Mamici si Gravidute Italia ***(84)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!
???

n-am mai reusit ieri sa intru..ca ne'am jucat de'a dr. Prudenta si dottoressa Stangacea(n-am mai reusit sa-i cumparam valigetta del pronto soccorso,speram cat de curand),dar ne-am inventat ca stetoscop, doua perechi de casti legate de o rata. Avem seringi, siropel, si "cobai" papusile ,care momentan numai acest scop il au..le "punem pe picioare" imediat..sau le imbolnavim si le plangem mai tare
Uneori avem niste zile frumoase, cand suntem in sintonie..mi-e tare drag sa-mi petrec timpul asa, si nimic nu ma mai intereseaza cei in jur.. petrecem pan' la ultima picatura de energie..cel putin a mea..ca a lui stefi.. e mult mai ridicat nivelul energetic :)

In fine, sa nu ma mai lungesc, am detaliat pentru ca tot intreba Raluka ,de ce jocuri ne inventam pentru varsta asta.
Eu am ajuns la concluzia ca nici internetul si nici cartile nu iti stiu mai bine copilasul, decat tine insati.
E drept ca ma inspir si eu ca idee , dar de aplicat , le aplic conform tiparului nostru. Imi cunosc ce am la casa si stiu ca nu are prea multa rabdare in anumite activitati, dar daca vad ca nu dam rezultate, nu insist, incercam cu altceva, pana gasim ceea ce ne multumeste. Totul e absolut o joaca si de aici invatam amandoua cate ceva.
Sa va zic cu arata casa noastra aseara, apropo petro de poze, mi-e jena sa am ca amintire asa ceva
Nu va zic, cand ne jucam de'a bucataresele(orez, paste,sare, fasole,faina,aluat etc).. spre sfarsitul jocului..imi pun mainile in cap, si nu stiu pe ce sa pun mana. De strans si curatat dupa,cam greu cu ajutorul la ea..nu se pune in discutie.. ea vrea, dar se plictiseste repede.. e normal, zic eu..asa ca ...
ce sa va mai spun... alaltaieri, cand ne jucam de'a commerciantele.. avea in borsellino ei, banutii de plastic,si controlandu-ma prin geanta, a vazut ca portofelul meu era gol..asa ca mi-a adaugat vreo 500 de euro, sa am de'o pizza si o cola , daca vreau sa-mi iau,cand ma intorc de "bunca"
asa ce mai suceste literele..in loc de "m" ii zice "b" si invers..(bunicul e "malicul")
asa ii place ei, nu ca nu ar sti..ne vede pe noi ca ne amuzam si continua asa..de unde si frazele , tot de la ea am invatat si eu sa le intorc pe dos, nustiu daca ati facut caz....

ioi, ioi ce m-am mai lungit..si am dat din una'n alta

ma duc sa citesc din urma pe unde am ramas...

Mergi la inceput

nafi ma bucur ca sunteti bine, si ca lucrarile in sfarsit merg spre buon fine.
te asteptam mai activa, cand reusiti sa va sistemati.Pana atunci, sper sa reusesti cat de cat, sa ne dai cate un semn de viata uneori.
Noi , mai toate am intrebat de tine, ca nu stiam ce si cum...nimic de tine ...cand ai sa reusseti sa citesti din urma, vei vedea;)

am vazut si pozici cu mezina noasta Maeva, ce frumos creste ea si ce si-a mai schimbat deja trasaturile..se face o adevarata domnisorica
raluca despre starea ta (de spirit,am tras concluzia) imi pare tare tare rau, sper sa gasesti in tine puterea si rabdarea de a trece peste. o imbratisare calduroasa!iti suntem alaturi!

am vazut pozici si cu Loris, cavaler deja , Doamne ce mi'i drag si ce mult iti seamana si asa mozolici, adica mai ales asa... fac si eu ca petro ,spre disperarea ta

cristina spor la invatat si bafta multa la examine! la Giulieta sa fie cumincioara si sa te lase sa inveti.

laura luisa
nustiu ce sa zic ..ca eu sunt pe dinafara...

serendi offf.. ce veste...
imi pare nespus de rau.

iti intelegem starea, si iti suntem aproape, daca crezi ca te putem ajuta cu ceva.
descarca-te cum crezi, dar nu te inchide in tine.
DD ajuta sa iti revii cat mai curand si sa ai puterea de a trece peste, fara urmari grave

Mergi la inceput

de dimineata ma chinui sa va zic....

petro ,desi ati scris voi aici de certificatul ala special,pt piscina,si tu si alina, eu tot incuiata am ramas..la ideea ca e un certificat normal de la pediatra si atat
ieri cand am fost la pediatra cu stefi, sa o consulte sa vedem cum mai e. am intrebat daca imi da acest certificat.la care rspuns am primit ca e a pagamento(20 euro), si ii trebuie neaparat electrocardiograma.. si cum problemele stefaniei.. trebuie neaparat sa mai asteptam, off... a saltat si de data asta..mi-e o ciuda..abia astepta si ea, sa mergem la piscina..in fiecare zi imi zice ca vrea sa o duc :(

si ca tot m-am luat cu "gandurile" uitam sa zic (ca tot ma intrebai tu petro)pe unde am umblat ieri, deci am fost pe la pediatru, facut un pic de piata pentru casa,si cum vinerea in zona, e zi de targ.. am facut un giro, mai bine spus girone(ca e maricita tare piata)
mi-am luat o pereche de pantaloni de trening, ca tot nu mai avem nici o tutta de stat prin casa(care stefaniei nu i-a placut..nu ma lasa sa o cumpar, cu greu am convins-o ca imi trebuie)
si am mai cumparat cate ceva "intime", pt noi..(la care tot stefi a tinut sa le aleaga, ei mov, mie roz..si lu ta'su vroia sa i-a rosii
in rest ,nu ne'am aventurat prea mult... desi am vazut niste pulovere si cate si mai cate...
toate astea le-am facut in timp "record"... si am mers pe jos o gramada, ca nu aveam pe unde parca masina mai inapropiere.. asa ca intelegeti de ce eram foarte multumita de ziua de eri.

o zi buna va doresc si un we cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

PETRO multumesc de intrebare. Sarcina merge bine. In ciuda tratamentului facut atunci ptr lombalgie, totul e bine.Ecografiile sunt nella norma....sa speram ca totul va fi bine pana la sfarsit. Unica mea problema acum e spatele. Daca nu as avea problemele astea asa mari cu spatele, nervii siatici, soldurile.....sincer nici nu as zice ca-s gravida.Sunt foarte zglobie,fata de celalalte sarcini.Asa sarcini sa tot fi avut. Termenul il am pe 3 martie.....dupa unii......5 martie dupa altii.....dupa calculatorul de pe DC il am pe 1 martie.Oricum sper sa nasc mai devreme cum am facut cu baietii.Deci de pe 15 februarie as putea sa nasc. Am ales pana la urma sa nasc natural GRAZIE A VOI!! Sincer. Dupa ultima discutie aici despre nastere...m-ati convins si am prins curaj. Sunt extrem de curioasa cum e bb3. De la ultima ecografie am vazut ca are nasul meu si ca seamana foarte mult cu Alessio.De-as putea sa fac poza la pozele de pe eco ati vedea cat de clare sunt si cat de frumos e bb3. La nume inca nu ne-am gandit. Tu? Cum esti? Cum te descurci? Cu Silvia? Cu casa? Cu totul? Mie acum sincer imi este cam greu. Dar am incercat sa-mi usurez totul.Am o fata care vine o data pe sapt si-mi da o mana de ajutor la curatenie. La calcat....mai sarim peste acest lucru. Cand tre' sa ies afara imi este enorm de greu.Ca avand durerile astea de spate, imi este greu sa-l tin pe Mattia in brate...etc..etc....Aoleuuuuuu cat m-am plans!! Tu ce putin mai ai!! Vreau si eu!!!

STEFANIA te pup mult. Cu odihna pot spune: am avut vremuri mai bune. Sunt nopti cand reusesc sa ma reprind putin...sunt nopti cand imi tremura mainile de oboseala....asta e.Sper ca Mattia sa isi revina asa cum si-a revenit si Alessio.Acum cu Alessio tot sa dormi.S-a linistit enorm. Se trezeste o data sau de 2 ori pe noapte. Rar mai are nopti cu multe treziri.Cu insomnia....acum da si-a mai revenit. Acum se mai trezeste ca ii ies dintii si avem bataie de cap...dar nu mai are 3,4 ore de insomnii cum avea inainte sa-i dau siropelul. Multa santate Stefaniei. Ce fel de analize i-ai facut??

Revin...fac un papricas si tre' sa tai ardeii.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

KEMSY intreaba-ma orice vrei, daca reusesc sa te ajut, volentieri. Pastilele astea ptr mine au fost o minue.DIATYNIL se gasesc la farmacie. Nu sunt pe baze de plante. Dar se pot lua in sarcina si cand alaptezi. Costa 9 euro parca....si sunt 20 pastile intr-o cutie. Eu iau 2 pe zi deci o cutie imi ajunge 10 zile. Si voi face tratamentul timp de 2 luni. Acum sunt la a 3-a sapt. Dar rezultate am avut dupa a 2-a sapt. Sanatate!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Revin...PETRO pana la urma da,voi naste tot acolo unde ma nascut baietii. Pe amandoi i-am nascut la acelasi spital, in aceeasi camera roz si am stat in aceeasi camera doar ca la Alessio aveam patul numarul 8 si la Mattia cu numarul 7. Tu vei merge la Mangiagalli? Mie mi se pare enorm de greu sa ajungi acolo, sa parchezi....la Maelegnano e mult mai accesibil ptr mine.

ALEXANDRA copiii meiu mananca la 19,00.La culcare adica ora 22,00 le dau lapte. La noi o zi de papa e cam asa: intre 8,30 si 9,00 iaurt; intre 12,00 si 12,30 pranzul; intre 16,00 si 16,30 merenda care consta in fructe; intre 19,00 si uneori si 19,30 cina si la culcare lapte.MAttia rareori il bea.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris85

ciao abia m-am intors de la scoala, si sunt foarte obosita
stefiam vazut ca mi-ai facut un squillo aseara dar faceam baita giuliei
petro eu nu am avut contractii, insa ginecologul mi-a prescris vasosuprina retard 2 pe zi timp de 15 zile ptr a prevenii complicatiile. da, e adevarat ca vasosuprina intarzie travaliul, insa in cazul meu pana la nastere mai am vreo 6 luni de zile, deci tot timpul necesar ca sa le metabolizez. Eu sunt in ultimul an de universitate scienze infermieristiche. tu ai avut raspuns preliminar la amnio dupa 48 de ore? sau doar cel definitiv dupa 15 zile?

despre orariul de masa al copiilor, fetita mea mananca la 19 si la 20.30 doarme este o mancacioasa..nu refuza nimic dar nici nu e grasuta deloc
ma duc sa ma intind putin in pat pupici

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 16+

Si eu luasem vasosuprina ret dar sincer la mine nu mi-a intraziat travaliul deoarece la 38 sapt l-am nascut pe Ale.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Serendy, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Sa-ti dea D-zeu forta sa treci cat mai repede peste toate greutatile.

slimatei, bel girone!Ce faceti frumos maine?
danangie, multumesc.

Ce frig s-a facut afara!Brr!Maine stam in casa, in principiu. Doar sa-mi vina vreo idee maine sa iesim in zona...macar la un milk shake daca o fi vreun centru comercial deschis .

Seara placuta!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Tot eu sunt!
Ca sa ma incalzesc am zis sa caut ceva vacante pentru la anul, in vara.
danangie, parca tu ai fost in sardegna. La ce hotel si in ce localitate ati stat?

Noapte buna!!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Ciao ragazzeee :)

Ahh a trecut si vacanta in italica :D Mda recunosc mi-a cam fost dor de pizza :) Vacanta a trecut ffffffff repede...si la fel de repede am inceput si munca.Poate reusesc sa ma organizez si eu cu timpul asta ca...aproape ca nu mai apuc sa fac nimic.Va citesc mai mereu dar de fiecare data cand sa raspund...ba suna telefonu ba ..alex face o boacana , ba sa ma duc sa il iau de la gradi ...etc.

Vroiam sa ii raspund ralucai :D in primu rand multa sanatate puiutzelor si tie.De cand se duce la gradi ,Alex, am invatzat si eu cu ce sa ii ocup timpul cand e mohorat afara sau suntem raciti.Poti cumpara hartie glasata (coloratA) pe care sa o tai in diverse forme floricele fluturashi,pe care mai apoi sa i le dai la lipit,bineinteles cu tine langa ea.Adik iei un pai tai hartia in forme de petale...si le lipiti de pai cu scotch sau lipici.Tai o bucata de hartie in foma de casa, separat ushi ferestre acoperish horn bradutzz pom...pe care tot asa i le dai la lipit pe o alta coaLA ALBA.Puteti face marionete din o hartie mai groasa tip carton si sfoara

Sper ca v.am fost de ajutor.
noi suntem bine crestem mari si..ce sa zic.. :D FRUMOSI :D il iubesc tare mult trece printr.o perioada asa de dulce imi zice mereu ca ma iubeshte ma pupa ce mai ma topesc:D.Am trecut si pe la pediatru :D avem 104 si aproape 16 kg:D ce mai a crescut:D

Fetele fug la munca.Va pupici

Mergi la inceput