Mamici si Gravidute Italia ***(84)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare mamici si burtici!
yoanna, bine ati revenit!
abramburika, cum a fost la finut?

Daca ati raspuns deja, scuze, nu am dat refreash de dimineata, merge reteaua ca un....

Seara placuta!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Am revenit!
slimatei, ne luam de mana, si eu am o durere de sale!!!
Am de vazut poze!Pun comnentarii acolo!
nafi, imi pare rau ca deja aveti probleme cu vecinii. Asta e rau la bloc .

Eu sunt cam suparata, trebuia sa recuperez niste bani de la fostul loc de munca, iar cei de la sindicat au gresit calculele, si judecatorul a emis ordin pe suma gresita.Nu stiu cum o scot la capat.

Va salut pe toate (raluk31, snow, brambu, cris, daviduca, Irina, LAexandra)
Noapte buna!

Giani

Mergi la inceput

danagie, cum te inteleg cu sentimentul de vina..Off
Eu ma parpolesc (regionalism?), nu stiu ce sa fac, dadaca sau nido!!? Prima varianta pare castigatoare, dar de unde sa o gasesc
Oricum, o sa-ti fie si tie mai usor. Ii dai la program pana la 13?Sau pana la 16.00?

Curaj, trebuie sa o facem si pe asta

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

snow, raluca , kemsy - multumesc , va doresc si voua si puiutilor vostri ceea ce ne dorim si noua!!

ralu - sigur ca e cu Mickey, pai pasiunea e pasiune, dom'le .

danangie - sa vii sa ne spui cum a fost la nido! Cat va inteleg, cu vinoavatia si "despartirea" asta (si pe kemsy)!!

mamma bis - o fetita si 33s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!

multumesc de urarile de bine..
deja ma simt mult mai bine... desi am luat antidolorifici, am primit si rasfat "maxim" de la soatza zilele astea(massaggini,etc) in concluzie n-a fost chiar asa rau
azi dimineata ,desi ma mai strange in spate un pic, macar reusesc sa ma indoi.
computerul, il vad ca colaboreaza si el,(nustiu de ce cateodata imi face glumele astea, si ma enerveaza ca nu reusesc sa vad in "timp real" ceea ce scriu, asa ca uneori ma las pagubasa)

da' gata cu lamentelele..trebuie sa recuperez.. ca voi ati fost harnicute tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana ma bucur ca sunteti mai bine la cavarerii tai sa se integreze bine la gradi. stiu ca iti va veni greu, dar odata ce ai luat hotarea asta sa nu dai inapoi, vei fi tentata, asta sa fii sigura,(si eu am fost tentata ) mai ales primele zile, cand va fi distacco, cand ii lasi acolo.
s-ar putea sa si planga , desi fiind amandoi e deja mult mai bine pentru ei.sunt in aceeasi grupa sau ma insel? bafta multa si fii tare!

giani..am vazut in urma, ca ma intrebai ce facem..iote ce-am facut..am stat la pat (cam asa mi se intampla mie)
da' n-a fost chiar asa rau ca am fost servita ca o regina

apropo de Sardenia e super ,super destinatia..merita macar odata in viata, sa vezi acele frumuseti. Noi am fost in viaggio di nozze,in Costa Smeralda(Olbia/Porto Rotondo)am stat la niste apartamente inchiriate, nustiu ce sa-ti spun de plata ca ne'a fost regalat viaggio, dar oricum pe vremea aia (2004), 10 zile la inceputul lunii septembrie, cu tot cu traghetto dus-intors (2 persoane),nu cred ca a ajuns, mai mult de 500 euro...
intereseaza-te la o agentie, sigur gasesti ceva convenabil, mai ales din timp.

felicitari lui Loris mergaretul!
wow.. nustiu cum o vezi tu..dar pentru mine imi aduc aminte ca a fost una din perioadele cele mai frumoase..ma refer cand vezi progrese..iti vine sa plangi de fericire.
a fost grelut ,nu zic ca nu, pana cand a reusit sa se tina singura pe picioare si sa reusesc sa stau si eu mai linistita(ca tare's ansiosa

snow deja ati si fost aici?..nu am reusit sa ne mai sincronizam..oricum imi spusesesi ca nu ai posibilitatea sa ne vizitati..insa imi pare tare rau, stii asta...
apropo de activitatile astea care le faceti voi,
noi am avut mai multe tentative..
incerc sa o tentez mereu, dar nu prea o incanta si nu prea dam roade, oricum nu ma dau batuta.
isi pierde rabdarea repede.. din ce'am vazut eu la ea, e mult mai prinsa cu pictatul, desenatul, puzzle, lego ii place mult sa construiasca... ne facem din ele si statii, piste pentru masinute..ca tare ii mai plac..acum ne'a mai inhamat cu vreo cateva masinute.. si facem la curseeee....pilot de curse o face mama

creste bine si frumos cavalerul.. ce trasaturi are ..
sa-ti traiasca sanatos si fericit!

nafi am vazut veveritul dulce foc si o mamica superba
abia te asteptam cu impresii din romanika..frumos povestit, eu ti-am mai zis ca ai mare talent, desi imi pare rau ca nu a fost "maximul" cu drumurile si asteparile din ro.. ai reusit totusi, sa "impachetezi" uratul(ca sa-i zic asa), intr-o "plasa" buna! multumim de poveste si multa bafta in tot ceea ce ti-ai propus!

e timpul sa trimit mesajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

buon giorno!
repede repede la cafeluta apo la treburi
am dus gizuta la gradi toata cuminte si vesela
deja de aseara a inceput sa-si pregateasca zaino,nu a avut nicio problema visto ca a lispit atitea zile
mai mai ce fata am
Abramburika-ce faine poze!!!!!
si ce bine iti seamana S.sinteti leite
burtica creste dar tot micuta e vazind ca nu mai ai mult
Stefy-strega asta tot cu tine are treaba ehh????
mama i de strega
sanatate!
Danangie-te asteptam sa ne spui experienta la nido
Kemsy-te inteleg si pe tine dar ai sa treci prin faza asta cu brio
uite aici la noi ce grup mare cu gradinari sintem
bafta sa-ti iasa cu banii si da de iti recalculeaza suma ce ti-i se cuvine
Nafi-bafta cu cv si cautatul job-ului

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Cris-cum a fost la examen?
Raluca-cum te mai simti? cind o pot aduce acasa pe Maeva?
Snow-ce tineri si fericiti sinteti!
Ale deja e un nazdravan,ce a mai crescuutttt si s-a facut tot mai frumos
imi aduc si eu amint de poza appena nato si uite-l deja ce mare e
ai avut timp si de vizitat ! bravo gagica!
P. si-a mai pierdut din capelli parca si tu arati minunat,slabanoaga si gagica bine

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Alexandra-mobilizeaza-te si treci la o cafea
Alina(D)-azi ce tura ai? ti-ai terminat treburile?ce mai combini?
eu azi sint mai aglomerata pina dupamasa
tot pe fuga am venit de la lucru,a trebuit sa stau un pic mai mult am dus fata la gradi,am de facut pe aici si la 11 tre' sa merg dupa ea,sapt asta inca are program redus si de luni ramine pina la 13
va pup,pe mai tirziu

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Abramburika-vad ca ai apucat sa mergi si la mare
superba poza cu voi toti impreuna

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput