PRIETENE FARA TITLU (69)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
CRISTINA as vrea io gazon De inot nu mai zic Dar e 40 lei intrarea acolo si nu imi permit din pacate,desi Diana ma tot inebuneste la cap sa intru si eu.Merg sa ii dau sa manance ca s-a trezit.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Denisam spune:
Hello si un nes,
Am culcat copiii ca azi Emma nu are scoala si a fost cu bine 4h la job-is rupta, as vrea sa dorm dar nu se poate si apoi treb sa le fac si paste si la sot fries mai pe la 5 incolo.
Am pus poze si film,sper sa se vada-pupici!
www.dropshots.com/maryd
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Am terminat de gatit: ciorbita de pui acrita cu bors si dreasa cu ou pt. Razvan, muschiulet tras la tigaie cu sos de vin alb si... fasole scazuta , ultimile doua pentru noi, adultii.
Noi raportam ca am scos primul dintisor , l-am pus sub perna intro casetuta speciala (o aveam cadou de la Ana Sebe ) si... am asteptat-o pe Zana Maseluta, care i-a adus un set de doua elicoptere Cars, pe care si le dorea demult .
La culcare mi-a spus ceva dragut: "mami, dormi fericita!". Mda, vai de fericirea mea...
I-am scos si branula aseara, si din dimineata asta ii dau Augmentin ES. Inca tuseste, uneori se rupe, alteori nu, fiindca lenea e mare.
Cred ca vom iesi afara, este o zi superba de Noiembrie.
Va doresc un we superb tuturor!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
miraklucker spune:
Ceau la toata lumea
Eu sunt azi la farmacie, pierd vremea pe aici. Acasa am atatea de facut, dar na asta e, din cand in cand mai trebuie sa vin si pe aici.
Maine ne mai sarbatorim odata, iar prajituresc diseara. suntem la un prieten de-a lui Heinz care si el se sarbatoreste ,invitati la pranz si eu sunt responsabila cu desertul.
Altfel nu am chef de nimic. Azi cica e ultima zi calduroasa de maine vine iarna..............bleeeeh.
monica70 spune:
Saluti si de la mine.Nu prea am chef de nimic si deci nici de scris.
CRISTINA felicitari pentru dintisor,atat mi-a trebuit sa ii spun Dianei ca si ea abia asteapta.Daca ar fi dupa ea azi ar vrea sa mearga sa ii scoata un dinte numai sa apara Zana maseluta cu niscaiva cadou Dar la carii cine sa stea sa i le rezolve? Cum i l-ati scos,acasa sau la dentist?
DEEA aseara Diana mea a desenat la greu omizi multicolore Superbe desenele Dariei !
DENISA super pozele cu fratiorii si filmele cu Emma.
MIRA petrecere frumoasa.Nasol daca vine deja iarna.Sper ca nu si la noi ...
Noi azi avem o musafira,de fapt abia diseara apare in zona: nepoata Catalina din Timisoara . Diana abia asteapta.Ghita e la a doua zi de manevrat la struguri-must-vin si aveam in plan sa trag o tura si cu copiii,dar Tudor era cam descentrat deja ca s-a trezit mai devreme,asa ca poate dupa ce se trezesc o zbughim si pana acolo.Asta daca se sincronizeaza cu dormitul,ca si ieri n-a adormit bine Diana ca s-a si trezit Tudor
La inot ieri a lasat-o tot mai mult pe Diana netinuta defel.Diana a fost foarte incantata ca Moni a pupat-o si i-a zis ca mai un pic si inoata singura.Mie mi-a zis ca spera sa ii invinga frica de apa.Na pai si mie - desi stiu sa inot - mi-e cam frica de apa adanca,drept urmare nu ma aventurez departe ci de obicei inot oarecum paralel cu malul sa fiu aproape in caz ca nu mai pot.
Si eu sunt prin zona,cu actele astea,sper sa am ceva spor.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Denisam spune:
Neatza si de la minesi cafeaua de rigoare,
Eu am reusit aseara sa termin pt job ce mi-am propus si am crezut ca voi dormi su enormal de la 10:45 la 7-dar desi m-am culcat cu Alex,i s-a nazarit sa se frece la greu intre 4-5 am, nu o facuse de f. mult timp..asa ca acum is cam ametita, Dragos e la munca vreo 2h-nu conteaza ca e ziua lui si Emma trage de mine sa ii dau la mate ca are si la pian de exersat si peste 3h mergem cu nasii la restaurant sa il serbam pe tati.
Am pus poze cu tortul,Emma abia asteapta sa manince din el ca e cu bezea si crema de vanilie si cioco si ceva zmeura.
Cris-ma bucur ca e ok razvan.
Moni-super ca esti cu actele la zi.
Mira-distractie placuta.
Ingrid-mai zi si tu ceva si baga poze.
Deea-pe unde esti, Emma a ramas paf la desenele Dariei si cica de ce nu o chemam pe la noi si nu ne vizitam-si i-am zis ca e greu acuma, poate in vara dc ajunge in Romania.
Merg sa ma ocup de ei,cat face Emma lectii sa bag si cu Alex niste carti si puzzle-uri si rufe la masina dc mai apuc-va pup,la noi maine sunt 10C si soare si sper sa stam pe afara.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
LunaNoua spune:
Pupici tuturor
Noi am fost la plimbarica azi. Doar fetele, si-au facut de cap Partea masculina e la Bucuresti la targ Noi am convocat-o pe Diana noastra si pe verisoara mea, si am plecat la Plaiul Foii. Imi era tare dor de munte, si nu m-am simtit prea bine in ultimul timp, deci ... aceasta aventura era un "MUSAI" cu placere
Ne-am propus sa pictam la munte, si ne-am carat cu culorile si cu mese, scaune, etc... sa pictam A fost o zi minunata. Nu am intalnit nici un grup de turisti galagiosi (aka manelisti care asculta muzica in padure) Eram doar noi, muntele, si cate un grup trecator de oameni cuminti A trecut la un moment dat si un grup de plimbareti cu o fetita mica care s-a uitat luuuuung la noi. Cand am vazut-o asa curioasa, am invitat-o sa picteze cu noi si tare mult s-a bucurat Fetele noastre s-au jucat si la rau, s-au zbenguit in voie pe acolo ... paradisul pe Pamant !!
Moni, poi .. ma gandesc sa facem un blog cu "operele" de arta Facem mai multi useri, si le putem posta acolo. In felul acesta avem inspiratie si ne antrenam reciproc. Ce ziceti ?
Denisa, tare mult mi-ar place sa veniti pe la noi, daca aveti drum si pe aici Noi in Canada ... oricat de mult as vrea .. nu prea sunt sanse sa ajungem ... Apropos de asta... eu am fost un patriot convins, si cu radacinile foarte adanc infipte in glie. N-as fi parasit Romania pentru nimic. N-as fi crezut ca voi ajunge sa imi doresc sa emigrez vreodata
LunaNoua spune:
Brrrr... iar nu reusesc sa pun poze pe drop !!! Vroiam sa va arat ce cutulica a facut daria azi-noapte, si o rama foto Dar iar nu mai merge dropul.
monica70 spune:
DENISA la muti ani lui Dragos! Distractie placuta la restaurant!
DEEA ce faina iesire ati avut! Dar cand o vazui pe Daria in tricou Io nici in casa nu stau la ora asta in maneca scurta de friguroasa ce-s.Buna ideea cu blogul ala,daca il faci tu Noi ne angajam sa contribuim cu desene sau alte chestii (montaje?).Ca Diana cum vede ceva desenat de Daria cum si ea se apuca de treaba pe tema respectiva Sa vedem cum stam si cu timpul ca de luni iar incepe gradinita si pana la ora 16 n-apare acasa.Si s-o mai lase si frate-su ca azi dimineata par example a fost jale cu ei.Asta mic numai calare pe biroul ei dupa ea - tras de cartile ei,de creioanele colorate ... de tot ce se putea.Si Diana tras si ea: tipete
Acum trage de pantalonii mei si de actele mele,daca tot s-a dus Diana sa doarma la mami ...
Merg sa ii dau sa manance.
miraklucker spune:
Deea, ieri v-am admirat si eu. superrrrrrrr. Minunate rochitele voastre de la nunta. eu nu am vazut pe aici in nici un magazin asa rochita frumoasa cum a avut Daria. ..............sunt invidioasa pe tine ca te pricepi asa la toate . Iar picturile sa nu mai zic, am mai zis-o doar are pe cine semana.
Eu tocmai eram in cautari de ideei. am golit in sfarsit rucsacul de la mare de pietre si scoici. Sticla de nisip nu a mai luat-o Heinz in ultima zi de pe plaja asa ca am cumparat eu azi unu, sa fac si eu ceva cu copii. Vreau sa vopsim niste borcane, sa pun nisipul si scoicile pe acolo si o lumanarica. Daria a facut ceva asemanator la gradinita.
Va pup, ma duc in sfarsit la bucatarie! copii sunt in pat dar nu dorm inca.