PRIETENE FARA TITLU (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, poi cum crezi ca se face imunitate? Prin DEZBRACARE

Am reusit si eu sa pun pozele cu rama si cutulica in drop. Sunt la coada zilei, si nu se vad pe prima pagina .. dar .. le gasiti voi

Am inceput sa fac blogul http://miculartist.wordpress.com Sper sa ma prind cum se fac si mai multi useri (apropos... mi-a facut asta o pofta de beuturica )

Mergi la inceput

Mira.. voi sunteti la tema estivala Va e dor de mare ??? De Mosulica nu se pomeneste inca pe la voi ? Multumesc pentru aprecieri, dar .. chiar nu cred ca e vorba de nici un talent. La mine e un fel de ... pofta care a venit mancand M-a interesat, am facut .. mi-am dat tot interesul .. si .. ceva trebuie sa iasa in aceste conditii Apropos de rochita Dariei, am facut-o mai intr-o doara. I-am facut aceasta rochita de la 2 ani, cand era mai mult alba, cu un cordon albastru. Acum, a trebuit sa ii fac ceva sa o lungesc, si ... iaca asa s-a nascut maretul model Am decupat nitel la maneci, am largit nitel si am adaugat cele doua parti albastre. Arata mai bine decat mi-am inchipuit ... dar .. asta e noroc chior.. nimic altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Deea pai tocmai asta e talent. Sa faci asa "intr-o doara" si sa iasa ce iese din mainile tale............eu asa vad treaba. eu daca nu am model nu fac nimic. Da, mai inca suntem cu gandul la vacanta, pai numai de o luna am fost. Ba daaaaa, facem si mosi, mai bine zis felicitari de Craciun (vreau sa ma apuc din timp ca sa fiu sigura ca terminam) doar ca inca nu am cumparat tot ce trebuie (hartie, lipici, sclipici, si oi mai vedea ce)

Mergi la inceput

Mira abia astept sa vad ce felicitari faceti !!! Haide repede cu poze ..

Mergi la inceput

Mai .. dar ce mai sarbatoriti !!! Mai intrati si pe aici intre doua prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Deea, hai ca intru eu, daca insisti .

Eu ieri am gatit toata dimineata, am facut si-o placinta cu branza si stafide (am o perioada, nu va speriati ). Razvan a iesit afara cu Viorel (demult rau nu s-a mai intamplat acest lucru), eu am terminat treaba si-am mers dupa ei.
Am mers la Monteoru la locul de joaca, am verificat si oferta de revelion, din pacate nu mai sunt locuri si altceva nu ne permitem, nu ca aici ar fi fost prea ieftin, dar... ieseam din casa cumva. Ma deprim la gandul ca iar vom sta acasa: munca, munca, munca... ajunge!

In fine, nimic deosebit, de altfel.
Razvan are in continuare Augmentin ES, e plin de muci, mai tuseste sporadic, la gradi am zis PAS, poate saptamana viitoare, mai vedem.

Voi?

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Gata petrecerea, acum trebuie sa ma recuperez putin. Au fost chiar mai multi oameni decat am socotit. A fost ingrozitor in special pentru mine! Pune-te masa, strange-te masa, spalati-va vaselor, etc.De fapt stiti si voi cum e la o petrecere in casa. Dar si sa ai 20 de adulti si 5 copii, din care cel mai mic al meu, adica Motzatul a fost tare agitat si obosit, a fost prea mult! Asta dupa ce gatisem, pregatisem, aranjasem............ No more for me!
O sa vina ziua mea. Daca ma serbeaza cineva, cred ca leshin de groaza.
Astery sa-ti traiasca sotul! si io am aceeasi senzatie cu Revelionul! EU una mi-am facut si planul. Daca sotul meu nu va lua initiativa in mainile lui, ca si asa e foarte ciufut si pretentios, am alternativa gata pregatita. Dupa Craciun, imi iau copiii deja mari, ma sui in tren si fug la Oradea la bunica mea. Fara sot, fara nimeni. Si acolo oi vedea. Ii mai las pe astia mici la unii si la altii ziua, sa se bucure si nasii, unchii de ei, iar eu fug cu prietena mea la o barfa, cafea,plimbare, poate si piscina cu apa calda. Acasa nu mai vreau. Merit si eu sa-mi pice bine ceva. Am obosit.
In rest? Ai mei sunt foarte cadorisiti. Au primit si haine si jucarii, de dulciuri nici nu vrea sa-mi amintesc (Ana mi-a facut si indigestie de la atatea dulciuri). Mititeii s-au distrat. Chiar si eu, pe alocuri. Mai ales ieri cand a venit fratele meu pe la noi, a fost fain. Aaa, Razvi a avut tort cu Spiderman. Cool! fericit. Tavi a avut motz si a ales: telefon, creion si chei de la masina. Cred ca va avea meseria lui ta-su. Voi pune si poze, candva, cand o sa le descarc. Parca nici poze de la mare n-am pus deloc. O sa pun si din alea, cand imi fac curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata! LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !
CRISTINA lasa ca pana la Revelion mai e,aveti timp sa va reorientati.Fain arata locul ala de joaca din Monteoru.
BRANDUSA cam aiurea cu sarbatorit acasa,uite de ce evit eu sa fac tambalau mai ales ca e si locul mai stramt la noi.

Eu am dormit foarte prost azi-noapte din cauza lui Tudor.Nu stiu ce-a avut de s-a tooot trezit Nici acum ziua n-a fost prea in forma.Marait,plictisit si pus numai pe facut prostii.In plus nici afara nu e de iesit azi ca s-a pus o frumusete de vant + urme de ploaie.Diana e la gradi,of ce bine ca mi-a scos peri albi saptamana asta.Ieri am zis ca imi plesneste capul de atata galagie: si la mami si acasa s-a dat in spectacol ceva de groaza.Ma si mir cum de nu vin vecinii - mai ales aia de jos - la noi la usa cu Ca norocul ca nu prea stau pe-acasa,din cate stiu el e era plecat din tara iar ea lucreaza zi lumina si vine doar seara tarziu acasa deci.
Ieri cand am iesit Tudor a reusit sa arunce caruciorul pe scari La noi la iesirea din bloc sunt vreo 10 trepte cam abrupte plus usa e montata jos fix langa ele deci foarte greu de coborat+iesit cu caruciorul/tricicleta sau altele de gen.Asa ca eu il cobor intai pe el langa usa,apoi caruciorul si abia dupa aia deschid usa si ii scot.Ieri l-am lasat pe musiu pe jos inca de la apartament,in lift a fost cuminte,a venit frumusel pana langa scari doar ca tocmai cand ma pregateam sa il iau in brate sa il cobor ... buf,a impins caruciorul care s-a dat peste cap pana jos.Noroc ca in partea de jos a usii e aluminiu,doar sus e geam ca altfel il spargea.Evident au zburat din bagaje pufuletii,bibele cu apa,jucariile ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee, asa sa faci sa te duci la Oradea. Cel putin mai schimbi peisajul. Si eu sunt de acelasi principiu. Oricunde cu toata trupa dupa mine dar plecata de acasa.
Si noi ne-am sarbatorit frumos ieri zic eu…….am avut o zi plina. De dimineaza cu copii, apoi la pranz la prietenul sotului. Copii au fost relativ cuminti, au mancat si supa de dovleac (exceptie Seline ) si curcanul umplut, au desenat mult, si cu David ne-am jucat un joc cu zaruri. Familia la care am fost nu are copii dar ea a mai fost pe la noi in calitate de baby-sitter. Cum am ajuns de acolo ai mei au taiat-o direct in vecini. Mamica unei college de-a lui David cu care ne-am intalnit de dimineaza ne-a chemat daca avem chef sa vedem un film………….. de desene. La biserica. Cica e ca la cinema. E o biserica micuta (sunt un fel de pocaiti). O gramada de copii (ei au 5) plus inca ceva vecini de-a lor, si noi cu ai nostril. Eu am dus prajitura facuta pentru acasa, ea a venit cu pizza,asa ca ne-am intins pe acolo cat s-a putut. Copii au alergat prin sala aia mare, au probit toate instrumentele muzicale de pe acolo doar eram numai noi de noi.
Acum somez……………….azi inca nu am inceput lucru. E blocat ceva, si nu functioneaza nimic. Ce ti-e si cu computerele astea!!!!!!!!!¨Azi se anunta o zi luuuuuuuunga rau. Eu voi pleca totusi la 6, dar maine si poimaine raman cat trebuie. Asa ne-am impratit cu colegele. E bine si asa.

Acum ma duc in pauza de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA faina distractie pe voi.Asa e,copiiilor in special le place mult in vizite.Dar nu stiu cat le-o placea gazdelor,mai ales daca apari cu unul de gen Tudor care trage de tot ce poate si scotoceste peste tot.Ieri la mami facea colectii de chei de la mobila - la mami absolut toate dulapurile/dulapioarele au chei.Nu mai stiai care de la ce dulap e
La ora asta inca doarme.Ai mei au venit sa faca ordine in camera mica la fratelo,asa ca dupa ce au aranjat dulapurile pe-acolo,a venit taica-meu sa il pazeasca pe Tudor si eu m-am dus sa fac arhiva,sa asez actele in rafturi si sa selectez/aranjez jucariile alor mei.Am pus o patura pe jos si deasupra am montat cortul Dianei - surpriza pentru Tudor.Sau poate chiar si pentru ea ca nu s-a mai jucat cu el de vreo doi ani.
Merg sa imi incalzesc ceva de mancare, dupa care ma intorc la acte,daca tot am baby sitteri in zona.Si sa imi termin cafeaua,ca nici pe-asta nu am reusit sa o beau de-azi dimineata

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput