PRIETENE FARA TITLU (69)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Buna seara.
MAGDA mersi de urari,la fel si voua!
DEEA calm ca la cat sunt de tembeli in doi ani mai schimba legea de trei ori Si la o adica tot se poate merge mai repede la scoala ,chiar inainte de 6 ani, cu cerere si nu-stiu-ce evaluari ale copilului Oricum ma bucur ca nu-s singura care ma gandeam ca-s complet cretini.
Aici unde merge Diana la inot au si curs de aerobic pentru copii,dar nici nu vreau sa stiu cat ar costa si ala Ma bucur ca reusesc sa ii platesc macar inotul.Unde e ieftin gen Palatul Copiilor "nu au locuri" la niciun curs Si chiar daca ma trezeam de la 1 septembrie cand au inceput oficial inscrierile tot nu luau copii sub 5 ani vad ca in Bucuresti iau bine - mersi si copii mai mici.Astia-s din vest is mai cu doua perechi
Pe Diana mi-a luat-o mami la ei,ca cine stie cum o fi la noapte cu Tudor cu febra.N-a mai fost cazul sa listez niciun dinozaur ca pana i-am luat noi febra si i-am pus un supozitor lui Tudor ea a si terminat de desenat+colorat un "desen standard": un copac,iarba,cer,soare,un urs,o mamaruta,un fluture si o albina.Asa face cand o apuca: deseneaza tot aceleasi chestii cateva zile la rand Vad ca saptamana asta a lasat pe dinafara din peisaj casa+gardul si s-a profilat pe ursi,iepuri si insecte.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
DEEA daca tot ti-ai stricat ziua macar strica-ti-o complet http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157821&whichpage=1 si nu iti mai strici alta zi cand o afli si pe asta
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, de ce sa faca febra Tudor? Sper sa nu faca! Iar cu legea invatamantului, nu cred ca-i problema la fetele noastre. O sa mearga la scoala dupa legea veche. Dar daca pot sa fac cerere sa-l bag pe Razvi mai devreme, o sa o fac, asa cred. Da si eu am recunoscut programa. Vad ca la noi aplica o programa mixta. Adica picteaza, modeleaza destul de mult, fac elemente grafice destul de mult. Stiu ca pare stupid dar ei cand vorbesc de culori sau de cifre, fac diverse asocieri, exista o logica si in felul in care e facuta programa. EU nu am ce sa comentez. Educatoarea noastra e draguta si interesata. Ana e fericita, mai vine si cu noutatzi acasa. Invata despre bine si rau (evident ca asta aude si acasa de atatea ori, dar sigur nu-i acelasi lucru!), in diverse povestiri, exemple. Odata mi-a povestit ea cat de grav e sa te joci cu focul. Si ca educatoarea le-a spus ca o fetita s-a jucat cu chibriturile si s-a ars pe fata. Era foarte impresionata! Pot eu sa-i zic de chibritri.........dar ce ma aude?
monica70 spune:
BRANDUSA de ce sa faca? Pentru ca deja a facut incepand de ieri seara.Nu foarte mare, 37-38.Nici nu prea i-am putut-o lua ca lumea in fundulet ca nu sta,iar ala de frunte nu mai functioneaza.In plus folosim din ala clasic cu mercur care trebuie tinut mai mult,ca am nu mai putin de 4 cu baterie si nu mai merg,ultimul l-am cumparat de nici doua luni Eu altul nu mai cumpar d-ala !
Nu stiu ce sa zic decat ca precis nu i-a trecut de tot viroza aia sau ce-o fi fost.Nu tuseste,dar se mai aud haraind vag ceva secretii in gat sau mai jos.
Legat de gradi sigur au in programa si chestia cu focul,i-am mai auzit de-a jucatul de-a pompierii.Alta tema e cu ecologia,cand i-au dus in excursie in padure au abordat-o si pe asta mai pe larg.In plus doamnele lor is si bisericoase,i-au tot dus in excursii pe la manastiri si la biserica din cartier la impartasit de sarbatori.
Azi de Hallowen mi-a zis Diana ca Giorgi fosta educatoarea a fost imbracata in vrajitoare si mai erau cativa copii mascati.De la ei din grupa doar unul avea costum.Bine macar ca nu ne-au impus sa mai dam banii si pe asa ceva cum fac la alte gradinite.S-a ales si cu o diploma de participare la concursul de masti (cred ca le-or fi dat la toti d-asta) si cu ceva dulciuri.Na sa nu zica si ei ca n-au sarbatorit Hallowen- ul
monica70 spune:
Hello haideti la o cafea.
Noi am dormit binisor,pe la 3 s-a trezit Tudor,era cam caldut asa ca i-am dat nurofen si un bibe cu lapte si dupa ce s-a mai invartit oleaca a adormit iar pana dupa ora 9.Acum iar are 38 luat in fundulet.Ne-am mai jucat cu mingile de burete (ii place la nebunie sa se joace cu mingea),cu masinutele,dupa care a parcat iar la Baby Einstein in patut.Sta cumintel acolo in fundulet sprijinit de o perna si mai rontaie pufuleti sau cereale. Deci macar nu sta in picioare si aproape de ecran.Efectiv e inebunit dupa DVD - ul asta. Ii mai aud gura numai cand mai exclama incantat de ceva de pe ecran - animale sau copii . Dar compenseaza din plin cand e lasat pe jos.Tot activ si serviabil.Daca il rog isi pune msinutele la loc pe raft sau jucariile in cutie,sau aduce/duce una alta.Daca a rugat-o mami pe Diana sa isi ia haine de stat in casa pe ea,tot Tudor a sarit rapid direct la dulapul Dianei si a tras de-acolo niste haine de i le-a dus sora-sii Zilele astea a mai zis cat de cat si MAMA,dar mai mult zice MA in loc de MAMA sau BA in loc de BANANA si am mai observat si la alte cuvinte ca zice doar prima silaba! Alta chestie ciudata la el - incepe sa planga la zgomote gen storcator de fructe,aspirator,uscator de par.
Na ca s-a oprit masina de spalat,merg la intins haine
asteryaro spune:
Salut.
Venim si noi cu vesti nu tocmai bune.
Razvan a facut iarasi laringita, azi noapte la ora 1 saream din pat amandoi, el sufocandu-se, eu incercand sa-l linistesc. Am fugit la Urgente la spital, i-au pus branula, cu Genta la 12 ore, Ampicilina la 6 ore, Hemisuccinat hidrocortizon 3 doze triple de atac... apoi are la 6 ore. De data asta a comis-o foarte nasol, o forma foarte agresiva, care inca n-a cedat in totalitate.
Mda, si ieri tocmai spuneam ca daca pana luni scapam - vom avea o mini-vacanta frumoasa. Uite ca n-a fost sa fie.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
CRISTINA imi pare tare rau de vesti.Cand scapa odata de laringita asta? Nu era normal sa dispara forma asta odata cu varsta?
La noi din fericire vestile-s bune: Tudor n-a mai facut febra deloc de ieri dimineata incoace.
Eu am fost aseara cu Diana la vara-mea ca era ziua nepoatei (cea la care a mai dormit Diana), iar acum asteptam sa se trezeasca Diana sa mergem pe la cimitir si in comuna aia de langa Arad unde voiam sa mergem duminica trecuta dar n-am mai apucat.
Gata,m-a si sunat mami ca s-a trezit Diana,am plecat sa ne echipam si noi.O seara placuta ! (ca am uitat sa va zic ca asa ne ureaza Diana la fiecare in parte seara de-o vreme incoace ,nu stiu de unde a scos-o )
LunaNoua spune:
Salutare !
Moni, sper ca e mai bine Tudor. Normal ca plange la zgomote puternice. E micut, si daria la fel facea.
Cristina, imi pare rau ca iar ati ajuns la spital ! Off... cate ai insirat acolo, nici nu pot sa le citesc ! Va dorim insanatosire grabnica !
Noi am fost petrecareti in acest we. Verisoara lui Silviu s-a casatorit, si au avut nunta. Nu prea am dat eu mare importanta ... pana cand am ajuns acolo Stiam ca se face in Poiana, la un hotel fost "de stat", care a fost muuuuulta vreme in renovare. ne-am echipat cu rochitele noastre cele asortate, dar pantofiori nu am avut nici una nici alta, asa ca ... pe sub rochite ne-am tras cizmulite, respectiv bocanci (ne-am fi asteptat sa fie frig si sa inghetam ) Cand colo ... cand am intrat in hotel, sa raman masca !!! 5 stele Ne-am infundat intr-un covor gros, mobilier ca la palatul Peles ... fitze... Noh .. imi zic .. asta e . La intrare ne-am benoclat la niste platouri cu fructe sculptate...facute pentru mancat, dar cu greu s-a atins cineva de ele Eu as fi vrut sa le fotografiez, dar ma mi-a fost rusine Va dati seama ca daca nu am avut curajul sa le fotografiez, nu am avut curajul nici sa le mananc La masa am fost serviti frumos precum se cade unui hotel de 5 stele. Cumnata mea glumea la un moment dat, de zicea ca "ospatarul este numa bun de luat acasa" pentru ca paharele noastre erau mereu pline ochi Luam o gura de suc, ma intorceam nitel cu spatele ... si ... tusti ospatarul deja umplea paharele la loc Meniul de carnivori a fost super-extra si la mare fix (rechin, vanat, tot felul de ciudatenii), in schimb la noi ... acelasi rateu In loc de sarmale am avut mamaliga cu branza si smantana (cam stricata si care mi-a facut rau), in loc de friptura, trei cartofi prajiti si 2 fire de brocoli In schimb, am vizionat focuri de artificii, si ne-am dansat cu trei formatii diferite: formatia de nunti (muzica usoara si de chef), apoi o formatie ce a cantat mai select, cu vre-o 10 instrumentisti+solista renumita (pe care eu nu o stiu bineinteles ) apoi ceva formatie de muzica populara. Inca o surpriza a fost si un spectacol de dansuri populare, oferit de o formatie de dansuri unde danseaza o alta verisoara. Admosfera a fost "dirijata" de varu' Adi, pe care poate il mai vedeti voi pe la TV, la reclame sau emisiuni de divertisment, proaspat intors de la Milano cu una bucata prietena fotomodel, ca si el, de care se lipeau ochii la toti barbatii din sala
Am facut muuuuuulte poze, ca omu prost ce nu a mai vazut hotel de 5 stele, am pozat tot ce am gasit pe acolo, cand nu se uita nimeni, bineinteles
monica70 spune:
DEEA esti mortala cu peripetiile de la nunta.Am vazut si pozele,super ati fost in rochiile alea.Si muzica / dansurile mi-au placut.Si tablourile Cat despre incaltaminte oricum nu se prea vedea Si la ultima nunta din Bihor unde am fost au avut o masa cu un aranjament deosebit cu o gramada de fructe inclusiv exotice, plus un vas supra-etajat ciocolata lichida .La inceput nu se prea apropia lumea,dar pana la urma s-au dus tot mai multi cu farfuriile si s-au servit cu de toate de pe-acolo.
Noi fuseram ca sa avem de unde veni.Am zis comuna langa Arad,cand de fapt e in judetul Timis,dar undeva pe ruta Timisoara-Lipova nu pe drumul pe care mergem noi la Timisoara.De cand n-am mai fost pe-acolo am uitat ce departe e.In concluzie am cam umblat noaptea ca bolunzii pe toate coclaurile.Pe la cimitir am trecut inainte de-asta.Plin de lume ,doar ca fiind inca ziua nu am putut beneficia din plin de spectacolul lumanarilor/candelelor aprinse.Totusi am vizionat de-astea macar pe drum,pe la cimitirele de prin sate.Numai in Ardeal e obiceiul asta,nu?
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Noi trezi de la 6, evident, de ce sa doarma si pruncul meu? El e in forma maxima.
Deea, ce frumos ai povestit! Imediat ma uit si eu la poze, sa va vad. Pe varul Adi nu-l stiu, sorry . Verisoarei tale CASA DE PIATRA ii dorim, cu sanatate si fericire! Mi-e dor si mie de Brasov, de Poiana...
Moni, deci aventuri pe intuneric. In zona mea nu exista asa traditie, poate daca era - era si lumea de pe aici mai buna si mai normala. Ceea ce spui tu are cumva legatura cu Ziua Mortilor, care este chiar azi, parca? Parca asa imi suna.
Noi suntem bine, ne vindecam, incet.
Nu v-am povestit, noaptea trecuta la urgente, mai aveau putin asistentele si-l luau la pupat, asa de dulce a fost. Le-a servit niste replici de ma durea mintea pe mine .
Zilele astea ma inoiesc: imi cumpara sotul masina noua de spalat. Ei, dar ce credeati, ca-mi cumpara rochii de gala si pantofi de clestar ?? Pe masina veche o trimit la socru, fiindca a lui s-a stricat, si eu ma fac cu una noua, cred ca Beko, inca nu ne-am hotarat, ca bugetul e al naibii de minuscul, si oricum nu caut ceva de fitze.
Promit sa revin personalizat azi.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)