Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
irinabobe spune:
Andira La multi ani, sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de bucurii!
carmickey spune:
buna dim.
haideti la cafea
la multe lunite prichindeilor de azi,multa sanatate...
andira la multi ani multa sanatate,si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi tie...
noi nu am dormit bine deloc,cred ca iese si cel de al doilea dintisor...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
babyangel spune:
'neata fetele,
cafeluta este fierbinte..asa ca va astept cu drag!
Ioana28 pai lasai si tu amanet ceasu' sau telefonu'..nu merge asa?
Child s-ar putea sa nu ai acelasi succes cu mamaliga..nu are aceeasi consistenta si nu e nici sarata Dar eu stiu ca la toti copiii le plac pufuletii si decat sa le dai alte chestii de ronzait cu E-uri , mai bine puf, chiar daca au sare.
Nafi sa inteleg ca esti mai slaba dupa saptamana de masaj si parafangodeci avem alta fotomodeala printre noi!!!?
Hai ca nu ma plang nici eu ca mai am doar 5 kg de dat jos!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
babyangel spune:
Stefimic ma bucur ca au trecut "ceasurile rele" cu bolnaviorii tai. La multe lunite Ioanei si sanate tuturor!
Vladi, nu cumva tu esti cu socrii aia care distrug tot ce ating??(de fapt soacra) Vai, succes si rabdare multa ...(era si vorba aia cu rabdarea si tutunu'..da;nu mai stiu exact)
Honey ca sa iti adoarma mai repede , nu o lasa sa doarma mult dupa-masa. Eu daca adoarme la 6-7 , mai mult de 1 ora-1 ora jumate nu il las. Ma duc, fac galagie in camera, pun radio, etc.
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Multumesc de cafea,STANUCEL, BABYANGEL, eu iau de la amandoua,asa poate ma mai inviorez si eu...
Iar vin dupa o noapte siecsi rau, fii-mea de la 3 n-a mai avut somn, a facut kk,am schimbat-o dupa alergaturi prin pat si n-a mai adormit decat dupa 5 si a dormit mult..pana la 7
La multi ani! ANDIRA Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de pisicutele tale si sotul tau!
La multe lunite! Ioana de StefimicSa cresti mare si sanatoasa!
OANA, User-ul OanaI a primit: 7 kilograme carne, 17 bucati ou
Revin mai incolo, sunt prea varza, nu mai stiu nimic din ce-am citit
briza_marii spune:
Pe principiul : "mai bine mai tarziu, decat niciodata" Gabi, Joy, sa aveti parte de tot binele din lume!! La multi ani sanatosi!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
La multi ani andira! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copii si de cei dragi tie
multumim pt complimente!
rebiana, erina, denisa
child nu tine cu mamaliga:))) cel putin nu.i la fel de buna ca pufuletii pt ei si ivan a mancat de mic pufuleti, mai tarziu un pic a mancat si mamaliga cu branza si unt dar nu s.a omorat dupa ea
de fapt pufuleti a inceput sa manance cand avea peste 12 luni
silvanei i.au iesit dintii jos si nu stiu ce.i mai iese, ca de azi noapte de la 4 se foieste , a adormit abia acum...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
BDana spune:
Buna dimineata
Denisa am vazut si eu pozele voastre. ptr Maya, care este o dulce si un copil tare expresiv.
BDana spune:
Roxana ai 2 cpopii reusiti. Sa fie sanatosi si sa va faca fericiti in continuare. Cred ca se "inteleg" din ce in ce mai bine. (?)
babyangel spune:
La multi ani Andira si sa ai o zi speciala!
Pun si eu meniu:
gustare: banana
pranz: broccoli, cartof dulce si pulpitza de pui
cina: iaurt cu dovleac placintar si fulgi vanilati de orez
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a