Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXI ce dulci si frumosi sunt copilutzii tai.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Va multumesc foarte mult de urari! Foarte mult! pentru toata lumea care ne-a urat de bine!

Intru maine si va povestesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Gabi, La Multi Ani fericiti si sanatosi alaturi de ingersul tau si sot! Fie ca tot ce ti-ai propus in viata sa se realizeze!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

nafi da da da da stau si voi sta foarte bine,pentru cei doi copilasi ai mei...dar mai am si eu unele zile, nopti in care plang....in fine toate trec....multumesc frumos

fetita mea sta cumintica in patut si nu plange la orele astea....wow wow nu imi vine sa cred...

noapte buna si linistita sa aveti
la somn

PS
merg sa vad poze...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

salutam!
am mult de recuperat din urma, in ultima saptamina a fost ca la ebuni programul meu si nu am mai intrat deloc
in fine, totul s-a sfirsit cu bine, cu evenimentul si botezul :)

l-am botezat, in sfirsit
nu afost prea stresant pt mine pt ca a fost strict familia (nu cu toti verii, ci parinti, bunici, frati, surori) si nasii, plus bonele din viata lui Floricica, pt ca-s importante pt el :)

Floricica a fost f cuminte la slujba, era dormit si mincat si s-a uitat plin de interes la toate din biserica
s-a ocupat cu smotocirea trandafirilor de la luminare, la fiecare 2 minute iar il vedeai ca duce la gura o petala, o feriga, ceva...
bineinteles ca a plins cind l-a scos din cristelnita, dar m-ar fi ingrijorat sa nu plinga :)
si a fost indignat la impartasanie, ca nu i-a placut alcoolul

dupa biserica am mers toti acasa si nici aici nu m-am stresat ca am pus pe masa tone de mincare si dulciuri si bauturi, gen open buffet, asa ca fiecare s-a servit, ba au bagat si farfuriile si paharele in masina de spalat vase, ca erau toti de-ai casei :))

seara nasa i-a facut baie cu orez, miere etc si el i-a multumit udindu-i cit a putut de bine rochita cea noua

o singura veste proasta am: au venit socrii pt botez de joi, si stau pina pe 2 noiembrie :((

pup si mai intru zilele astea, desi mai am o groaza de treaba - birou, renovat baie tata, pisica la doctor, vaccin Floricica (ala de 6 luni care a ramas nefacut din cauza bronsitei si apoi a botezului :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita am citit totul despre tine,am vazut pozele cu bebelusul tau de la nastere pana in prezent....am vazut cu tine graviduta....ce multe poze i-ai facut baietelului !!!! si cu tine graviduta !!!

mi-a placut totul de la planul tau de a avea un bebe si pana in prezent...FELICITARI....chiar ca cineva acolo sus te iubeste....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Aha, e ziua ta GABY !

LA MULTI ANI !!!!

Sa fii sanatoasa, inteleapta si fericita!!!

(imi pare rau ca ti-am scris la spartul tirgului, dar am zis ca mai bine asa decit deloc - ca pe HONEYBABY am scapat-o de ziua ei si tare mi-a fost ciuda )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Stanucel, te imbratisez cu drag! Sper sa treci cu bine peste aceasta perioada dificila din viata ta! Doamne ajuta!
Vladi, felicitari pt increstinarea lui Floricel! Ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit! Si rabdare multa cu socrii tai!
Ellanik, iti multumesc si tie pt urarile de sanatate!
Nafi, ma bucur ca te-ai simtit foarte bine in Romanica noastra! Nu-i asa ca cel mai bine este "acasa"? Exact asa ma simt si eu cand vin "acasa"! Mi-e asa dor de "acasa"!
Oana, sa stii ca tot ceea ce fac aici, o fac cu multa pasiune si daruire, nici nu mi-as fi inchipuit vreodata ca am sa lucrez in domeniul afacerilor, dar stii cum e in viata, "niciodata sa nu spui niciodata"!
Vazut si pozele cu Maya in mov si jucausii de Silvana si Ivan! Ce-mi plac!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good yoy want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

DANYBV te salut si eu

Cum ai vazut iepurasii fara parola?
Nu de alta, ca pe tine te cunosc si stiu ca nu esti vreun pedofil , dar totusi?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Am vazut pozele aici prin mesajele voastre,cele de la semnatura, atat.

Imi sunt tare dragi copii, mai ales acum in aceasta perioada , cand merg de-a busilea, cand incep sa zica primele cuvinte, etc.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Am recuperat si eu din urma.
Ce imi amintesc, MARIA care se ridica in picioruse si merge perfect de-a busilea. E adorabila. Telefonul acela ii place mult si lui David.

DENISA am vazut-o pe Maya dulce in parc. E un copil tare vesel si frumos!!!

ROXANA mi-au placut mult fratiorii. Eu gasesc ca seamana intre ei. E o poza in care se uita Silvana in jos si tare seamana cu Ivan.

Sanatate bolnaviorilor. Si noi ne inscriem in club.

AMI, multumim. Daria a vrut neaparat rochie de Alba ca zapada pentru petrecerea de Halloween. Cum tati nu a gasit la Bucuresti iar in PN nici atit am facut-o eu.
Acum vrea ca David sa fie pitic. Poate o conving sa il lasam sa fie un animalut dulce ceva (nu ca nu ar fi mai usor de facut o caciulita de pitic...)
Pe tati l-a "decretat" print, eu sa fiu regina( dar voi fi Minnie Mouse ca deja am costum).

Si da, David merge in patru labute,din ce in ce mai bine, face tot felul de miscari, echilibristica in pame si virfurile picioarelor, e tot numai fibra.

NIKI am vazut-o pe Maria in rochita si pe tine in violet. Sunteti foarte frumoase.

VLADI, sa va fie de bine increstinarea si felicitari pentru eveniment. Rabdare cu socrii.

La multi ani Gabi! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta si de tati!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput