Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mi-am amintit ca am vazut si poze din periplul romanesc al lui RICKY.
El e un dulce iar mami arata fantastic!!!

NAFI ai un chip foarte frumos, semeni la sprincene si fizionomie cu o cunostinta de a mea.

Irene si Rebiana multumiri pentru cuvintele frumoase lasate la poze.

OANA te-am votat. Cind se incheie? Imi doresc sa cistigi tu!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Merg sa ma indop cu ceva ciocolata ca de miine iar la dieta si reincep si aerobicul.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

RAMY sa-ti traiasca nepotica!!

Of, ce multi iepurasi bolnaviori, febra, antibiotice... nu-mi place deloc ce am citit pe aici :(
!!
Fetelor, nu uitati, cind dati ANTIBIOTICE, sa dati si PROBIOTICE !! Eu dau mereu probitocie (depinde ce am prin casa: Biotics, Protectis, Ecoflorina - asta o ia repede ca-i dulce tare) cam dupa o ora de la administrare antibiotic.
La astia micii e tare important, ca li se face varza flora intestinala si dupa aia au probleme de digestie, ori ii doare burta, sint deranjati la scaun, ori chiar vomita...
Ultima data am uitat la Floricica de probiotice si a facut o candida cam urita in gurita... Am jurat ca nu mai uit!
E asa de simplu sa eviti probleme daca dai probiotice sau macar iaurt, ca si el are bacili lactici buni :)

STEFIMIC - sanatate multa puilor! Of, Doamne, imi imaginez prin ce treci !!

INA - eu, care nu cunosc pe pielea mea cum se face medicina in alte tari, as lesina de frica sa aiba copilul 39,5 febra si sa nu-i dau antibiotic!! Eu stiam ca daca e febra, e infectie bacteriana peste aia virotica si e musai antibiotic...
Cum sa zic, pina la 38,5 , hai 39, as mai rezista, dar cind merge spre 40 eu nu mai stau deloc pe ginduri...!
Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Rebiana, Irene, Irina

ma intorc la capitolele din urma - nici macar nu stiu cite am sarit, of, nu-s la curent cu multe lucruri se pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumim pt complmente

Vladi sa-i fie de bine increstinarea lui Floricica. Nici Maya nu a apreciat vinul. S-o fi asteptat la bere.

Ne iese si noua un dintuc. Are doua pct mici-mici, colturi de la acelasi dinte cred eu, nu se simt la mana si nici nu se vad foarte bine.

Si daca tot e trecut de 12
La Multi Ani Andira !!!
Sa fi sanatoasa, fericita si iubita alaturi de sot si cele 3 pisici minunate

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Gaby, LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI FERICITA,ALATURI DE JOY!!! scuze de intarzierea mesajului, abia acum am gasit un pic de timp liber.
DANIEL, PETRU, VICTOR, La multe lunite si anisori si voua !!

Asta a fost pt ieri....si pt azi:

ANDIRA, La multi ani fericiti alaturi de familia ta minunta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna seara mamici
Urez si eu insanatosire grabnica piticilor si mamicilor, la multi ani si lunite sarbatoritilor din perioada in care am lipsit de pe aici, Bun venit mamicilor noi.. nu nominalizez ca imi e teama sa nu uit pe cineva, dar va pe toate fara exceptie.
Vreau si eu parola sa mai punem niste pozici dimineata si sper ca reusesc sa termin de copiat si celalalt articol de care spunem si sa-l postez. Dar sa vad cum imi impart timpul ca suntem singure acasa, Sorin este plecat cu tatal lui la spital sa ii opereze si celalalt ochi de cataracta.
Uf de cateva zile tot ma chinui sa va intreb cate ceva si de fiecare data ma opreste mandra mea, iar acum nu mai stiu ce vroiam sa intreb
O scurta intrebare: cand incepem sa le aratam desene cu animale si sa le spunem ce animal este? adica cand facem treaba asta mai serios ca eu am incercat zilele trecute pe un pian cu care ii place sa se joace si mi-a intors spatele, si-a luat alta jucarie
Fug ca s-a dus pe hol si trezeste toata casa cu vorbaraia ei.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

multumesc pentru parola

La multi ani Andira
La multe lunite Ioana (de Stefimic)

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Gata.. am pus cateva pozici

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
dragelor profit zilele astea sa mai scriu ca saptamana asta ne transfeam la apartamentul de aici si apoi plecam un pic in velgiatura cu tati, si nu stiu daca mai pot intra o perioada.
La intoarcere ne intalnim si cu tatal meu care-l aducem la noi de sarbatori, Doamne sper sa-i placa si ne lase sa-l ajutam, psihic e jos de tot...ca a iubit-o pe mama..

andira, tu draga mea esti sarbatorita de azi!!!!!!!!!!!
La Multi Ani si sa fii fericita cu famila ta frumoasa!
Sa te bucuri de "pisicile" tale!
Toate cele bune si azi o zi fantastica!!!!!!!!!!!!

Vladi, uau, gata avem floricita crestin!!!! Sa-i fie de bine!
ooo o perioada asa lunga cu socrii... auzi tine-i pe afara. la plimari, sa vina acasa rupti, asa nu mai au timp sa strice sau sa se bucatareasca ei.

Irene, incet, incet iti revii, sanatate!

Erina, ce frumos, o familie file de poveste sunteti, sa va costumati si sa faceti poze!
Noi sambata asta suntem invitati la o petrecere de copii, vedem cum va reactiona castelanul nostru! nu stiu in ce-l imbrac, inca nu am primit dress-code-ul, aici se obisnuieste sa se dea indicatii.
a si eu sunt nebuna dupa ciocolata, nu-mi mai cumpar dar saptamana trecuta am primit o cutie si ce crezi decat sa stau cu gandul la ea am terminat-o incet, incet intr-o zi!

Nafi, ma bucur ca ti-a placut acasuca si te-ai intors incarcata sa zicem asa! si eu adoram sa merg acasa, eu am plecat chiar cu un oarecare regret, nu mi-am dorit niciodata sa plec. Acum de cand cu mama...nu ma trage ata, poate timpul le va aranja pe toate.
vazut poze cu baiat superb si mami fotomodel!

Rebiana, merci, asa e Joy ieri a facut 9 luni, uau!!! merci
babyangel, ce frumos sa te duci la dansuri, ador chestia asta... dar vb sotului nu le poti avea pe toare in viata, el uraste chstia asta

oana cu alimentara, iar am bagat marfa azi! asa e bine? sa nu te mai remarit, nu de alta dar nu vreau asta!

va pup si pe curand

meniu de azi:
dimineata mango + para fiarta ( cruda nu o vrea)
pranz piure de legume( cartof dulce+morcov+feliuta de ardei verde+dovleac+ un buchetel de broccoli) + carnita de pui+ ulei

sambata si duminica nu aa mancat deloc pireul de legume, cel de fructe da, nu ne stresam, vrea bine, nu... si maine e o zi!

vapup si un incepul de saptamana frumossssss

castelana mami fericita

Mergi la inceput