Mamici si Gravidute Italia ***(84)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata.
Inca sunt pe fuga, sunt nedormita, obosita, vai de mine!
Sa va povestesc ca eram sa piedrem avionul...nu m-am mai uitat la hartie cat scria ca era plecarea si eu retinusem 7.55, desi era 7.05....of, of...bine ca am ajuns!
Ioana, scuze ca nu am mai stat in aeroport in Italia, dar ne-am luat repede bagajele ca sa reusim sa prindem legaturile de tren.
Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si am vazut-o pe scumpica de Giulia. Abia astept sa ne mai intalnim, poate cand mai mergem pe la Roma, o punem si cu Stefi de-o intalneala, si sa stam mai mult la povesti.
Acasa, ne-am mai intalnit ci o fata de la Odiseea lui Alessa, a fost tare fain ca am plimbat bebeii prin oras.
Cand o sa am timp o sa punem si noi pozici....dar mai pe la sf saptamanii, ca acum sunt franta de stat la paza langa puiul bolnavior.

Va

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

scuzati, ca ma pierd mereu in amanunte.. si fac varza mereu mesajele ..am o dezordine si'n cap ... se vede dupa scris dealtfel

ioana, alexandra , ben tornate! cam asa trebuia sa incep..fain,am vazut pozici, ma bucur ca v-ati intalnit

ioana a revenit in forta si mai mult cu intrebarile ca deobicei.. off, ca nu m-am mai tuns.. numai la asta nu-mi statea gandul.
imi plac tare mult fotografiile voastre!
ce bine iti sta cu "licurici" in ochi se vede cat de bine ti-a prins!
deci pe D-ul Deichmann nu-l l-ai scapat nici in Romania, ai?
multumim de foto tare frumoase ..un oras superb!!
de Giulia ce sa zic.. dulce ca deobicei o cred ca ii e deja dor de bunici.. a mea si dupa atata timp cand ne urcam in masina, uneori, spune ca : ea se urca ,doar daca mergem la bunicu..asa ca te inteleg.

dana ma bucur ca sarcina merge bine
cum te inteleg cu durerile de spate , mai ales acum, dupa criza asta, ultima...

cristina incearca sa te linistesti, o sa fie bine, ai sa vezi ! stiu ca e greu, stiu ca nu poti opri gandurile, dar incearca pe cat iti e posibil sa le indepartezi, sa poti sa stai si tu mai linistita, ca iti ajunge cate ai pe cap. indata ai sa-l vezi pe bb2 frumos in bratemulta sanatate!

raluka eu abia acum m-am prins, cu care dintre fete esti in vacantasanatate multa! si mi-a venit mie randul sa-ti zic capul sus!!! pe cand "verdictul" cu plecarea?
apropo ca tot intrebai tu de roxali... uneori mai reuseste sa imi trimita cate un mesaj telegrafic asa, (in stilul ei
off-line pe mess. (de pe telefon) , pagina de forum nu ii intra, sa poata sa va salute personal.
deci, sunt bine ,va saluta si se scuza..deocamdata nu stie, cand reuseste sa intre de pe un computer.

alina spor la treburi !

nafi imi pare rau ca deja aveti probleme sa ai rabdare si sa le rezolvati cu calm pe toate!

petro ben tornata ! deci in forza si cu ganduri mari .. a che punto stai?
m-am delectat cu pozicile voastre, multumim!
ca tare frumoase mai suntetiS. e bucatita , pe bune rupta din tine
apopo de fioco ..de cand ma tin sa il pozez pe cel a stefaniei..n-a ca acusi trec 3 ani noi l-am pus la usa blocului(defapt vecinii ca noi eram in "agonie"

ale multa sanatate pupam si cavalerul. numai bine!

snow deci, sa o fac un pic pe'a geloasa
la noi nu te-a dus gandul cand ai fost in Roma?
bafta sa gasesti job-ul potrivit!

kemsy multa sanatate si tie cu spatele..
eu de'bicei n-am probleme..dar tb sa stau mereu atenta ..cum ma prinde descoperita, cum ma trage cate un curent..nustiu daca ai idee cum e cu torcicollo(nustiu cum se zice in ro
..la mine asa se intampla, nu e spatele e gatul..si tot asa..off ca uneori am impresia ca tb sa stau intr-un bol de sticla, ca sa fiu bine..si nici asa nu e bine ,daca se sparge?
bafta sa recuperezi banutii cat mai repede!

andreea oare ce mai face???mi-e dor de voi

Mergi la inceput

nu mai stiu ce vroiam sa spun... am pierdut firul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Stefy-hai ca-ti imprumut eu o bucatica de fir daca l-ai pierdut
chiar bine ti-a sugerat Nafi daca ai de gind sa te tunzi,vinde parul ca se fac 2 peruci nu??? buna ideea...
sau fa-ti peruca din el pt batrineti poate iti prinde bine
glumesc bineinteles
da asa figura esti cu tunsul,acum te decizi,acum ti-e frica,iar vrei,iar nu vrei
pe dl D tot nu l-am iertat
eu v-am spus ca-mi place mult magazinul,n-am mintit
Alexandra-stai linistita ca nu-i nimic
tu ai mai avut mult pina acasa nu ca mine 5 minute

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

Multumim pt. complimente si comentarii .

ioana - pai nu ti-am zis ca la mare stau neamurile? Zic Roma, asa, generic, da' tragem ori la mare, ori la munte (pe la Stefania) cand venim prin zona. Acu' era aproape de tine, da' nu ne-am nimerit cu vacantele, tu in Ro, noi la voi . De aia nici nu ti-am mai zis nimic de intalneala ... lasa ca la anu' mai venim. Poate pt. un soggiorno mai lung la mare si ne intalnim sigur.

Cum ati vazut si din poze, S si-a descoperit o noua pasiune ... surubaritul. S-a jucat mai bine de 30 min. cu trusa de scule (de jucarie) a finutului. A insurubat, batut cuie etc. cu ff mare pasiune . Serios, cu nici o jucarie nu am vazut-o asa pasionata . A mostenit de la tati, ca doar cu de-astea se ocupa. Fizic e leita mie, mai ales daca ma uit pe pozele mele de mica. Insa la caracter, gusturi, preocupari, talente artistice e tati toata. Asa am impacat pe toata lumea . Sa-l vedem pe bb Gabriel in ce parte trage.

mamma bis - o fetita si 33s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

stefania - da, ieri am facut tot ce mi-am propus (modificari prin camera). Azi mai usurel, ca-s obosita ... da' maine iar ma ocup de treburi. Vreau sa spal geamurile. Is harnicuta si vad ca pot ... mai greoaie, da' reusesc sa fac una-alta prin casa.

raluca - te asteptam cu impresii de mama bis. Si eu credeam ca e invers, primul e mai rasfatat, iar al doilea mai lasat deoparte acum, cat e mic. Tocmai pt. a nu crea gelozii in primul.

Mergi la inceput

incep cu sfarsitul
acuma fac si eu ca ale cand o punem de intalnire asa in "grade" ?asa prin zona noastra nu din comoditate mea
dar mereu imi imaginez ce frumos ar fi....
deci petro , o noua pasiune, zici? cum era sa o descoperiti..te cred, am vazut si dovada in pozici
deobicei se intampla ca fetitele sa trag mai mult spre partea " mecanica" spre disperarea noastra...
eu si aseara am avut o discutie cu al meu sot, in sensul ca daca stefi se trage asa de mult sa se joace cu masinutele, iar papusile, le cam ocoleste, mare n'o sa ne fie mirarea, cand(daca) vom avea un baietel care o sa vrea sa se joace cu "cicio bello"

raluca cum te inteleg..desi nu am bb2 si nici frati nu am..reusesc sa ma pun totusi, in locul mamelor cu bb2..de multe ori m-am gandit cam cum ar fi.. si la partile bune si la partile mai putin bune...
pe alta parte stefi ma tot intreaba cand ii fac un fratior.. de surioara nu prea e incantata de idee.. apropo am vazut un reportaj zilele trecute(nu mai stiu pe ce canal) referitor la cum isi formeaza caracterul fetitele cu surioare,cat de sigure pe ele se simt si cat de mult conteaza pentru ele, sa aiba cu cine se confesa(se referea, la partea buna a raporturilor...tare m-a incantat, ce frumos vorbeau unele femei de surioarele lor) si imediat m-a dus gandul al tine(la Anais si Maeva) le doresc sa aiba un raport frumos si sa fie atasate una de alta!

