PRIETENE FARA TITLU (69)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Lui Tudor i-am gasit o oarecare ocupatie de doua zile: are Diana o cutie din aia muzicala in care am indesat la gramada elastice de par,cleme si agrafe de toate felurile.Tudor le scoate,la studiaza,le baga la loc,si le mai pune pe langa urechi - deci stie ca prin par pe undeva le e locul Problema e ca is o gramada si din alea micute si mi-e sa nu le bage in gura.O sa ma apuc sa le scot pe alea mici eventual ca sa il pot lasa mai mult cu noua distractie.
Am plecat sa ma echipez ca trebuie sa fug pana in oras,ne auzim mai spre seara.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
teolinda spune:
MONI... daaa stai ski... numai sa vedem daca si pe unde vom ajunge. Oricum dupa sarbatori la inceputul lui ianuarie ne-am gandit de principiu sa evadam.
Si eu i-am spus lui Nicolas ca trebuie sa fim invitati. Si m-a intrebat:"De ce nu ne invita?" "Suna-i sa ne invite" Nu intelege prea bine cum sta treaba cu chestia asta...Oricum ma scosese din pepeni in ziua aia... I-am zis ba ca nu ne invita ca ei nu au curte... ba ca au casa prea mica... doar doar sa ma lase. Asa i-as fi zis eu niste "rautati" ce nervi ce-aveam... da' m-am abtinut ca m-am gandit ca nu e bine.
Iar cu cei ce se autoinvita... ce naiba sa fac sa priceapa ca nu-i normal sa procedeze asa? Pai de ex. chiar si de ziua mea nu vroiam sa ma serbez.. iar ei m-au intrebat cand ne vedem.
Cosmin este pasionat sa scoata jucarii dintr-o cutie d-aia de carton/mat. textil... si mai ales sa se bage cu capul in ea.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
marchplayer spune:
Moni o sa pun poze cu kinderii, cu mine mai astept sa mai slabesc. Chiar daca am slabit aproape 10 kilograme, de la 95 la 85 nu-i mare lucru de vazut...poate pe la 75
Mai eu am taiat-o pe asta cu vizitele mai demult si chiar mi-a iesit. Chestia este ca eu nici nu am o casa mare ca a Lilianei. La mine nu se fumeaza..nu am o zona de chat, poate intr-o viitoare casa....Chestia este ca mie imi place sa am musafiri dar nu asa hodoronc tronc. Si alor mei copii le place in vizita, noi o vizitam doar pe cumnata/soacra, rar de tot pe nasa. Pe altii nu.
Ioana imi cerea in toamna sa ne mutam la hotel Europa, facuse ea calculul ca ajungem repede la gradi...mancam la resto.
Ma omoara Rares cu tusea!! Acum vad ca tuseste continuu. I-am dat un ceai de ceapa cu miere si lamaie, niste panadol... Astea pe langa tratamentul cu antitusive. Nu-l mai duc la gradi, il bag in vacanta prelungita pana la refacerea completa.
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marchplayer Ioana imi cerea in toamna sa ne mutam la hotel Europa, facuse ea calculul ca ajungem repede la gradi...mancam la resto. |
Nici n-are prea mari pretentii fata
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
LILI eu am observat ca unde exista casa mare + modern utilata + curte + eventual servit ca la carte, acolo se inghesuie musafirii . Asa ca nu te vad in graba scapand de ei
DANIELA hai mai ca ai casa ok si asa,mai ales vara n-ai treaba ,daca ii ti in curte ai scapat de balamuc.
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-10-27/19:12:43
Am pus o poza cu "masinile" Dianei.Inclusiv un autobus e acolo.Si a mai facut o masca-pisica azi cat am fost eu plecata.A desenat-o si colorat-o ea,a pus-o pe mami sa i-o taie.
Si copacii ei mi se par cam ciudati,inalti si cu un trunchi atat de gros.
teolinda spune:
Daniela felicitari pt cele -10kg si la cat mai multe.
Mda... nu mai zic nimic de autoinvitati... oricum am lasat-o si eu balta cu lansarea de invitatii decand eram gravi cu Cosmin si cu ocazia asta am constatat ca relatiile le intretineam NOI... decand nu am mai chemat pe nimeni pe-aici... s-au dat cu totii la fund... nu stiu de ce ma mir ca doar stiam ca lumea-i plina de "conjuncturisti", "oportunisti", "interesati" etc . Da' io in naivitatea mea incurabila tot mai sper ca oamenii sa se schimbe.
Mai dar de URSULINA mai stie cineva ceva?
ASTERY tu pe unde te preumbli doamnaaa?
