Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 8

ioanaa28 spune:
DANIEL, PETRU, VICTOR, La multe lunite si anisori si voua !!!
Ina, la multi ani !!! mamei tale dragi !!! sa fie sanatoase inca pe atat !!
of, saracutul Robin, ...las' a se face el mare si scapa de toate neplacerile astea !!!
Mihaela, ai putea sa incerci sa-i combini legumele cu ceva fructe...ma gandesc...marul chiar da un gust bun. Succes si ..rabdare !!
si relaxeaza-te, se spune ca fiecare om are un "hop" in viata. Gandeste-te ca Angela deja l-a depasit..
Oana, ma bucur ca ti-a reusit interventia si eu ma gandesc la metoda asta de contraceptie dar, recunosc, mi-e teama. Deocamdata nu a revenit CM..mai am timp sa ma interesez ce si cum (in loc sa ma duc la munte cu banii astia
, scuze , da' si sfatul asta mi s-a parut atunci extrem de grosolan).
Miruna, sa nu te simti ignorata, dar timpul asta care ne preseaza pe toate e de vina...uneori cred ca si fetele, ca si mine , scriu din amintiri...si uitam multe.
Hai, scrie ,mai des, ce faceti, cum sunteti...ce progrese inregistreaza Daniel al tau, ca doar el e la categoria "baieti mari"'..fiind nascut in februarie.

honeybaby spune:
Hello
Gaby la multi ani alaturi de familie si de cei dragi.
O mare de .
Oana - super pozele cu Eric la inaltime. Maya ar fi sarit in nas rapid.
Roxi - vreau si eu o cana de aripioare din galeata ta. Hai ca dau in schimb un lighean de popcorn.
Mama ce pofta aveam cand am citit, azi la 5 dimineata. Am scos repede din congelator niste pastrama si nistre cotlete care le aveam de la ziua mea . De atunci nu am mai prins weekend frumos, asa ca azi ne-am scos parleala, a fost vreme excelenta de gratar
Avocado merge si cu sos de usturoi de la KFC.
Eu i-am dat lui Vali piure de banana+ piersica +para si cereale. Era super dulce si bun. El s-a strambat tot cica are gust de acoarele.
Stefimic - Sanatate multa Ioanei. Ce se mai chinuie mititica.
Nafi - welcome back. super poze, doi frumosi
Mihaela - si mie mi se pare mult o banana, o para si o piersica dar nu iese mai mult de 200 ml. Ea mananca cam 160 ml. Rar mananca mai mult
Ina -sanatate lui Robin. Pt ceva viral nici nu vad ce ar fi putut sa-ti dea. Poate un anticonvulsiv in cazul in care febra urca si nu cedeaza cu antitermice
andira - bumbitza e bine dar ocupata cu Ilinca care face si ea parte din grupul de iepurasi precoce si o alearga pe mami toata ziua + ceva dintisori.
Nu mai stiu...
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna

child spune:
Buna!
GABY La multi ani!
Sa fii fericita si iubita!
child fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)

honeybaby spune:
Voi va vaitati ce se trezesc devreme eu ma vait ca se culca tarziu. Pana la 12 nu doarme.
Meniu
banana + para+ mar ( o buc din fiecare ) + 2 masuri cereale = a papat 160
Cartof dulce+ dovlecel+ morcov+ telina + carne de pui
Am pus si cateva poze din weekend
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaVeseliaMicaJumatateDeAn#5531552170294966002
Denisa, de bebe roz

honeybaby spune:
Andra - l-am vazut pe Ianis . Un frumusel . La fel si Mara de Sanzi.
Sunt curioasa cum o sa-i stea tuns.
Denisa, de bebe roz

miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, GABY!
SA FI MEREU FERICITA, SANATOASA SI INCONJURATA DE OAMENI CARE TE IUBESC!!!!

carmickey spune:
buna dim
la multe lunite prichindeilor de azi
la multi ani gaby multa sanatate,tot ce iti doresti alaturi de cei dragi
noi am baut cafeaua pe drum..nu am ajuns la brasov,ne-a speriat vremea..am fost la manastiri la tanganu si gorgota(nu sunt sigura cum se numeste) neuroni lipsa,nu mai stiu cum se numeste manastirea...in fine ne-am plimbat de dimineata devreme,ne-am intors in ikea am papat, iar acum dormim....adelina a papat in ikea un colt din chifla fara miez,vai si ce mult i-a placut...
fetelor eu i-am dat fetitei mele, ieri ficatei de pui amestecat cu piure legume...a mancat foarte bine...
Ina_3040 imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta cu el,multa rabdare...sanatate
User-ul OanaI a primit: 12 litri vin, 23 bucati ou
PS
cat incearca fratele,mama si restul rudelor sa ma scoata la plimbare in wekeend,parca nu au nici un farmec aceste plimbari fara sot (nu mai suntem o familie)...greu :(((
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010

andira spune:
La Multi Ani Gaby, sa fii fericita alaturi de ai tai, iar Joy sa-ti aduca numai zambete!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

danybv spune:
Servus fetelor.
Va citesc de foarte mult timp, insa nu am scris niciodata. Vreau doar sa va zic ca aveti niste copilasi foarte frumosi
Va doresc sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ei .
Salut si eu brasoveanca mea Child
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre

stefimic spune:
salutare,
LA MULTI ANI FERICITI! GABY, sa ai viata presarata numai cu bucurii de la micuta ta printesa care astazi implineste si ea 9 luni.
LA MULTE LUNITE si puiutilor care astazi fac 8 lunite: PETRU, VICTOR si DANIEL.
CORI multam frumos pentru raspuns, sa stii ca si eu ma gandesc sa fac mai multe investigatii.
MIHAELA sanatate multa si sper sa nu mai faceti febra.
si sincer te inteleg acum cu faza cu negativismul pt ca si eu am o perioada tara urata si nu stiu cum sa incerc sa fac lucrurile sa fie bine, dar cred ca trebuie sa fim tari pt puiutii nostri.
INA sanatate si lui ROBIN si daca stau sa ma gandesc ,mai bine cred ca au logica ce spun si dr vostri.
ILEANA pentru STEFAN mi-a dat ZENTEL 3 flacoane pt varsta lui, sper sa se rezolve si cu nepotelul tau.
am reusit sa vad o papusa scumpa foc, MAYA, cred ca te mandresti foarte mult DENISA cu o asa frumusete.
am reusit aseara de am pus si eu cateva poze, nu prea avem multe pt ca nici nu mi-a mai ars de facut poze dar recuperez eu.
va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, sunteti pentru mine niste persoane deosebite cu care am impartasit si sper sa mai impartasesc mult timp si momente bune si momente grele.
va pup si diseara dupa ce adorm piticii ma bag la vazut poze cu iepuras ca mi-e foarte dor.
o seara placuta.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)