ioana ..
ce-mi place cum suna dl-"D"
eu ti-am zis ca am avut o "experienta" mai altfel..mai ales ca l-am cautat 2 zilesi cand am ajuns in sfarsit sa-l gasim deja eram obositi si nu-mi mai ardea de nimic..poate data viitoare..daca va mai fi vre'una..desi al meu sot, care el si-a programat harta..si tot el a incalcit-o ,si-a pierdut rabdarea (ca el deobicei are mai multa)
acum ,spre exemplu trebuie sa las un pic de timp sa-si revina..si il bat la cap mai tarziu

cu peruca, nici nu m-am gandit..aparte ,ca nu stiu unde as putea sa ma informez.

Mergi la inceput

raluca - nu am timp si nici nu stiu daca o sa ma fac inteleasa (pe aceasta cale) cu ceea ce spun, gandesc despre conceptul de mama bis. Deci, frumos ai povestit. Ma lasi un pic dezamagita cu dragostea care nu e aceeasi pt. ambii copii. Adica asta e una din temerile mele (aparte alaptatul, da' aia e alta istorie). Normal ca as vrea, mi-ar placea sa nu fac diferente intre copiii mei, sa incerc sa ii ofer si lui bb2 ceea ce i-am oferit Silviei. In materie de timp, atentie, dragoste, nu ma refer financiar. Dar oare am sa pot? Mai vii si tu si imi zici ca nu prea e posibil ... citisem pe undeva ca dragostea nu se imparte la 2 cand vine bb2, ci se multiplica cu 2. Deci, nu neindreptatesti pe nimeni ... E mult de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna fetelor,m-am trezit si eu.
IOANA-fac noptile zilele aztea si am o coma...m-am speriat cand m-am uitat la ceas,speram sa fie mai devreme asa mi-e de somn inca...dar n-am ce sa fac,pun un pic casa in ordine si gatesc ptr deseara,asa am mai mult timp sa stau cu puiutul meu.am vazut pozicile voastre,tare frumos orasul,giulia fericita tare si tu..faci ce faci si tot la scarpe ajungi.bravo.se vede ca v-ati relaxat si v-ati distrat in vacanta.am vazut ca v-ati intalnit si cu ALEXANDRA,ce frumos.te asteptam si pe tine cu poze,cand iti revii si te mai odihnesti. micutului cu mucei,sa treaca repede.
DANANGIE-succes cu gradinarii,sa ne spui cum a fost.si ptr mine a fost greu tare,dupa prima zi am venit acasa si am plans,davide avea 7 luni cand l-am dat,dar acum as face acelasi lucru,daca m-as intoarce.e tare bucuros cand merge la nido,se joaca si interactioneaza cu copii iar cand iesim undeva asta se vede.asilo nido i-a facut tare bn..
SLIMATEI-sanatate,bn ca a trecut durerea,sa stai atenta daca stii ca esti predispusa si ai mai avut asa ceva.eu mereu sunt cu vesta pe mine de rade compagno,parca-s tot la polul nord...mai bn asa.
multumim si de ideile cu decupat si lipit,am sa incerc si eu cu daviducu,sa vedem ce iese...
va las dragelor,merg la bucatarit.va,daca pot revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

RALUCA-sanatate multa sa aveti,sa va puteti bucura si sta impreuna din nou.
ABRAMBURIKA-ce frumos dragostea se multiplica la 2,ma gandesc si eu cateodata cum ar fi,cu 2bb.ooooffffffffff.oricum cred ca la al 2-lea as fi mai linistita,visto ca treci deja prin certe situazioni la primul.lasa,nu te gandi acum.sa ai sanatate si sa ajute dd sa nasti cu bn,ai sa vezi ca vin toate de la sine cand ai tesoro piccolo in brate.

Mergi la inceput