PRIETENE FARA TITLU (69)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
Haha, numai tu Moni puteai veni cu asa sfat . Auzi, sa sune ei primii, mi-a placut la maxim si DA, excelenta idee, Lili!!! Desi, ma intreb daca se merita.
Am tot uitat, nauca de mine, Bee - multumim de gandurile bune!
Noi...
Asa cum am presupus, Razvan are bronsiolita. E o complicatie in urma laringitei, virusul si-a dat drumul la vale, pe tobogan... si tuseste fii-meo de numa'.
In seara asta am reusit sa gasesc Ketof, am cumparat 2 sticle. Nu stiu pe la voi, dar la noi disparuse de prin vara. Cine vrea, ma ofer sa-i cumpar.
Deci, i-am pastrat Genta cu Ampicilina, vroia sa-i dea Axetine, dar... am zis sa incercam asa, poate reusim.
Aici e o vreme ca la Lili: ceata groasa, de dimineata pana seara.
Mai Lili, chiar asa, veniti la noi in vizita! Viorel este si Mihai, el cica va fi plecat la Cluj - deci eu raman home alone. Va astept cu drag, pe bune ca mi-ar placea sa veniti!
Masina de spalat face treaba buna, cred ca mai trebuie echilibrata putin, dar de asta se va ocupa Marius frate-meu, fiindca se cam misca la stors.
Eu ma uit in fiecare seara la "Spionii" pe TVR2, un film britanic absolut mortal!
Gata, plec in pat, ca-s destul de coapta pe azi.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Bee spune:
Buna fetele.
Am ajuns si noi acasa, tarziu de tot.
Si maine plec cu baietii in Bucuresti, il duc pe Tavi la vaccin ca nu mai tuseste si apoi ii depun la socrii, ca eu am treaba de la 2. Nu stiu cum se vor descurca cu amandoi. De cand am plecat de acasa, e belea mare cu Tavi! Tare urat face in lipsa mea: urla, e agitat, nu doarme cand si cum trebuie, sta numai in brate. Cu "bona" nu s-a obisnuit inca. Ce sa mai, e greu.
Astery, da dur tratamentul vostru. Nu face in continuare ceva aerosoli pentru bronsiolita? La noi asta e la ordinea zilei. Razvi al meu de o luna e cu haraiala, tuse si belele. Pe tavi cu 3 sedinte de aerosoli l-am rezolvat. La Razvan nici dupa 2 saptamani de tratament nu a fost ok. Greeuuuu. Sa stapanesti sanatoasa masina. SI sa te bucuri (anticipat) de sotul Viorel-Mihai.
Denisa si tie pregatiri rapide si distractie maxima la ziua lui Dragos. Vine socrela pana atunci?
Moni, l-am vazut pe Tudor, bestial! prima data parca s-ar fi impiedicat. Te pomenesti ca i-o fi placut si s-a mai aruncat odata. Si la noi Ana e cu comentariile, cu vocea stridenta si cu o insistenat iesita din comun (ne toaca marunt continuuu). In rest Razvi e cumintel, linistit (daca nu i se pune pata) si incapatanat, in timp ce Tavi e un urlacios........Brrr
Liliana, am vazut ce ziceai de activitatile extra. Ma crezi ca mere ma gandesc la ce spuneai tu: sa nu obosesc copilul! Dar a mea e maniaca, ea-si doreste diverse activitati, cat de multe. Nu avem noi energie pe masura ei. Azi mi-a zis ca vrea sa mergem sa inoate! Vezi sa nu! Alerg. Bafta cu planurile de a-i invada pe altii! Te inteleg. Noi avem un mega party combinat in "familie". sarbatorim baietii (3 ani la Razvi si Motzul lui Tavi). or sa fie vreo 20 de oameni si o sa ametesc pregatind si servind si mai stiu eu ce. Si vineri o sa fiu plecata pana seara tarziu. Nu stiu ce-o sa ma fac.
In rest? Obositi si cam atat. EU alerg, vreau si eu un coltzisor in care sa-mi vad de ale mele fara sa aud nimic. Viseee nene.
monica70 spune:
CRISTINA mai sa stii ca io de data asta i-am dat Ketof Dianei si i-a trecut ramasita de tuse.Pana acum de cate ori i la prescris pediatra nu i l-am dat,ca stiam ca e pentru alergie mai mult si ea oricum nu prea tusea.Nu stiam ca nu se gaseste,asta il aveam mai de demult in dulap.Ce era la medicamente in dulap ... ca la nebuni.Saptamana trecuta am facut ordine si am aruncat o sacosa de expirate
Da' ce fain arata bucataria la ora asta Nu e rau deloc cu menajera Maine urmeaza baia,camerele,geamurile etc. Din pacate cum stam la sosea = PRAF CAT CUPRINDE nu va tine prea mult luxul asta .
Si eu am fost harnica azi,am terminat, facturile pe octombrie, registrul de casa pe-o luna (si am o gramada de chitante zilnic) ,plus pontajul,salariile si declaratiile la salarii Maine vreau sa continui lupta cu actele ca mai am din greu la capitolul calculat adaosuri plus inregistrat in program."Numai" la vreo 6 dosare umplute full cu facturi Nu mai zic de restul.Si nu le pot face decat sau cand doarme Tudor,sau cand e pe-afara cu ai mei.Numai ca de cele mai multe ori in timpul asta aleg sa gatesc sau sa mai fac cine stie ce prin casa si astea raman si se tooot aduna
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
BRANDUSA pai e cam de mai mult de-o saptamana Tudor cu picatul-aruncatul pe burta.Mi s-a mai parut mie ca se prosteste,dar totusi nu m-am gandit ca e chiar atat de picat in cap incat sa o faca intentionat Asta pana nu mi-au mai atras atentia si mami si Diana ca de fapt ... el se cam arunca singur !!! Azi l-am studiat mai cu atentie si am constatat ca de cele mai multe ori chiar se arunca singur! Prostia e ca face asa si in patut si a mai dat si cu capul de margine.Si daca ar pica pe bune, macar odata ar plange si el,nu? Dar nici din greseala.De exemplu a picat intr-o zi intre canapea si birou - peste cele doua prelungitoare si gramada de fire si atunci a izbucnit in plans ca s-a speriat.Dar tot nu se opreste din cataratul pe coltar!
Imi pare rau ca e asa de mamos Tavi si plange dupa tine.Din punctul asta de vedere eu am avut noroc cu amandoi, ca nu-s niciunul dependenti de nimeni.Pai ce ma faceam eu altfel si cu Diana cand m-am intors la lucru cand avea ea doar 3 luni?
Cat despre Ana atata vreme cat ii face placere sa aiba ocupatie e ok,ca doar nu o obligi tu,nu?
Diana s-a apucat azi sa picteze o girafa si ceva neidentificabil langa ea. Am cerut explicatii si am primit asa: " o girafa in desert in India " Si ce era neidentificabil cica e un cort/casa de-acolo.Nu a uitat nisipul maro deschis.Da' totusi combinatia girafa/desert/India nu-s deloc compatibile dar nu i-am mai zis sa nu o supar prea tare Se vede ca n-am mai recitit demult prin enciclopedii sa vada care si cine pe unde traieste.Oricum chiar nu retin sa ii fi citit vreodata despre India ,asa ca nu stiu de unde a scos-o.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Buna dimineata, haideti la cafea.
Eu treaza de la 6, am mai motait putin dupa, dar nesemnificativ.
Noaptea a trecut cu bine, multa tuse la inceputul somnului, dar apoi n-a mai tusit.
Aseara i-am pus pe televizor o consola cu jocuri veeeeeeche, de prin anii '90 si ceva, si abia am reusit sa-l culc mai apoi.
In dimineata asta de cum s-a trezit, zice: "mami, vreau sa ma joc cu jocul acela al tau de cand erai tu mica" . Chiar ca mica eram.
Azi nu prea avem planuri, deocamdata o muncesc pe "d-ra Beko", sa-si intre bine in rol.
E o zi frumoasa si insorita azi, probabil ca o sa iesim putin de tot, am niste cumparaturi de facut.
Moni, e super-super dulce Tudor, cred ca-l smotocesti toata ziua! Razvan mi-a declarat ca vrea sa vina in vizita la Diana , si i-am spus ca voi locuiti departe tare, dar lui nici ca-i pasa.
Va astept la povesti.
teolinda spune:
Buna ziua tuturor!
Io-s zombie... Cosmin mi s-a tot trezit peste noapte... cica tusea... nu stiu ce fel de tuse ca imediat ce ajungeam eu langa el..ii trecea. Oricum mi-a facut figura .. prima data tocmai cand dadeam sa adorm pe la 1 noaptea... eh el s-a trezit apoi si avea ceva chef de joaca... s-a culcat intr-un final pe la 2... apoi s-a mai trezit odata tusea... era si transpirat...l-am luat iarasi si a adormit cu mine...pe mine/langa mine iar pe la 7 era in fund si ma ciufulea. N-a fost chip sa il mai potolesc ... zdup direct pe jos si a inceput sa zdrangane si sa hurducaie toate cele. Pe la 9 a coborat si tacxu... satul de-atatea zbierete si bocanituri. Tocmai azi cand a plecat si el la 11 de-acasa spre treburile lui.. s-a gasit si asta micu' sa nu ne lase linistiti.
Eu am bagat deja o masina ... am si intins-o frumos la soare... a doua munceste...si tot asa... Maine nu mai spal..ma gandesc ca face mama coliva pt sambata mortilor.. Asa ca azi o bag pe "D-nsoara" Samsung la treaba.
CRIS multam de invitatie. Fa' fara domnu' acasa nu venim bre ca domnu' meu cu cine se intretine la ... Sa-l las acasa... nu se poate ca si-asta-i "nevasto-dependent". Da' lasa ca oricum nici voi cand veniti pe la Bucuresti n-aveti timp de vizite.
Oricum sa-ti traiasca MIHAIU... Culmea ca si-al tau se serbeaza tot ca fina-miu... de Florii si Mihail si Gavril... deci e bine de stiut. Nu se stie cand ne invitam pe la voi daca pe la ei nu se poate.
SANATATE pt Razvanel !
Ei.. si bine... DA .. chiar a vb Robert cu el acum 2 zile... l-a intrebat cand mergem la ei sa-l serbam si i-a dat flit... cica vine taica-su la ei in we.Eh... 'tu-i mama ei de treaba.
BRANDUSA - spor la pregateli si distractie placuta INVITATILOR tai. Te compatimesc sincer... vai de piciorusele si creierasii tai.
MONI - bravos... f bine cu menajera. Asa as vrea si eu una.. sa o pun sa smotruiasca mai cu simt de raspundere pe-aici... Oricum mama saraca baga ca Migu'...cand vine pe-aici.
Eh...acum ma retrag ca trebuie sa se trezeasca micuztu'... si mai vine si socra-miu pe-aici. Sper sa nu-si aduca rufe la spalat ca n-am timp de ale lui.
O zi frumoasa... precum soarele de-afara... tuturooor!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Buna seara daca n-am apucat sa dau buna dimineata
CRISTINA pai de cand zici ca veniti prin zona si nu mai apucati! Ai asteptat sa va impinga Razvan de la spate?
LILI lasa ca io sigur cand ajung prin Bucuresti ma autoinvit si pe la tine daca data trecuta te-am ratat Cine iti era de vina daca erai "inactiva" in perioada aia? Nu deranjez inactivii asa ca m-am intalnit doar cu Anasebe,Ursulina si Brandusa atunci.
Am fost azi cu frate-meu pana la Metro si i-am cumparat Dianei scaun de birou.L-am montat si acum astept sa apara acasa Ghita si dupa aia frate-meu sa care amandoi si biroul de dincolo aici.Iar masuta o evacuez in locul biroului.Asa o fi mult mai ok,e si comod pentru Diana si nu ajunge Tudor chiar la toate lucrurile ei As vrea sa montez si casuta-cort aia veche pentru Tudor ,dar sa vad unde mai am loc Oricum numai pana la Craciun pot ca dupa aia trebuie sa fac loc bradului ...
Diana a fost figura,imi zice azi la un moment dat ca ea nu mai vrea la inot ca profesoara o lasa si fara sa o tina si ea se ineaca Cand a vazut ca rad a inceput sa rada si ea dar asa mai intr-o dunga
LunaNoua spune:
Cine se pricepe la dropshots.... imi ziceti si mie care e baiul ? De ce nu se mai vade ultima poza ? Si la contul denisei am observat ca nu se vad ultimele poze, si acum si la al meu.
monica70 spune:
DEEA probabil e de la ei,se mai intampla.Sterge-o si incarc-o din nou acum sau mai tarziu.Eu astept sa se trezeasca Diana sa mergem la inot.
BRANDUSA mi-ai amintit de vaccin.Pe noi nici acum nu ne-au chemat.Drept urmare ultimul facut de Tudor e cel de la 6 luni ...
asteryaro spune:
Moni, ia-ma si pe mine la inot .
Azi noapte am visat ca eram la voi. Da' locuiati la parter, aveati gazon in fata geamurilor, o frumusete. Toata familia ta era in visul meu .