magazin metraje perdele si draperii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanacarmen

Cum vii de la metrou Pta Muncii inspre Iancului,pe partea dreapta, dupa restaurantele arabesti, vei gasi un astfel de magazin ( este pana in Volksbank).

Presupunand a nu te-au satisfacut metrajele din IKEA (practice, nu costa mult) sau preturile din KIKA sau Mobexpert (dar crede-ma ca diferenta de pret se vede in calitate, adica am calcat 2 ore la o draperie mai ieftinuta din KIKA, in schimb pe cea din mobexpert puteam sa o dau pe deasupra cu fierul cu abur si sa o agat direct) mai gasesti prin centrul istoric niste magazine cu metraje. Pe mai toate strazile gasesti cate unul.

Pe cel de pe Mihai Bravu l-am vazut doar din masina, parea interesant. Se cheama "Casa, dulce casa" si e pana in clubul "Esenzza" sau cam asa ceva. Daca nu ai drum pe acolo, eu oricum vroiam sa ii fac o vizita luni sau marti si o sa vin cu impresii.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Eu ieri am mai dat o raita prin Dragoane(ce sa-i fac daca stau la 5 min de mers pe jos?)si in Dragonul mega shop-cel gen mall,cu etaj-la etaj sunt niste super magazine cu perdele/draperii si lenjerii de pat .Si gasesti si sintetice,si de bumbac,etc,dar la jumate pretul din orice magazin din Bucuresti(care unele tot de aici se aprovizioneaza)Si manopera este gratis,au atelier acolo.
Dragoanele sunt la iesirea din Bucuresti spre Voluntari,si nu sunt deschise duminica

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Eu ieri am mai dat o raita prin Dragoane(ce sa-i fac daca stau la 5 min de mers pe jos?)si in Dragonul mega shop-cel gen mall,cu etaj-la etaj sunt niste super magazine cu perdele/draperii si lenjerii de pat .Si gasesti si sintetice,si de bumbac,etc,dar la jumate pretul din orice magazin din Bucuresti(care unele tot de aici se aprovizioneaza)Si manopera este gratis,au atelier acolo.
Dragoanele sunt la iesirea din Bucuresti spre Voluntari,si nu sunt deschise duminica

Lamureste-ma si pe mine cum sunt lenjeriile de pat. Vreau numai bbc, si ma intereseaza marimile, daca au si cearceaf de pat inclus sau nu, daca este cu elastic sau nu; pilote (de vara, de iarna sau mixte) si garnituri de pat (de pus peste pat in timpulzilei) cu sau fara perne.

Dar cel mai tare ma doare o husa de canapea de 3 locuri si cu brate.

o sa fac un subiect separat, ca sa nu acaparez subiectul fetei

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

De acord cu dicirstea, draperiile din bbc 100% nu se compara cu cele sintetice. Si eu am 2 copii, insa nici nu mi-am pus problema ca le vor distruge (pt ca baietii mei nu fac asa ceva), ce-i drept ale mele sunt puse in dormitorul adultilor. Sunt f incantata de calitate, au fost scumpute dar chiar a meritat, nu fac des asemenea investitii. In Dragoane am fost si eu acum ceva vreme, nu am gasit nimic din bbc la perdele sau draperii, chiar se uitau stramb la mine vanzatorii cand intrebam de asa ceva.
Plasticul si sinteticul ne acapareaza parca prea mult viata, prin bbc simt ca respir si psihic ca sa zic asa. E opinia mea, nu am intentia sa starnesc polemici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Pentru camera copiilor eu am gasit ceva extra super frumos, am uitat unde am pus cartea de vizita si evident, si cum se cheama magazinul...dar stiu ca e pe calea vacaresti, langa scoala 100.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

gata, am gasit cum se cheama magazinul:
www.perdelepentrucopii.ro/" target="_blank">draperii pentru copii

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput