PRIETENE FARA TITLU (69)
Raspunsuri - Pagina 13
teolinda spune:
Salu'
Cris - super nashpa ca iarasi aveti probleme cu Razvanel. Noi tocmai ne-am linistit.. dupa ce mai bine de o sapt , noapte de noapte tusea si vomita secretii , Nicolas.
Sper sa va reveniti repede.
buna la mancat placinte ca mi-ai facut o ... chiar mi-am adus aminte ca anul trecut am mancat o placinta de mere in care au fost rase si niste gutui... ce sa zic moarte !
Asa am si eu o maxima pofta de dulceeee... Nu mai stiu ce sa mananc...tot dau ture pe-aici. Noroc ca n-am ce.
DEEA - ati fost 2 frumoase la nunta!Oricum totul mi s-a parut super frumos acolo si elegant.
MONI - ne-am jucat si noi... putin. Robert a zis ca sa scobeasca un dovleac iar Nicolas a sarit repede ca stie si el si s-a pus pe desenat niste dovleci . Am ramas .
Sambata seara am dat o fuga pe la vecini... asa ca i-a desenat Robert repede pe fata pe copii... Nicolas, Maria si Alex (alt vecin)
. Ne-au asteptat cu placinta de dovleac iar cea mica alor (2 ani) era costumata in fantomitza. Era asa dulceeee.... Ne-au dat si o veste buna dar in acelasi timp trista... Vor pleca in Anglia. Vecina e medic stomatolog si a primit o oferta super si vor pleca in cateva luni.
Adevarul este ca eu n-am crezut niciodata ca voi spune ca-mi doresc sa plec din tara. Data fiind situatia din ziua de astazi...e prima data cand daca mi s-ar oferi ocazia mi-as face bagajul si azi si as pleca.
Mda... dar ca sa-mi treaca de suparare merg sa strang dezastrul lasat de Cosmin (care acum doarme) si de frate-su (care acum a plecat in vecini la joaca).
Piua si revin.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
asteryaro spune:
Va anunt oficial ca masinuta mea de spalat functioneaza in parametri optimi. Am montat-o singura [iconcumuschiiumflati] Mai am de verificat cazti decibeli are la stors.
Revin mai pe seara, acum ne pregatim sa pelcam la doctor.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
teolinda spune:
Cristina- felicitari! Sa o folosesti sanatoasa pe "don'soara masina de spalat rufe". Sa va intoarceti cu vesti bune de la dr.
MONI - stiu ca ma intrebai cu ce se juca Nicolas pe la 1 an... pai... CU MINE. Astia-s "mamo-dependenti"... Cel putin asa a fost Nicolas pana pe la 3 ani cand a inceput sa se joace singur. Cosmin e mai independent un pic... mai o ia singurel spre camera lui si are acolo o cutie in care se baga el si din care arunca niste animalute de cauciuc/cuburi/mingii. Jucariile care-s in living... cantatoare si ne-cantatoare nu prea il pasioneaza. Cam de 2 ori pe zi se duce singur in camera lui si "face dezastru". Plus ca are un covor-puzzle din cauciuc-spuma ... ii place maxim sa scoata toate cifrele si sa-l desfaca in bucati.
Azi a plecat din living si s-a dus singur in bucatarie de unde a agatat un borcanel cu ceva in el ...In cadere borcanelul s-a spart iar cand m-am dus sa-l iau de-acolo isi luase un ciob in mana pe care se pregatea sa il molfaie in gura. E de jale cu el... dispare intr-o fractiune de secunda. Pe-asta l-as lega de mine... cu un lat cu perimetru... de siguranta. Cu scarile s-a calmat decand i-am pus portita... eh... stiu eu ca nu pt mult timp ca o sa vada ca noi urcam prin lateral si pe-acolo va vrea si el... deci va avea tacxu de construit un "gard" mai inalt.
I-am zis lu' tacxu sa se pregateasca ca o sa faca o portita sa nu mai iasa din living (n-am usa la living) si probabil inca una sa nu intre in bucatarie. Nu mai zic... daca vede usa deschisa la baie prinde o viteza... numai acolo s-ar duce.
Si ziceam ca si-asta-i "mamo-dependent" ca aseara i l-am pus lui Robert in brate sa ma duc pana la toilet si el s-a pus pe-o jaleeee... s-a zbatut sa-l dea pe jos si il auzeam din baie cum venea jelind"Maaammm -maaaa". Cand m-a vazut ca apar era tot un zambet.
monica70 spune:
DENISA nu meriti numai vacanta ci si o statuie: si cu serviciul si cu doi copii pe cap,plus toate activitatile extra.Super faza cu vecinii,uite ca asa va exersa Emma iar si spaniola ,iar cu copii e si mai si Parca mai aveati o vecina spaniola nu?
CRISTINA felicitari ,va sa zica o si montasi ? La mine n-ar merge de montat singura ca a noastra e cu furtunurile trase prin perete.
LILI aoleu nasol cu cioburile alea Si Tudor e la fel de plimbaret.Incercam sa inchidem usile tot timpul ca altfel e jale.Deci tu erai jucaria principala.Eu ii dadui in disperare de cauza niste markere sa se joace.Rezultat un taburet plus mainile si moaca albastre/verzi Cine s-a gandit ca le poate desface deja? Adevarul e ca are o forta de mai o intrece pe Diana ! Acum e in patut si se joaca cu diverse jucarii/jocuri: Diana tot scoate pe ele din dulapul ei si ii mai da si lui una alta.Asa ca destul am alergat dupa el prin casa vreo ora pana a mai dormit ea.
Mai si cu MAMA - de cateva zile a prins gustul si ma tot striga asa
Sunt in continuare cu actele astea,tare s-au mai adunat iar
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
teolinda spune:
Moni - nu-mi zice de carioci ca si Cosmin cum le prinde pe-ale lu' frate-su cum e gramada pe ele. Si eu l-am prins intr-o zi cum sugea la un capat... si capacul scos.
Pe noi tocmai ne-a invitat o mamica de la gradi la party..pt vineri. Acu' sa ma tin cadouri... ca sunt 2 copilasi... colegul lui Nicolas si sora lui (nascuti la o zi diferenta... in ani diferiti).
In plus... vine Mihail si Gavril... ziua finilor mei care se petrec la mine de regula... sa vad cum ii flituie barbata-miu ca eu nu o sa le raspund la tel. daca ma cauta zilele astea ca mi-au zis deja de sapt. trecuta ca sa vedem cum facem sa vina pe la noi in we
monica70 spune:
LILI as turba sa am asa tupeisti pe cap In locul tau mi-as baga un program de We cu deplasat de-acasa si basta
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
teolinda spune:
MONI pai l=am avertizat pe Robert... ori plecam de-acasa (ne autoinvitam, pe undeva, si noi macar o data in viata, nu?)...ori zicem ca suntem plecati....
monica70 spune:
Eu am descoperit ca de fapt Tudor nu neaparat cade cat ... se arunca el singur pe burta Am pus doua filme facute acum seara,sa vedeti balamuc . Mai ales gura Dianei se aude evident,nu degeaba o ia mami de-aici cand poate.Cand e singura nu prea face asa,dar cand e si Tudor gata circul.Se si vede cum se arunca dumnealui pe burta asa aiurea
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-11-03/18:21:18
Denisam spune:
Moni-mie mi se pare f. normala reactia lui Tudor mai ales ca Diana il cam sicana si o sa vezi ca cu timpul daca ea ramane cea alintata, ca si la noi e cam la fel, Tudor o sa isi vada de treaba si nu o sa fie asa "lipit"de ea, mai ales dc il dai la gradi dupa 2 ani.
Eu dupa cum il vad de activ, il recunos clar pe Alex si baietii au nevoie de mai multa disciplina ca fetele si eu cred ca el nu va fi asa ca Dia in ce priveste "comentatul"
Lili-ti-am vazut comorile,tare scumpi sunt,si florile,pozele sunt recente?
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA tot asa se tranteste Tudor si cand nu e Diana acasa.Dar deocamdata e cam "lipit" de ea: cu cat face Diana mai mare tambalau cu atat ii place lui mai mult Asta chiar daca il tot inghionteste si imbratiseaza cam prea cu foc .De comentat n-as baga mana in foc ca nu va comenta si el la fel ca Diana,ca sa il vezi si pe frate-meu ce ocosh era si e La gradi am de gand sa il dau si pe el dar nu de la doi ani ci de la trei ani.El va avea 3 ani si o luna,un pic mai mare decat Diana care a inceput la 2 ani si 9 luni.Dar la doi ani si o luna e prea devreme,ar trebui sa il inscriu la cresa,ca nu il ia la grupa mica la asa varsta evident.
Vad ca n-ai pus inca filmele cu Emma.Sa mai pui si cu Alex ca nu l-am vazut demult.
LILI dar de ce nu va autoinvitati voi taman si direct la respectivii? Sunati voi intai sa nu mai apuce ei primii