Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna dimi!

La multi ani Gaby!!!

Rammy felicitari pentru nepotica!!
Oana astia s-au facut zgarciti, nu mai dau decat cate un produs, bulangii!! Sa stapanesti sanatoasa noua "achizitie"

Multa sanatate copilasilor bolnaviori Andrei mai are ceva mucisori numa buni ca sa faca baloane cu ei. Doamne cat e de comic! Si ma lasa sa ma joc cu pompita in nasul lui ca se gadila si rade de numa

Si dam si noi azi de baut, avem al doilea dintisor care ne-a chinuit aproape o luna!!!

Va pup, iesim la plimbare

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

MIHAELA si a mea doarme tot o jumatate de ora; maxim! Ma bucur ca Angela nu mai face febra. Uite cum imi amintesc eu in situatii din astea de poezia cu doctorita... "N-am dreptate, dragi copii? Numai mama sa nu fii!"
CASTELANA
RAMY sa-ti traiasca nepoata!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Da Rebiana si eu imi amintesc de poezia aia .
Vai cat m-am stresat, am retrait iar tot cosmarul de dupa nastere, desi stiam ca nu sunt motive, doar copiii fac des febra si de-astea, dar semanau episoadele, febra fara nici un alt simptom. Deja iar am intrat intr-o stare naspa, mi-e frica mereu ca se va intampla ceva rau. Off, trebuie sa-mi revin, ca nu-mi place sa fiu o mama stresata.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Doar ce l-am adormit pe Ricky , trebuie sa-si faca jumatatea lui de ora...

Ramy - felicitari ptr nepotica dolofana si recuperare usoara mamicii.

Oana - hai ca m-ai amuzat cu nerabdarea de a vedea pozele. Poate o sa va dezamagesc dar sa stiti ca am facut putine O sa le incarc azi pe contul comun ca sa nu mai dati cu pietre

Ieri am inceput intarcarea lui Ricky! Prima lui supica facuta dintr-un cartof si un morcov fierte bine si la urma i-am dat doar supa goala , legumele pasate vor fi adaugate in cateva zile. Trebuie sa spun ca Ricky a fost chiar viteaz. s-a aruncat asupra farfuriei , si-a bagat mainile in ea si nu mai prididea sa inghita din lingurita care parea minuscula pe langa apetitul lui sanatos A mancat cam 50 ml dupa care i-a pierit elanul si ne-am intors la laptic. dar ptr prima data cred ca a fost f bine

O dimineata frumoasa tuturor (aici a plouat si e urat)

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani gabi! sanatate si fericire iti doresc, alaturi de joy si restul familiei

stefi multa sanatate1 saracutii prin ce.ati trecut si voi....

freedelia distractie placuta

rebiana foarte frumoase jucariile de masina!

nafi ai povestit frumos tare

acum a mancat
papaya+banana+mar+cereale
a iesit destul de mult din jumate de papaya, o banana, intreaga si un mar intreg, dar n.a mancat tot, restul eu, oricum mai mult de jumate a bagat ea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La multi ani Gaby!!!Sa fii iubita si dragalita de soatza si fatuca si nu numai!!!Pupaturi de la noi toti!!
Cine ma intreba cum am facut aparatorile inalte pt patut?Ei bine patutul arata ca o cazemata dar ce bine e asa !!!Am luat burete subtire si l-am invelit in panza cu nojite la capete ca sa le pot lega.Am venit putin si peste margini ca da cu gura in muchii si isi rupe bunatate de colti!!!
Ramy sa-ti traiasca nepoata!!!Stie proaspata mamica ce o asteapta???
Meniul de ieri/azi :
dimi=mar+para+o lingurita cereale/ mango+mar+afine +o lingurita de cereale
pranz=piure (telina,cartof,ardei kapia,frunza de telina,morcov)+ ou+ o lingurita de iaurt si apoi a mai bagat jumatate de pahar de iaurt ca ii luceau ochii ca la foci / piure (conopida+broccoli+morcov+dovlecel+morcov+ardei copt+un catel de usturoi+ taitzei facuti de strabunica )+curcan+putina smantana
cina=iaurt cu branzica si cereale/ paste cu iaurt
Intre mese cate o bucata de banana sau mar sau morcov in feeder.
Noi cei mari ii datoram o idee de festin Roxanei :KFC sau Mc .Azi mergem sa ne intalnim cu MIckey Mouse ,Goofy si Donald la mall.Sunt curioasa ce reactie va avea Geo ca el il iubeste efectiv pe MIckey .Cand il vede ii curg balele ca rade si uita sa inchida gura.Poate facem poze si aratam.
Freedelia jur pe rosu ca ma gandeam la tine cand a fost "scandalul".
Oanka tu esti o specie pe cale de disparitie: prea buna pt epoca asta.
Oana deci acum ai liber la dezmatz!!!
Andira tare faza cu fetele si cu tati.Imi si imaginez!!!Cat despre Iris eu cred ca a luat microbul calatoriilor(glumesc evident).Trebuie plimbata mai des ca sa nu se reactiveze iar si iar si iar.
Roxy ti-a mai trecut???Eu iti zic ceva....ai vazut tu drac mort???Asa ca relax ragazza!!!
Castelana te vad eu ce party ii tragi castelanului cand o creste!!1
Oanka am vazut foca umblatoare.Bine ca e fundu greu si moale ca sa cada bine pe el!!!tare haioasa.Geo ar fii avut gura rupta pana acum daca ar fi avut libertatea Mariei.El e tare zgubirlitic!!!
Rebiana am terminat chilotii acum fac franjuri!!!daca ma plictisesc.Imediat vine inchiderea de luna si ma apuc de hartiile sotului!!!Cat despre jucariile de masina cand are nervi si nu vrea sa stea lui Geo nu-i trebuie decat tzitzi.Or avea astia la magazine de copii?sau merg la sex shop???
Honey merci pt reteta cu avocado.Si fetelor care mi-au zis cum sa-l aleg!!!Tuturor de fapt!!!
Michelle pup fata ca sa treaca dorul de acasa.Plimba-te si tu..pune-ti ordine in ganduri.ce sa zic si eu???Lasa ca veniti voi inapoi.Bine ca o ai pe Ina acolo.
Mihaela fetele frumoase.Geo, nu eu!!!
Irene,Stefimic,Stefanna sanatate multa.
Jeni nu mai zici nimic?Na ca te bag in seama si tu umbli creanga!!!
Stanucel,Iliraluca,Sanzi,Andra.Mai dau eu pupaturi si mai incolo ca mi s-a uscat gura.Merg sa bag taiteii la supa lui Geo!!!
Revin pe seara daca am cu ce !!!

PS Miria poti face un party de Haloween si tu sa fii animatoarea!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata si de la noi!
Azi e superb afara si cred ca vom merge in parc cu tati.
Multumesc pentru comentariile mult prea frumoase de la poze!!
Meniul:
- banana, para, cereale;
- ficatel cu morcov, ardei kapia si un pic de mamaliguta;
- cred ca va fi dovleac copt.
Zilele astea imi amintisem ca am citit pe undeva ca mancarea pentru bebelusi tb sa se rezume intr-un singur cuvant = simpla. Eu i-am facut de vreo cateva ori budinca si acum parca imi pare rau, ca ma gandesc ca se pierd din proprietatile alimentelor. Si cred ca de acum voi incerca sa i le prepar cat mai putin.
Am vazut si cateva poze, cat mi-a permis timpul: Ianis cu caciulita cu iepuras si batic la gat la intalnre cu Mara de Sanzi, la fel de eleganta, cum stateau ei pe banca... . (Fetelor nu v-a fost frica sa nu se traga in fata si sa pice???) Aaa! Si poza cu dovleacul?
Si pe cele ale Erinei. David a inceput sa mearga dea busilea? Sau doar incearca? Si am vazut ca i-ai facut Dariei rochita ca cea a Albei ca zapada! Cu ce ocazie? Pentru Halloween?
Am vazut si filmuletele cu Maria de Oanka, care o urmareste pe mami peste tot, intradevar e foarte precoce si activa, si pe Eliza de Corimami cum papa ea si spune ma-ma!!
Binenteles ca am uitat sa ii urez bunvenit Danei. In curand o sa facem ca cei de la AAA... buna, ma numesc X, si sunt dependenta de DC!!
M-am mai amuzta cu Roxana cu mancarea si Andira cu tati si fetele cu chitara.
Mai aveam de scris dar timpul zboara asa repede... off!
Pup toti iepurasii!

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La multi ani Gaby!!

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetelor, va invit la poze proaspete! pe contul comun!

Eu inca mai admir la iepurici!

Si sa nu uit s-o urez si eu pe Gaby!

LA MULTI ANI FERICITI DRAGA GABY! SA AI O ZI SUPERBA SI UN TORT DE SA TE LINGI PE DEGETE! PUPICI SI LUI JOY CARE ARE NISTE OBRAJORI DE VIS!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani draga noastra Gaby!!!

Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie si toate visele tale sa devina realitate!!!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput