp,e zi de curatenie ,pt altzii ca eu n-am chef..noroc ca am facut sambata si acum tre sa mai strang..apoi la salon,la treaba!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

mi-am adus aminte

in sarcina cu Maria am avut probleme cu gingiile,ma spalam cu paradontax,un gust oribil dar te obishnuieshti,cum o lasam cu imi sangerau gingiile

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata!

Simo, am baut cafelutza ta matinala . cum rezisti sa nu dormi si sa mai si mergi la serv?

happiness, eu folosesc pasta de dinti sensodine si tot imi sangereaza gingiile. Am incercat-o si pe cea cu verde si albastru, dar degeaba.

Strumphi, bafta azi la dentist!

yasmi, gata treaba? ai si plecat? Tu nu zicei ca ai colul cam scurt si ca nu tb sa faci prea mult efort? Parca in ultimul timp iar esti pe drumuri toata ziua

miki, of ce nasol si la elias...eu cand l-am nascut pe Cristi a fost totul super ok, ba chiar daca as fi fost ceva mai norocoasa nu as fi dat banii nici pe vaccinul entru rh. in mod normal trebuia sa fie in spital, dar se terminase in per aia..era sf de luna. Am nascut in Flantropia.

roxy, in seara asta fac poze cu tricoul gri, ca sa vedeti diferenta la burtica . aici sunt vre-o 7 grade acum, dar ce as mai vrea sa ajung pe la munte cand e frig, frig si zapada multa

lalely, eu la prima sarcina m-am dat cu vichy, si nu am avut nici o vergetura in locurile in care m-am dat. Pe sani am cam omis si uite ca s-au crapat, deci probabil pe unde m-am dat crema si-a facut efectul. Acum am terminat un tub de Mustella si mi-am cumparat din nou Vichy, se absoarbe mai bine in piele. Poate dupa ce termin si tubul asta am sa incerc si dr fisher.

wmagnolia, foarte bine ca ati pregatit camera bebelusului. oricum iti e mai mare dragul sa tot faci cate ceva pentru bebelus

scrish, sa se ia buna dispozitie de la mine la tine, hai nu mai fi trista. Uite acusi e noiembrie, care trece repede de nici nu ne dam seama, apoi vine decembrie cu agitatia de sarbatori, in ianuarie ne odihnim, in februarie o sa vrem sa facem multe dar nu o sa mai putem de burti (eu chiar o sa nasc ), in martie alte ocazii de petrecere, iar in aprilie o sa vina bebelusul tau . Ai toate motivele sa fi fericita.

anaxena, ce faci?

Eu azi ies vre-o ora pe afara, apoi bag pestele la cuptor si vreau sa bag si somn dupa-amiaza.
Pupici!

Povestea nasterii

Poze

madutza, cu cine ai nascut la filantropia ?

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu am zis ca e destul de maricica, depinde din ce parte e facuta poza. asta ultima e facuta de sus de asta pare asa mare, dar intr-adevar e destul de sus sarcina deja ca o simt la vreo 3 degete sub golul de la stomac. nuuuu nu ma deranjeaza nici sa ma aplec, incalt, etc...inca

mami x2 , de printesica si printisor s 23

super burtic de printisor

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina sper ca nu ai adormit.....

strumfi sa treaca durerea.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

ba da adormisem rm-a rapus plimbarea de afara

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

anaxena, am pus si poza de la 40 de sapt cu cristi. lumea zicea ca e mare burta, mie nu mi se parea mare, dar tot nu ma puteam misca din cauza ei . Care e ultima poza pusa de tine? ... ca m-m incurcat in ele. Cea cu chilotzel negru?

miki, sarcina mi-a urmarit-o dr Pana si am nascut cu dr Varlas. Dr Pana nu a putut sa renunte la schi, ca sa nasc cu el . nu l-as recomanda pe nici unul, dar spitalul e de nota 10.

alina.n, hai pune si tu poza cu burtica !

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

anaxena, am pus si poza de la 40 de sapt cu cristi. lumea zicea ca e mare burta, mie nu mi se parea mare, dar tot nu ma puteam misca din cauza ei . Care e ultima poza pusa de tine? ... ca m-m incurcat in ele. Cea cu chilotzel negru?

miki, sarcina mi-a urmarit-o dr Pana si am nascut cu dr Varlas. Dr Pana nu a putut sa renunte la schi, ca sa nasc cu el . nu l-as recomanda pe nici unul, dar spitalul e de nota 10.

alina.n, hai pune si tu poza cu burtica !

Povestea nasterii

Poze

nu..cea de pe coperta..vezi ca le aranjez in functie de sapt..scrie sub ea 19s+3z

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

madutza mie mi se pare mare,dar tu eshti si mult mai inalta..ia sa pun si eu poza cu 40s la Maria...sa vad ce ma ashteapta

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput