PRIETENE FARA TITLU (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Cristina, eu folosesc la maxim de vre-o 13 ani masina de spalat Daewoo cu bule, si inca functioneaza fara nici un semn ca ar da coltul Nu a fost scumpa cand am cumparat-o, dar nu am idee daca se mai gaseste sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Cris-sanatate multa, sa imi spui cand ajung manusile te rog:))
Deea-superbe ati fost.
Moni-ma bucur ca sunteti mai bine.
O sa descarc si eu azi poze de la halloween de ieri , si sper sa ajung la zi cu totul pt job si sa mai fac si curat si pedichiura pt mine, caci sunt in urma cu toate, abia astept duminica sa vina socrela.
Va pup si numai bine!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Nimeni la cafeluta ?
Sper ca nu sunteti bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Da, Deea, eu la cafea dupa cafea, multumesc! Altfel nu mai supravietuiesc. Ati fost tare frumoase la nunta. Sa intreb? Tu ai facut rochiile voastre, nu? Luxoasa treaba, am vazut.
Astery, sanatate lui Razvanel.
. Am treaba, dar la PC, evident, asa ca mai bag un ochi.

Mergi la inceput

Buna, Brandusa !
Si eu tot cu treaba, m-am culcat aseara la 5 si m-am trezit la 11 .. si ... la munca !!! Da, rochitele eu le-am facut, si bijuteriile, si inelele flori
Eu aseara nu am avut chef de bijuterii. Am pictat cutiute Azi tre sa recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata,fac si eu prezenta la cafea.
Eu ma impart intre facut acte si jucat cu Tudor.Diana e la ai mei,acum se duc ei doi la dentista si o duc si pe ea,sa vedem daca sta la tipa asta.E o dentista mai in varsta la care am umblat si eu cand eram mica.
Tudor e de coma,cade intruna pe burta .Si azi cred ca aterizat de cel putin 10 ori intr-o ora.Si are ciorapi antiderapanti,dar degeaba ca el nu stie merge normal,el stie doar sa alerge Atat ca nu zice nici pas,se ridica intr-o secunda si isi continua periplul prin casa.A devenit si ceva mai vorbaret deja, chiar daca in vocabular are doar 10-15 cuvinte deocamdata.Dar important e ca nu le zice numai predominant la cerere ca pana acum, ci le foloseste tot mai des din proprie initiativa . Cere "apa","papa",sa mearga "tai tai",imi aduce "gunoi" de pe jos si imi zice ca e "caca" etc. Dar e mortal cand o ia pe chineza si eu il intreb ce vrea de fapt sa zica,el incepe mai cu foc dar tot in chineza si gesticuland de zor si io nu pricep nimic Are perioade cand se joaca frumos si cu jucariile,ba chiar a inceput sa si construiasca / imbine el singur cuburile lego ,nu doar sa le demonteze
Peste juma' de ora o tulim un pic pe-afara cu tricicleta.Pe urma trebuie sa merg cu Diana la inot si uite asa trece ziua ...
DEEA am vazut capra aia desenata de Daria,e super-talentata ,toate amanuntele le-a reprodus la fix! Imi aminteste de Diana de la Timisoara care a desenat odata o masina asa dupa model,era identica cu modelul doar ca ... in "oglinda"! Nu stiu daca Diana ar avea rabdare sa reproduca asa toate amanuntele ! Eu una recunosc ca nu mi-a placut niciodata sa "copiez" asa dupa model ,desi cand am incercat mi-a iesit.Dar de obicei mazgalesc ceva rapid din imaginatie si cam asa stil e si Diana.
CRISTINA da de ziua mortilor se merge asa la cimitir,de fapt ieri era ziua de mers,dar multa lume merge si duminica cu o zi inainte ca atunci sunt liberi.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna!
Ia sa sparg gheata pe ziua de azi si sa scriu cate ceva.
Razvan s-a pricopsit cu un soi de bronsiolita, azi la 17 mergem la doctorita sa-l vadas din nou, oricum nu-i scot branula, ca vad ca nu-i cazul inca.
Eu astept dintrun moment in altul sa-mi soseasca masina de spalat pe usa. Am ales pana la urma un Beko, destul de convenabil, zic eu, rea nu are cum sa fie.
Ieri am facut o minunatie de placinta cu mere, dupa ce cu cateva zile in urma am avut una la fel de mortala cu branza si stafide. Sunt intro mare pasa gastronomica, dupa cum observati. Evident, nu ma abtin, e delicioasa .