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Tudor plimba prin casa cartea "Jucarii" (din seria celor de la Adevarul) si o mai rasfoia din cand in cand incantat . Cu chiu cu vai a luat-o Diana de la el,iar acum au inceput cu alergarea si chiuiturile.Mie mi-ar trebui o casa+curte la asa temperamente ...
LILI Nicolas mai deseneaza masini din alea faine? El cam cu ce se juca pe la un an ,doi?
Bee spune:
Buna fetele.
Sorry Deea, scrisesem un mesaj lung si luuuuung pe care dis de dimineata mi s-a sters Tavi de pe PC. Asa ca o sa rezum. Plizzz, nu te mai necaji pe subiectele astea. Si noi suntem diferite si avem idei diferite, bazate pe experienta proprie de viata, pe ce am citit, vazut, etc. Fiecare procedeaza cum crede. Raspunzand strict la intrebarea ta (dura si extrema de altfel, fiindca nu mi-as dori nici un moment sa ni se intample noua asta): daca fata mea s-ar afla intr-un astfel de anturaj, nu stiu in ce masura ar mai conta parerea mea, educatia mea, bunul ei simt si nu stiu in ce masura faptul ca i-ash cere EU sa Excluda din viata ei anturajul, persoanele respective, ar conta! Imi pare rau ca spun asta, dar asa e. Eu am fost genul asta de adolescent: 2 ani intre 16 si 18 ani nu am ascultat de nimeni.
Ufff, grea viata, ce-i deasupra am reusit sa scriu pe la 3, dar am avut treaba si n-am terminat.
In rest, mie inca la chiar si la 5-6 ani mi se par prea mici pentru a trebui judecati prea dur. E educatia parintilor de vina.
Moni, da Ana mea patise chesti cu muscatul. Muulta vreme a avut semne pe fatza, fiindca baiatul o muscase de mai multe ori. SIncer nici nu i s-au mai intamplat faze din astea urate. Imi mai spune diverse chestii de la gradinita, dar nimic iesit din comun. SI eu o intreb despre copii, ce spun, ce fac. Ana nu are deloc modificat comportamentul dupa gradi. Sau mai bine zis, nimic in rau. Lucruri bune sunt foarte multe, nu pot sa ma plang.
Liliana, deci asa cu Nicolas care se repezea la copii. I-a trecut. Totusi ma mir ca spui ca-l "atingeai". Cu musafiri, greeeeu. Noi mai invitam, periodic, ca avem multi prieteni. Insa nefiind foarte sociabili noi, nu prea ne vin neinvitati. Noi mai cumulam diverse evenimente si ne mai usuram situatia. De exemplu pe 6 nov, o sa avem si Motz si ziua lui Razvi.
Sa va zic o faza care mie mi-a placut mult. Merge tata sa o ia pe Ana de la gradi. Educatoarea de la pregatitoare: "sunteti bunicul Anei?" (cine n-o stie pe Ana ). ce-i spusese Ana femeii, cand ii explica unde locuim noi "pai mergeti in Cruce, faceti la dreapta, mergeti in sus pe deal si o sa vedeti o CASA CU TREI COPII" Mie (da, cioara de mine cu puii atashati) mi s-a parut genial raspunsul. Adica nu: casa alba, casa inalta, casa cu multi caini in fata, casa cu nisip mult la poarta, ci casa cu trei copii! A sintetizat fata esentialul? Da.
Fug si eu la dus si poate revin.
Moni, desenele Dianei sunt extraordinare. Sunt numai bune de analizat.
monica70 spune:
BRANDUSA super descrierea "casa cu trei copii" !
Legat de desene chiar am ce descifra .La masini v-am zis ca i-am desenat eu normale pe orizontala de model cand am vazut prima masina desenata asa aiuritor de ea ,dar nu vrea sa le deseneze asa,cica-s urate,ci doar ati vazut cum pe verticala ca privite din aer.Si oamenii asezati in ele par cum ziceai tu cu capul in jos.N-am fost pe faza sa vad cum desena,in ce pozitie,o fi intors foaia? Ca mi se pare extrem de incomod de desenat cum a facut ea.
DEEA ce imaginatie are Daria! Deci copacii a crezut ca-s vulcani si autobuzul omida Mai pune si tu desene de-ale Dariei ca la ea chiar avem ce vedea.
Mie ce imi place in desenele alea e albina,ca din aia n-a mai desenat pana acum .
Aaa si legat de floricica din capul mastii-pisica.Pai a adus o fetita la gradi masca-pisica si aia avea floricica,asa ca a vrut si ea musai pisica si musai cu floare,degeaba am incercat sa o conving sa nu o impopotoneze asa (si am incercat sa ii sugerez si alta masca,dar numai matza a vrut ) Cine stie poate si masini o fi vazut la alti copii desenate in asa hal si e mai important cum fac alti copii nu ce ii sugerez eu