magazin metraje perdele si draperii

magazin metraje perdele si draperii | Autor: Andries

Link direct la acest mesaj

Buna,

Vreau si eu sa-mi fac niste perdele care sa fie practice, frumoase si daca se poate sa nu coste o avere. Aveti sugestii de magazine metraje?

multumesc,

Andries

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Cum vii de la metrou Pta Muncii inspre Iancului,pe partea dreapta, dupa restaurantele arabesti, vei gasi un astfel de magazin ( este pana in Volksbank).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Pe St cel Mare, intre Dinamo si Circul Globus exista un magazin...au perdele foarte frumoase si de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Daca nu ti-e peste mana,poti incerca in Europa(chiar sub pod) sau in Dragonul 7 .Ca un exemplu,eu am luat perdeaua acum 5 ani din Bucur Obor cu 36 ron/m si dupa o luna am vazut exact aceeasi perdea in Europa,la 15 ron/m .

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andries, depinde si ce material vrei, bumbac sau sintetic. Daca vrei din prima categorie, sunt mai scumpe dar clar merita. Cele din Dragonul Rosu/Europa sunt 99% sintetice. Eu am luat draperii din HDM-Prel Ghencea, bumbac 100%. Aveau deisgur si material de perdele, designul este deosebit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Eu am luat draperii din HDM-Prel Ghencea, bumbac 100%. Aveau deisgur si material de perdele, designul este deosebit.

nu te supara HDM ce este magazin sau ce??
Nu stau in tara dar vin si am nevoie pt apartul din campina de material gen husa adica mai tare cu dungi verzi rosii albe sau tesatura Vichy
Daca as gasii pe undeva ar fi perfect ca sa nu ma mai car eu cu 10 m de tesatura ca i grea rau
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

HDM= Home Design Mall, e un mini-mall pe Ghencea.
Firma/magazinul se cheama r e d s t y l e, nu stiu daca e voie sa zic si importa din diferite tari aceste materiale de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pana la urma am luat perdelele din Hornbach. Organza, sintetic, unele simple, altele cu broderie. Foarte convenabile la pret. Adica intre 11 si 20 ron pe ml. Mai am draperiile, aici nu am vazut ceva ca lumea decat la 57 ron/ml. Mai cautam.
Bumbacul e foarte bun, dar la cat de repede le distrug copiii mei, nu cred ca merita.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Alex@sara, unde este mai exact Dragonul 7?

ma interesaza sa merg acoo deoarece am de pus perdele la camera piciului si la sufragerie(am 3 ferestre de 3 m si vreau sa iau 3Xlungimea fiecarei ferestre, in total 27 m numai la sufragerie).

Poate gasesc si draperii frumoase; daca nu, am vazut ceva frumos si in stilul dorit de mine in Proges Militari. am luat de acolo la bucatarie si am avut si manopera gratis.insa perdelele care mi-ar placea nu prea merita banii aceia.

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

inca o intrebare: duminica e deschis in dragonul 7?

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

Pe St cel Mare, intre Dinamo si Circul Globus exista un magazin...au perdele foarte frumoase si de calitate.

Mama de Anca-Simona

Da, foarte frumoase si de calitate. Si noua ne-au placut. Atat de mult incat am comandat una. Si cand mi-au dat-o, mi-au dat alta. Pe care tot ele mi-o aratasera ca alternativa si eu am insistat ca nu-mi place.
Si au insistat ca pe aceea am comandat-o desi nu as fi pus ceva de genul aceleia in casa nici daca ma bateai. Evident ca nu am luat-o.

Mergi la inceput