Cam asta facem noi.
Voi?

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Hello gagici? Unde ati disparut? Nu mai aveti nimic "de declarat"? Haideti ca dau o cafea.
DENISA ti-a venit socrela?
INGRID tot fara chef de scris Pune si tu sa vedem macar niste poze cu desene de-ale Dianei,am tot uitat sa iti zic ca de mult ma tot bate la cap Diana mea ca sa ii arat si desene de-ale Dianei.De unde?
ANAMARIA tot super ocupata zi-lumina? Mai ai examene? Veniti de sarbatori acasa?
LILI am vazut ca v-ati "dovlecit" de Hallowen Ce mai e nou?
IRINA ce mai invartiti voi in vacanta? Mai exista Teba aia pe la voi?
MIRA hai ca parca erai mai relax cu srviciul,mai da raportul si tu.
BRANDUSA deci reusesti sa mai bagi nasul pe-aci si de la "serviciu"?
DANIELO iar nu mai intri doua luni? Am uitat sa te intreb, pe Rares cum de nu il dai la inot? Ca am vazut asta vara ca are talent in domeniu!
CRISTINA sper ca e mai bine Razvan.Ti-ai gasit masina de spalat?
DEEA ce cutii ai pictat? De cadouri? Torturi mai faci? Dar haine? Ma refer la din alea "la comanda".La targuri mai mergi?
Acum ca am strigat catalogul sa va mai zic si de mine.Nu mare branza,evident.Sunt la cafeaua nr.2 cu actele in fata Copiii dorm,pe Tudor l-a scos taica-meu la plimbare,Diana n-a vrut afara ci a ramas sa picteze.N-a vrut sa plece fiindca avem musafiri,e o matusa in zona.De fapt e pe post de menajera cu maica-mea,momentan smotruiesc prin bucatarie.Ea mai face curatenie pe bani uneori la vreo doua cliente si cum are ceva bani de primit mami de la ea,a "tocmit-o" de ajutor in contul lor.Toata lumea multumita deci.Si sta si maine ca nu termina azi.Culmea ca acum smotruie in bucatarie ,dar oricum in curand devastam pe-acolo ca o sa schimb gresia si faianta - pun faianta pe toti peretii .Am un chef nebun de asa ceva dar sponsorizeaza ea,asa ca ma supun
In rest, e vreme frumoasa

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

CRISTINA mi-ai luat-o inainte.Pai cum din laringita a dat in bronsiolita? Beko cred ca-s ok.Tu tot cu bucataritul? Mai poti?
S-a trezit Tudor deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Cris-sanatate,tinem pumnii si sa stapinesti sanatoasa masina.
Moni-soacra duminica vine, si cred ca imi treb o vacanta, ca is treaza de la 4:45am sa lucru pina la 6.30,apoi livrat la gradi copiii si de la 12 iarasi incepe showul cu Alex pina la 5 si apoi cu amindoi,sper azi sa vina tati mai devreme ca aseara la 8.45 a aparut.
Vineri tb sa vin cu Emma la job ca are inchis la gradi,si saluam si tortul pt tati-va fi o barca si cu el care pescuieste ca de,simbata schimba prefixul si eu nu sunt meseriasa ca Deea-si sa fiu nu as pierde atata timp in bucatarie.
O sa o filmez si eu pe Emma diseara cum face socoteli si citeste ca mi-a laudat-o ieri profa,ca e super anul asta si ca poate din februarie o baga la clasa I-i-am spus sa ii dea de lucru mereu si sa o tina ocupata si a zis ca se rezolva
Mai nou avem niste vecini din columbia cu 2 fetite si vrea sa se viziteze cu ele ca le-am mai dat eu hainute si bomboane ca saracii au fost fortati sa paraseasca tara si nu sunt decat de 7 luni pe aici si i-am zis ca ii dau voie dc incearca sa vb cu ele in spaniola-una are 5 ani maria si ceal are 8-Sara,asa ca sa vedem ce iese..
Sper sa mai intru mai incolo-o zi buna si pupici la toata lumea.

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput