Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebi scuzeeee, nu mai stiam la ce eco te referi. Nu, uterul a ramas la fel, dar cu ustensile potrivite a reusit sa il puna pe asta de aur, care am inteles ca e un pic diferit.

Miha ma bucur ca nu mai faceti febra, iar cu teama e normala zic eu. Eu am retrait cosmarul vietii mele cand am fost joi la Medicala 3.

Nafi merg sa vad poze.

Ami plimbare placuta. La noi e ger. Sunt 5 grade la ora asta. Am trimis pe mail ce ti-am promis.

Ella baga repejor reteta de taietei aicisea. Si ce paste ai folosit la papa? Plimbare placuta si pofta buna la fast fooduri. Sa vii cu poze.

Am pus si noi 2-3 poze.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, imi cer scuze anticipat ca o sa ster din poze si implicit si din comentarii.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La multi ani Gaby! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie!

La multi ani Veronica Joy, Victor Andrei, Daniel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Ziua buna fetelor!
La noi ploua si bate vantul iar eu acum astept sa se trezeasca bb sa-i fructele (pepene galben+para+cereale).
Inca nu am terminat de citit dar vreau sa urez si eu multa sanatate Roxanei si Oanei.Sa va iasa bine analizele si sa fiti sanatoase si vesele!
Si multa sanatate lui Iris si surioarei ei Irina si de asemenea Angelei.

Castelana am facut reteta cu avocado si somon afumat (putin schimbata pentru ca nu am avut maioneza si am inlocuit-o cu mascarpone). A fost delicioasa! Saru'mana!

Mihaela ai spus ca Angela nu papa piureul de legume si intrebai daca poti sa faci ceva.Nu stiu daca ti-a raspuns cineva(nu am terminat de citit) dar fetele ziceau ca au adaugat ceva iaurt la legume si apoi copilasii au inceput sa pape.Nu stiu daca te ajuta...

S-a trezit Filip.Sper sa revin.
V-am si sa aveti o zi faina!

P.S. Andira faine link-urile cu retete.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

LA MULTI ANI FERICITI GABI. sa ai parte de multa bucurie alaturi de cei dragi tie. o tona de flori si pupici pt tine pt ca esti un om minunat

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

La multe lunite Veronica Joy, Victor Andrei, Daniel! sa fiti sanatosi si voiosi iepurasilor

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare si din Belgia,

LA Multi Ani Gaby sa ne traiesti multi ani de acum inainte fara reparatii capitale!!!
Azi e si ziua mamei mele implineste 55 de ani asa ca zic La Multi Ani iubita mea mama!!!

La multe lunite sarbatoritilor de azi Joy de Gaby, Petru-Gabriel de Greenfrog, Victor Andrei de Loriangi, Daniel de Miruna79 !!!!

noi tot cu febra, de dimineata avea 39,5 asa ca am fost la urgente cu el. doctorul a zis ca are o infectie respiratorie virala si ghiciti ce tratament i-a dat? NIMIC!!!! nici macar o amarata de reteta cu ceva acolo... a zis ca si supozitorul cu paracetamol i-l pun degeaba ca trebuie sa las sa treaca de la sine, intre 3 si 5 zile. astia sunt tare ciudati, la extrema cealalata decat unele povesti din Romania unde imediat se da antibiotic.

Ramy multumesc pt parola o sa intru sa vad si eu pozele noi.
pupici tuturor si multa sanatate!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut poze frumoase cu ricky si mami

cu eric la gimnastica! am vazut ceva cu bezele, n.am avut curaj sa deshis poza ca mor de pofta

ina multa sanatate! la fel se da si aici, paracetamol si gata, si prefer asa, mai ales ca majoritatea sunt virale si decat sa.i indop de medicamente degeaba, uite ivan asa a trecut inj fiecare an peste viroze importante cu muci si febra chiar 7 zile, cu antitermice si nimic mai mult
ce spuneai tu de controlor aerian? tu esti sau ai fost?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Ina sanatate lui Robin. Daca e viral nici nu ai ce sa-i dai, doar sa ai grija sa nu urce febra foarte mult. La multi ani mamei tale!

Fetelor o sa incerc si cu iaurt in legume, dar peste cateva zile pt. ca eu inca nu i-am dat iaurt si nu vreau sa-i dau chiar acum. Multumesc pt rasp.

Oana

Dayanara asa a trecut si Elena peste toate racelile fara medicamente. Doar pe la 3 ani a facut o infectie urinara si a avut nevoie de antibiotic. Nici nu ma duceam cu ea la medic, dar acum cu Angela am fugit la medic. Si ma enerveaza ca si medicii sunt foarte precauti cand aud ca a avut sepsis, una doua sar pe investigatii si medicamente si mi-e sa nu ia aiurea tot felul de medicamente.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela da, pt infectie urinara se da antibiotic imediat, sa nu ajunga la rinichi
cred ca.s mai precauti din cauza problemei care a avut.o la putin timp dupa nastere si eu as fi, sanatate multa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput