Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara mamicute!

Ricky doarme si in loc sa fac una alta (ca de facut sunt mereu atatea!) am intrat sa mai vad iepurici. In 2 saptamani de cand nu i-am mai vazut au crescut asa mult. pe zi ce trece avem pui si mai frumoasi! ptiu ptiu sa nu le fie de deochi!

Cred ca o sa scriu impresiile in josul pozelor cum a dat ideea Irene , caci sa scriu aici in detaliu ar lua mult timp.

Multumesc fetelor ptr aprecierile la poze. Eu , cred ca se vede ca eram cam obosita si raceala ma cam terminase! Partea pozitiva e ca am mai dat jos niste kg si mai am doar 1.5 kg in plus fata de inainte de sarcina Acum cand ma vad in pozele astea mi se pare ca sunt asa sfrijita ca mai mai as da fugutza la coltz aicea sa-mi iau un kebab!

Dayanara ma bucur ca ti-a placut povestioara mea. ar mai fi partea a III , adica cele 2 zile in Bucuresti care mi-au adus atata nostalgie in suflet. stiu ca e bine si frumos aici dar eu tare bine ma simteam in RO asa cu putine bune si multe rele cum era!

ATB - multam ptr complimentul cu zambetul de reclama. nu-s eu chiar de reclama dar sa stii ca am trecut pe la dentista mea si mi-a zis ca dintii mei sunt ok dupa sarcina si mi-am facut si un detartraj asa ca sa ma intorc in IT in varianta "colt alb" sau macar "colt mai alb"

Ina sanatate puiului si sa-ti traisca mama 55 de ani? ce tanara e !!

Ah..sa nu uit ca tot am mai citit din urma OANKA - multi pupici si imi pare rau de situatia creata si ca a trebuit sa-i afli adevarata fatza in felul asta. esti o lady! Eu o cam citisem dar speram sa ma insel gandindu-ma ca doar cititul printre randuri si fizionomia unei persoane nu sunt suficiente ptr a creiona un profil...Iepurica ta are niste ochi mari si rotunzi de toata frumusetea.

Stanucel - sper ca stai bine cu moralul. am citit pe fuga si parca situatia tot gri e pe la tine. bine ca o face rozul puiul tau iubit!

La noi curge lapte si miere din nou. din micile greseli se invata mult.

Ma duc sa fac ceva util prin casa si mai revin.

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DANYBV te salut si eu

Cum ai vazut iepurasii fara parola?
Nu de alta, ca pe tine te cunosc si stiu ca nu esti vreun pedofil , dar totusi?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

DENISA foarte frumoasa Maya . Imi place tare puloverul ei mov .

Fete, Joy implineste astazi 9 lunitze, mai, nu 8.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ce frumoasa e maya! chiar ca.i sta bine in mov si puloverul e super

nafi fiecare cu ale lui, mie nu.mi place deloc, dar deloc, oricum imi vine randul si la anul, m.am uitat deja dupa bilete prin mai iunie cel tarziu....tre sa merg pt parinti asta e

unde.s poze cu mara si ianis? ma duc sa ma uit in albumul comun

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

niki ce rochita frumoasa are maria! amandoua sunteti superbe ca de obicei

si grasunica de ioana , ce tare e unde o picteaza stefi , de fapt incearca:)))

gata am vazut si ianis cu mara! aia frumoasa din poza 18 dintre carucioare cine e?
dulcisori sunt amandoi, cum stau ei pe bancuta

POZE

Mergi la inceput

ca tot suntem la ora de vizionat, am pus si eu cateva aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5531655764667063442

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna seara fetele,

Intru pe final de zi in primul rand sa spun La multi ani GabyHila!! Sa fii iubita si fericita toata viata ta!!!

si in al doilea rand doresc sa urez LML tuturor iepurasilor nascuti pe 22, 23 si 24!!! Multi pupici!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Gaby LA MULTI ANI! O viata frumoasa si fericita alaturi de familia ta!!

Ina La multi ani si mamicutei tale dragi! Sa aveti parte de multe clipe frumoase si de acum incolo! Si sanatate lui Robin! Of ca nu mai scapati si voi de raceli!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

AndrA ai fost tare simpatica cu ferma si porcii , dar sa stii ca fetele nu au nici o vina...nu prea ma mai organizez eu bine ca am inceput orele dupa amiaza, iar dimineata nu prea mai apuc sa fac tot ce imi propun..Plus ca trebuie sa imi pregatesc orele inainte de a merge la scoala. (de dans). Sper sa ma obisnuiesc cu ritmul, si sa revin la voi!

Oanka tare mult mi-a placut Maria cum se ridica ea in picioruse

Andira, nu am avut cand sa-ti urez bine ai revenit printre noi, si pupicei la pisicute.

Michelle , eu ti-am ratat plecarea in Belgia...dar te inteleg perfect cu singuratatea...haide ca poate o pui totusi de-o intalneala la cafea cu Ina! Pup Andreiut!

Nafi, welcome back si tie!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nafi - doar 1,5 kg ???? ma duc si eu sa-mi caut o raceala

Roxi - ce frumos se joaca ei . Mi se par mai mari amandoi si Ivan mai matur. Si cum isi umfla el muschii

Maya doarme de la 5. Iar ma culc maine

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput