Mamici si Gravidute Italia ***(84)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

gata am vizionat si poze de copii frumosi foc si am pus poze cu plodu din dotare :D.Vroiam doar sa specific ca
ioana arati minunat.a crescut muuult giulia e super dulce
raluca , maeva e geniala....promite sa pui poze cu anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - da' unde stati mama, in ce oras din Ro, ca e tare fain si curat pe-acolo pe la voi. Pare alta lume ... stiu unde stai , ma minunam si eu asa, ca e tare frumos prin partile voastre.
Si tot la incaltari te gasesc, nu-ti ajunge? Frumoase pozele, frumoasa mini-vacanta!!

dana - felicitari pt. bobocii gradinari atunci! Partea proasta: sentimentulde "vinovatie" nu o sa-ti treaca asa usor, mai ales daca o sa ai un inserimento cu lacrimi. Partea buna: trece totusi, depinde de copil in cat timp. Si beneficii sunt la gradi, trebuie doar sa privesti partea pozitiva (socializare, activitati noi etc.). Te cred ca iti este greum in conditiile tale, de aia iti spuneam ca esti o mamica curajoasa. O sa fie bine, ai sa vezi.

nafi - ca mi-am amintit ... nu am luat inca fiocco azzurro, urmeaza. SI noi am pus la bloc, imi place usanza asta la ei. Bafta la interviuri!

Mai raspund pe sarite, din ce imi amintesc.

mamma bis - o fetita si 33s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ralu-
gogosica ta e mortala cum se uita la jucarie
tare serioasa si scumpa
am mai lasat commenti la unele poze in albumuri cit am apucat
ne-am plimbat f mult in week ca a venit si sotul,in rest am stat cu ai mei,am vizitat neamuri,ne-am plimbt prin oras si am avut noroc de vreme frumoasa
piti vad ca nu mai are mucuti deloc si nici tuse
de maine incepe gradi din nou
nu-mi fac griji ca ea deja zice ca merge a scuola si isi pregateste zaino
Danangie-in primele zile e normal sa ai sentimentul de abandon
si noi am trecut prin faza asta
ce sfat pot sa-ti dau e sa te linistesti ,sa te gindesti ca e spre binele lor si ai sa vezi ca se vor adapta asa de bine ca o sa te bucuri ca i-ai dus
dureaza vreo sapt 2 acomodarea asta,nu te intrista ca-i lasi acolo ca sint intre copilasi,se joaca si isi lasa energia acolo
a mea a inceput sa doarma din nou de amiaz de cind cu gradi ca vine obo de acolo si e tare incintata
curaj curaj si nu te lasa emotiilor ,ai sa vezi ce bine va fi dupa perioada de acomodare
eu am dat-o prima data cind avea un an si 2 luni si s-a obisnuit tare bine
succes!
Abramburika-nu te obosi prea tare cu mutarile prin casa
asteptam poze
delicatesea de fetita ca tare scumpa mai e
Kemsy-iar esti pasare de noapte?
Snow-pe unde ai umblat???pe la roma???
lasa ca poate ne potrivim
nu mai stiu perioada cind ai fost aiic,poate eu aici si tu acolo
multumesc de complimente fete dragi
p.s(iar m-am ingrasat) da le rezolv eu incetAlexandra-ma bucur ca ne-am putut vedea si atit
am pus pozicile cu noi in aeroport
am facut doar 3 dar macar am dovada
azi o sar din somnic pe piti ca trebuie sa fac un pò di giri
a dopo

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

abramburica multumesc mult .Pozele de la zoo sunt din primavara.Lucrez ptr tre ancora.Sper sa imi gasesc alt job in curand.
Si Silviutza e fff frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-deaia am pus poza din magazinul de scarpe
nu l-am scapat si tot mi-am gasit botine n-ai vazut ca eram cu gura pina la urechi????
am pus citeva pozici sa vedeti si voi orasul nostru
ne-a placut ca am facut ce ne-am propus
am lasat pitica la mama,am iesit la cina amindoi,am mers la pub si ne-am plimbat noaptea prin oras chiar daca mi-au inghetat urechile ,am mers la cabana si am prins timp frumos si am mincat acolo la terasa ca era frumos afara si ne-am adunat cu totii,ai mei si ai sotului
insomma ne-am simtit minunat
eu de ieri am inceput munca
Nafi-apropò de moto,eu nu pot sa merg ca-l dau de pamint la cit e de greu
l-am luat pt sot ca asa ma plimb in voie cu masina fara sa fac tutti i giri
imi pare rau ca deja aveti probleme cu vecinii....:(

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

snow - aha, am incurcat capra cu varza .. imi aminteam ca e o companie de pe-aici.
Merci . Acu' am vazut si pozele recente ... imi mentin afirmatia, flacau mare si frumos!!

Mergi la inceput

Gata, am pus si eu pozici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! nu ma dati disparuta..
vin din nou sa ma plang...din pacate am o durere mare de spate de nu ma pot misca ,da'poi sa mai stau pe scaun.. e un chin.. o fi din nou "colpo de la strega" habar n-am ce e..oricum sunt predispusa se vede la astfel de tb..acum scriu din picioare si m'ii tare drag ca si computerul vad ca ma ajuta(in sensul, ca are rallentamento cu ceea ce scriu)

va pup numai bine!

Mergi la inceput

super Silvia iar tu arati minunat.Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetelor,m-am delectat cu pozele voastre!

Petro,imi place mult de tot cum ii sta Silviei cipica rosie!E cu Mickey cumva?Si ce burtica frumoasa!!!Abia astept sa-l cunoastem pe bebita!

Snow,mi-ai facut pofta de mare! Ce tineri si fara griji pareti...ca doi adolescentiIar Ale..gata,nu mai e bebelus! Si acum imi amintesc poza aia de la masa,plans tot si murdar de mancare pana in parMai stii???Ce trece timpul..
Inca ne gandim la emigrareDe fapt,suntem aproape siguri ca asa va fi!Nu mi-ai zis,cum ti se pare acum Romanica ta iubita?

Stefi,capul sus,maine va fi mai rau!!!Glumesc,desigur

Va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput