Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Rebiana27 spune:
'Neata! Mi-e randul sa dau cafea ca sa ne fie ziua cu spor.
CASTELANA foarte faine ideile pentru petrecere. Le notez pentru mai tarziu!
DELIA voi aveti parte de activitati minunate! Zile frumoase cu soacra!
ILEANA stiu de Zentel, tinctura de propolis, seminte de dovleac, capsule cu praf de usturoi sau chiar 2-3 catei de usturoi lasati la macerat peste noapte in lapte fierbinte (copilul serveste laptele dimineata pe stomacul gol).
Giardia se dezvolta f bine in apa.
Uite si aici un articol fain http://www.desprecopii.com/info.asp?id=238
Mandra mea face vocalize de pe la 6.45 Soprana veritabila! OANKA zici ca trec episoadele de treziri cu noaptea-n cap? La noi e roman foileton si nu vad finalul, neam :))
Mi-a placut ceva ce-am citit: maine e facut din fiecare zi de azi.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
ROXI, IRENE, ANDIRA
OANA votat!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 'Neata! Mi-e randul sa dau cafea ca sa ne fie ziua cu spor. CASTELANA foarte faine ideile pentru petrecere. Le notez pentru mai tarziu! Mi-a placut ceva ce-am citit: maine e facut din fiecare zi de azi. Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
te pup si eu acum ma pregatesc de pranz.
faina descrierea zilei de maine, profund, merci!
te pup si bineinteles pup soprana familiei! [pardon si flori ca la soprane asa se merge
castelana mami fericita
Ramy77 spune:
Neata,
Mersi de cafea REBI, mai dau si eu una si in plus,, fara alcool ca e prea de dimineata...fac cinste, am o nepotica, a nascut vara-mea aseara o fetita de 3.800g.
LA MULTI ANI! GABY! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi tie si fie ca tot ce iti doresti sa se implineasca!
La multe lunite iepurasilor JOY de Gaby( ce frumos, in aceeasi zi...), Petru-Gabriel de Greenfrog, Victor Andrei de Loriangi, Daniel de Miruna79 Sa cresteti mari si sanatosi!
Ma duc sa-mi mai pun o cafea...
BDana spune:
Buna dimineata.
Cop[ilul meu a gasit de cuviinta sa ma trezeasca de la 4 dimineata si acum este inca asa de voios de nu imi vine sa cred. Iar mie imi pica ochiii.
Totusi, am vazut ca azi una dintre mamici este sarbatorita. [red]La multi ani Gaby [/red] sa ai parte sa sanatate, fericire si sa te bucuri de Joy 100 de ani.
oanaiacovita spune:
Neataaaa!!!!!
Azi bem, asa-i???
Gaby draga, LA MULTI MULTI ANI,scorpiuta, sanatosi si impliniti, alaturi de micuta Joy si sotul tau.
LML iepurasilor de 24: Veronica Joy (de GabyHilla - pfai ce petrecere e acolo la voi), Petru-Gabriel (de greenfrog, Victor Andrei (de loriangi), Daniel (de miruna79)!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
oanaiacovita spune:
Am uitat de meniu ieri, desi iar a facut figuri, dar il pun sa nu ma bata Andra:
- dimineata: banana+para+mar+cereale
- pranz juma de borcan de la Nestle (cu vita), am fost in deplasare
- aseara: juma din ce a ramas la pranz si 3 sferturi de iaurt cu cereale
La noi e verificat, nu ne plac borcanele.
Andira ce figura e sotuk tau. Lui musai ii trebuiesc senzatii tari.
Irene ce lucruri faine faci in viata.
Si eu am lucrat in Resurse Umane dar pe partea de carti de munca, dar dupa 2 ani mi s-a parut prea monoton si am trecut la vanzari si forecasturi de vanzari.
Rebi pai nu au legatura cele doua activitati de ecografie. Eu m-am dus sa ma chinui in doua parti diferite.. Tocmai zilele trecute imi zicea cineva ca sunt cam sado-maso. Multumim de topul cu jucarii. La noi merge orice punga care fosneste.
Child si noi am manca mereu pufuleti, dar nu ii dau ca nu gasesc fara sare.
Nafi bine bine, povestea ca povestea, dar vrem pozeeeeeeee.
Delia chiar ca ti-am simtit lipsa la "cearta". Totul ar fi fost mai palpitant. Distractie placuta la armata.
Castelana mama cati miei trebuie sa primesc de la tine. Mereu ma mariti cu un alt nene si imi dai alt nume de familie . Sfaturile tale sunt pretioase, zici ca ai copii de o viata.
Ramy sa iti traiasca nepotica.
Alina2(scoatem pe viitor 2-ul ca ai ramas singura ) ce faciiiii???
Niki tu????
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
Rebiana27 spune:
Nauca-s!!
LA MULTI ANI GABY!! MULTI ANI VOIOSI SI PLIN DE IMPLINIRE!!
OANA pai nu la eco depistase doctorul ca are uterul nu stiu ce forma? Eu de asta ziceam ca-i bine acum de vreme ce a putut fi montat steriletul.
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani Gaby!!! Multa sanatate si fericire alaturi de familie
Rebiana frumoase jucariile. Noua ne trebuie un arsenal, ca doarme doar juma de ora.
Castelana super idei. Trebuie sa le notez si eu. Se vede ca te pricepi la organizat evenimente.
Eu de meniu nici nu pomenesc. Dimineata papa fructe, in rest tzitzi. Mai incercam meniuri noi peste cateva zile.
Si vroiam sa va spun ca nu mai face febra
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
CoriMami spune:
Neata!
urez si eu La muuulti ani sarbatoritei zilei, Gaby! sa fii fericita alaturi de mica ta comoara si de toti cei dragi!
Totodata LML iepurasilor sarbatoriti azi!
sTEFImic am dat PM.
Toata noaptea m-a trezit Eliza plangand din cauza mucilor, mi se rupe inima pt ea, si nici nu e prea grav...
Andira, vaccinul nici nu s-a vazut vreo 6 sapt, dar la fix 2 luni de la administrare era cat moneda de 5mii plin cu puroi. A inceput reactia urata dupa ce i-am facut si vaccinul de 6 luni (dar am lasat 35 de zile intre ele). Acum dupa ce a spart e mai bine, se retrage, dar tot 1 cm are.
Pup, ma striga sotul!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina