Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

de trei ori m-am asezat la calculator, care e jos, si de fiecare data s-a chitait bebi, care e sus... ma mai mir ca slabesc...
Bai, eu nu mai tin minte cui si ce i-am scris...sau doar am gandit...
o fi varsta??

Sa vedeti ca fac ieri.Duc masina la spalat, baiatul imi zice ca o face in 30 min, mai aveam 45 pana sa-l iau pe Alex de la gradi, apare si vecinul cu masina, mai stam la o poveste, masina mea e gata, mai am 5 min, sa platesc doar...dar cu ce?? uitasem portofelul acasa !!! mi-a dat bani vecinu'...Mi-e greu sa-mi imaginez scenariul fara vecinu'...

si vad ca se intampla din astea tot mai des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

stefimic, sanatate multa puiutilor !!! ce greu e sa-i vezi ca se chinuie asa mititei..

Eu ma minunez ca pana acum am scapat ( sper sa nu cobesc), adica ma minunez ca nu mi-a adus Alex de la gradi ceva brontozauri, ca pe acolo, stiti cum e, mereu e vreunul care sa tuseasca, muceasca, stranute...
De fapt Alex nu a mai facut o viroza sau raceala de un an si opt luni !!! (sa nu-l deochi) da las ca a facut enterocolita in vara...
Acu' na, el e mare, dar daca face ceva sigur da lui frate-su ca-s bot in bot mai tot timpul...Doamne ajuta sa scapam...dar iarna-i lunga !!!

Of. sanatate multa tuturor iepurasilor, sa treaca iarna asta cu cat mai putine inbolnaviri...spre deloc..
Aaaa, inca e toamna, mie-mi place toamna, azi a fost o vreme superba...

Hai, trimiteti-ma la culcare c-o iau pe campii...
noapte buna...

am editat sa va spun ca Flaviu e in It de o sapt...si mai sta una...asa ca-i am pe amandoi numa' pt mine, ca pe soacra nu v-o mai laud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Acum am reusit sa-l bag in pat pe musiu care era obosit mort dar se zbatea ca pestele pe uscat in pat si tot chitaia asa ca a trebuit sa-l adorm la mine in brate si apoi sa-l pun in pat. trebuie insa sa-l invat sa adoarma singurel cand il pun in pat ca deja la 9 kg imi rupe spatele sa-l tot legan in brate.

Multumesc ptr urarile de bun venit. V-am dus lipsa si acum trebuie sa recuperez

Irene - da..sa stii ca 12 ore din Italia pana la Brailuca mea natala e cam mult. Zborul trebuia sa fie direct dar fiind doar trei persoane pe ruta Verona - Bucuresti au facut schimbarea asta si a trebuit sa mai pierd vreo 2 ore si in Timisoara. iar ca sa te misti in tara cu masina prin satuce, gropi etc...mai bine data viitore ii zic sotului sa ma aduca el cu avionul si sa ma parasuteze direct la Braila ca doar asa ar fi mai rapid

Ah...tot si eu sunt mare fan HR si ma alatur Andirei la lista de mamici cu master in HR. si eu am lucrat destul de mult pe partea de resurse umane si am avut satisfactii f mari. Ma bucur ca ai un job atat de frumos. felicitari!

Dayanara - ai fost tare cu fleica si avocado

Hai ca ma apuc sa scriu partea a doua a povestirii mele despre vizita in RO.

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

www.babydex.com/2009/06/03/top-10-jucarii-de-voiaj/" target="_blank">Top 10 jucarii de luat in masina

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Stefimic eu in locul tau nu l-as mai duce o vreme pe Stefan la gradi, sa se mai puna amandoi pe picioare, mai ales pitica. E prea micuta sa tot faca atatea infectii. la toti.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Partea a II a : Ca la mama acasa!

Cele 10 zile la mama mi-au mers la inima. singurele bile negre au fost ptr vremea f rece si frigul din casa ( nici nu facusera revizia la calorifere inca asa ca...nici o sansa sa mai dea si caldura!). Noroc cu caloriferul electric!

Pe Ricky l-am scos la plimbare doar o data si atunci mi-a racit bietul pui de a trebuit sa-i aspir nasucul in fiecare seara inainte de culcare caci nu putea respira. Bine ca nu a facut febra! Ca sa fiu sigura ce e ok l-am culcat cu mine in pat desi avea pregatit patutul lui (luat cu imprumut de la verisorul de un an si sapte luni). si asa dormitul a devenit o problema ptr ca nu eram obisnuiti nici macar sa dormim in aceeasi camera, daramite in acelasi pat! Mie imi era frica sa ma misc sa nu-l trezesc. el se tot foia si eu faceam 13,14 ca nu puteam dormi. El se tot rotea pana dadea de mine si asa dormind isi baga mainile in parul meu si ma ciufulea si apoi ma mai musca si de fata......si tot asa pana se iveau zorile si ma duceam si faceam schimb cu mama ca sa mai dorm si eu un pic caci eram rupta de somn.

Am profitat cat am putut de ajutorul primit si o saptamana am tinut-o numai in masaje si parafango. la masaj m-am dus la un tip care mi-a facut si in ianuarie cand eram gravi si am vazut ca avea mana buna ( plus 8 ani de experienta in spate) si va spun ca dupa o ora de masaj (mai ales la spate) am plecat parca mai usoara cu 10 kg! imi luase cu mana parca o greutate de pe umeri!

In rest m-am vazut cu rudele care au venit buluc sa-mi vada minunea de baiat si Ricky a zambit la toti si a fost o veselie pe capul lui de se minunau toti. o ruda l-a scuipat ca sa nu se deoache iar el ca raspuns a inceput sa faca ploicica si- a tinut-o asa pana a plecat matusa. am murit de ras. ziceai ca-i o foca !

Cea mai frumoasa imagine a fost insa aceea a bunicii mele cu Ricky in brate. le-am facut poze ca sa vada si el cand o mai creste cum il tinea strabunica in brate. aproape in fiecare seara il adormea pe picioare si statea asa cu el si cate 3 ore ca ii era mila sa-l miste ca prea frumos dormea

Nepotelul cel mare de 10 ani , l-a smotocit non stop pe Ricky . nu se mai satura sa-l pupe si-i placea ca era asa ca o "gogosica" Si voia ca sa stam cam 1 an nu doar 10 zile!

Ca noutati..Ricky a invatat sa "se dea " cu premergatorul. ii placea tare mult si la inceput mergea precum racul, cu spatele. Apoi, eu fiind plecata prin oras, imi cam ducea dorul si daca el era in brate la mama iar eu treceam pe langa ei fara sa-i dau atentie incepea sa schiaune ca un catelus de iti frangea inima. ma intorceam la el si era tot un zambet si intindea bratele spre mine sa-l iau in brate! dragul de el!

Acum mai fac o pauza si revin cu partea a III a .

Ah..si va rog.. vreau si eu parola noua caci nu o am.

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Michelle, Child - merci ptr parola! ma duc sa vad iepurici ca le-am dus dorul!

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Stefimic, poti sa imi spui si mie ce tratament ii dai lui Stefan pentru giardia? Azi tocmai a fost sora mea sa ia rezultatele la analizele nepotului meu care are cinci ani jumate si are giardia. Mai are si un bebe de 11 luni si nu stie daca trebuie tratament si pentru el. Multumesc tare si sanatate piticilor ca tare va mai chinuie toate urateniile.
Roxana, nebuni haiosi amandoi.
Oana, bine ca ai reusit cu steriletul. Sa fie ok.

Vroiam sa va intreb. Voi scoateti seara iepurasii afara, acum ca e frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare fetelor, hai ca nu am mai intrat de fix o saptamana, dar vad ca nu mi-ati dus lipsa ca ati avut parte de subiecte hot Imi pare rau ca nu am fost si eu pe faza la cearta, ca tzatza cum ma stiu mi-ar fi placut sigur... dar acum e prea tarziu...

Noi suntem cu soacra, e ok dar super busy. Acum a plecat la Bejing cu Coleman si marti merg cu Jane sa o intalnim in Xian, sa vizitam armata de Terracotta.

Va pup, ca s-a trezit Jane.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele, intru pe mare fuga din lipsa de timp, dar voiam sa-i raspund Miriei, uite ce idei am eu pentru Dami.

draga Miria,
m-am tot gandit ca ce spuneai tu ca vrei sa-i faci lui Dami o petrecere deosebita, pe cat posibil sa nu fie acasa.
eu nu am copii mari inca dar uite ce idei mi-au venit,, in finctie de buget ( asta e nu poate fi ignorat), in functie de vreme ( iarna nu-i ca vara, Ioanaa28 e frumos in noiembrie ca si in decembrie luna mea) te poti reprofila.

1. petrecere cu tema: file de poveste sa fie un fel de carnaval, de personaje ca la bal mascat, poate chiar Dami propune tema si face chiar invitatiile apoi felicitariele de multumire ( aici se obisnuieste ca invitatul sa plece cu un cadou simbolic tip creioane, carnetele, etc.) oricum la cat de talentata esti tu sigur deseneaza si ea f frumos.
locatia la gradinita, poate ti se permite!

2. petrecere la teatru, daca este posibil sa se joace vreo piese pentru copii in ziua cu pricina, asa cu "concursul" educatoarei" care te poate ajuta cu aducerea copiilor la teatru ( tu platesti biletele) poate acolo la intrare se poate organiza sa se serveasca ceva, tortul eventual cu imaginea din povestea ce tocmai trebuie urmarita. ( ideea poate fi transformata cu vizita la muzee, la cel al satului, la zoo, la gradina botanica superba toamna! totul este si in functie de cum e afara)
locatia teatrul de copii!

3. organizarea la un loc de joaca in locatii tip mall, asta cred ca-i costisitor dar te scuteste de statul acasa. avantaj ca au animatori si aici se poate "lucra" cu petrecere pe teme: dansuri, concursuri, ceva specific varstei, ceva ce adora Dami ca e ziua ei doar.
locatia la mall!

4. la un rest nepretentios din zona care sa aiba si pizza, organizati pizza party, rogi pe bucatar sa-ti permita "jocul" si sa ii lase la inceput sa se distreze si copii cu ceva aluat si apoi sa se vada cine a facut pizza mai buna, mai frumoasa.
locatia restaurant.

Astea mi-ai fost ideile, la varsta asta conteaza sa fie distractiv, nu neaparat sa manance cine stie ce delicatese.

p.s. nu am mai zis de petrecerea la mc, sau de alte locatii asemanatoare. se subanteleg la cap petrecerea de la locul de joaca!

te pup si petrecere frumoasa!

castelana mami fericita

Mergi la inceput